BitFury podiže još 6 milijuna dolara u posljednjem krugu financiranja | Croatian.lamareschale.org

BitFury podiže još 6 milijuna dolara u posljednjem krugu financiranja

BitFury podiže još 6 milijuna dolara u posljednjem krugu financiranja

BitFury bijesno je podizanje ogromne količine novca, što je samo osiguran dodatnih 20 milijuna dolara dolara u financiranju, što je daleko i daleko najviše dobro financira Bitcoin rada rudnika na svijetu. BitFury sada je uspio prikupiti više od 60 milijuna dolara u fondove u posljednje tri godine.

Sljedeći najbliži konkurent je KnCMiner, koji je podigao impresivnih 29 milijuna dolara dolara na svoju vlastitu. Ukupno, to je Procjenjuje se da 116.500.000 dolara dolara uloženo je u rudarstvu poslovanju, pa BitFury zapravo je uspio zaključati više od polovice svih ulaganja.

Financiranje dolazi iz skupine ozbiljnih investitora i tvrtki rizičnog kapitala. Nisu svi od imena su javno dostupni, ali znamo da je gruzijski Co-investicijski fond, kao i iTech Kapital i DRW Venture Capital, sudjelovao je u ovom krugu financiranja. Sve tri tvrtke su sudjelovali u financiranju rundi u svibnju i listopadu 2014. Godine, tako da oni moraju vidjeti vrijednost u njihovim investicijama.

BitFury planira koristiti sredstva za kupnju novog 100mW podatkovni centar u Republici Gruziji, u selu blizu Rusije i Bliskog istoka, te bivši član Sovjetskog Saveza. Tvrtka je osnovana od strane Valery i Vavilov Nebesny u 2011.

Povratak u kolovozu 2014. BitFury procjenjuje da je odgovoran za rudarstvo 40 posto svih novih bitcoins. Sada, neki analitičari procjenjuju da BitFury zapravo proizvoditi više blokova na blockchain nego u svim drugim privatnim rudari zajedno.

Trenutno Bitcoin je relativno niska vrijednost čineći ga teško za rudari proizvesti zarade. To je osobito vrijedi za male razmjera rudara koji nemaju energetski najučinkovitija hardver. Mnoge manje rudari zapravo su gurnula iz industrije, s rudarstvom sada dominiraju mali broj rudarskih operacija i tvrtki.

Po projektu rudarska proizvodnja i povećava opskrbu bitcoin ostao je relativno stabilan. Gotovo 14,5 milijuna bitcoins dosad minirana, čime je ukupan tržišna kapitalizacija bitcoin na gotovo 4 milijarde dolara. Bitcoin je imao kapu na tržištu od preko 8 milijardi dolara samo prije godinu dana, iako je opskrba bitcoins u optjecaju je u to vrijeme bio puno manji, ali cijene su od hladi.

Dok BitFury dominira na tržištu upravo sada, ima još neki natjecatelji ostavili koji su dajući tvrtka je trčanje za svoj novac. KnCMiner nedavno pokazao planove za 18.000 četvornih podnožju objekta u Europi koja će zapravo koristiti Arktički zrak bi se ohladio rudarski objekt. Imajući rudarstva i zbrinjavanje otpada kul je jedan od najvećih troškova povezanih s rudarstvo.

To odgađa od BitFury pristupa, koji koristi visokih performansi 28nm čipove koje posluju u stabilnoj temperaturi pomoću „izlaženje hlađenje tehnologija” koji je razvijen od strane vlastite podružnice, Allied kontrolu. Na kraju, tko pobijedi ova bitka tehnologija može može postati tvrtka postaje najveći rudarska oprema na blok.

BitFury već ima još rudarski objekt u Gruziji, a treća rudarski objekt u Islandu. Ovi podaci centri su dala je tvrtka masivan iznos od krpa u rudarskoj industriji, a BitFury namjerava zadržati svoju vodeću poziciju udvostručenjem njegove performanse po vatu svakih šest do dvanaest mjeseci.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Post ICO

Amazon dalje odbacuje PayBase. Uključivanje GAW Rudara

Post ICO

Bitcoin raste jer se Grexit boji planine

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

Bitcoineri razbijaju svoje iPhone nakon što Apple kaže ne Blockchainovoj aplikaciji

Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Post ICO

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno

Post ICO

Bitcoin tjedni sažetak vijesti, studeni 2013

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bitcoin u Argentini: susret u Buenos Airesu pravi je uspjeh