BitGo nudi program potvrde solventnosti za tvrtke | Croatian.lamareschale.org

BitGo nudi program potvrde solventnosti za tvrtke

BitGo nudi program potvrde solventnosti za tvrtke

Provjera i transparentnost su važna pitanja za bitcoin. Dok Bitcoin je po-i-velika privatna i anonimno valuta, a mnogi korisnici su izvučeni na to posebno za to, postoje određene puta kada je potrebno malo dodatne zaštite i transparentnosti.

Unesite BitGo, tvrtka koja je već napravio ime za sebe pružajući jedan od najsigurnijih novčanike na webu. Sada, BitGo će dati novu financijsku transparentnost servicecalled „Verified by BitGo” koji će omogućiti tvrtkama da pokažu svoje Bitcoin i financijsku solventnost na internetu.

Dokazivanje solventnost je veliki problem za mnoge tvrtke koje u radu koriste Bitcoin. Slom burze, povremene prijevare i drugih pitanja su napravili Bitcoin korisnika oprezni problema solventnosti. Dokazivanje potencijalnim klijentima i kupcima da su solventne je odličan način za tvrtke za crtanje u poslovanju.

U prošlosti, tvrtke često čine veliki transferi bitcoins dokazati da su oni u stvari kontrolira imovinu u pitanju. Premještanje tako velike količine, međutim, i sam pun sigurnosnih rizika. BitGo novi servis će sada omogućiti tvrtkama kako bi provjerili tvrtke solventnosti, bez da pribjegava takvim rizičnim transakcijama i aktivnostima.

Osim što pruža dokaz o solventnosti u bitcoins, BitGo također može pružiti dokaz o solventnosti za druge valute i imovine, kao što dolara. Za Bitcoin trgovaca koji se boje da neće biti u mogućnosti da razmjenjuju svoje bitcoins za novac, to može pružiti dodatnu razinu sigurnosti.

ChangeTip, online Tipping platforma koja omogućava ljudima da lako poslati novac, bit će prva tvrtka za uporabu Verified by Bitcoin, nakon što je dio lansiranja najave. Usluga će prikazati imovinu i obveze tvrtke u stvarnom vremenu, omogućujući korisnicima da provjerite da tvrtka ima sve potrebne imovine za obavljanje poslova i zapravo otapala.

Nakon ogromnog brda Gox raspada, mnogi Bitcoin korisnici s pravom bili oprezni potencijalnih problema solventnosti. Verified by BitGo mogao pomoći Bitcoin korisnici odmoriti lako znajući da su oni obavljanje poslova s ​​legitimnim i financijski stabilne tvrtke.

Planina Gox je odveden izvan mreže nakon nekih 850.000 bitcoins pojavio nedostaje. U to vrijeme, ukupna vrijednost tih bitcoins prilazi pol milijarde dolara. To je nejasno kako točno toliko bitcoins mogla nestati, ali Mt. Gox dugo je udario po tehničkim pitanjima i sigurnosne slabosti prije raspada.

Verified by BitGo pomoći će dodati dodatni sloj prozirnosti na Bitcoin zajednice, koja bi trebala pomoći Bitcoin korisnici izbjegne stečajni probleme u budućnosti. Budući da je ovo poslovni strana provjera transparentnost, korisnici neće morati žrtvovati svoju anonimnost prilikom obavljanja transakcija, čime Bitcoin očuvati svoju jedinstvenu i povjerljive prirode.

Kako se dodaje još sigurnosne značajke kao što su verificirana BitGo, Bitcoin će postati stabilna i uspostavio financijski instrument. Tijekom vremena, to bi trebalo pomoći Bitcoin postali široko usvojen. Ti ljudi koji sjede u prikrajku zbog uočenih sigurnosnih pitanja će biti sigurni da je Bitcoin je, u stvari, stabilnu, pouzdanu valutu, a onaj koji je slobodan od često štetnog nadzoru državne regulacije.

U dugoj vožnji, BitGo ima za cilj pozicionirati svoje usluge kao temeljni sigurnosne značajke za Bitcoin platformu. U ovom trenutku, samo mali broj tvrtki potpisali su za uporabu Verified by BitGo, ali je tvrtka za upravljanje tim tvrdi da su u pregovorima s Bitcoin razmjene i druge tvrtke.

Povezane vijesti


Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

Bitcoinov wallet uslugu Inputs.io je hakirao lopov koji je ukrao 4100 BTC

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Bitcoinova skakačica se iskorištava svim vrstama usluga

Post ICO

Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu

Post ICO

Bitcoin prepoznavanje polako dobiva paru unatoč zastojima

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Bitcoineri su pesimistički o Bitcoinovoj cijeni u 2015

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina