BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom | Croatian.lamareschale.org

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Nakon ekskluzivnog beta testiranju, BitGoldhas otvorila je svoju novu platformu: softverski uslugu koja povezuje slobodnu trezora pohranu s platnim mreža, omogućujući a'banking”kao platforma za zlato inspiriran Bitcoin.

Tijekom privatnom beta testa, pozvani korisnici su mogli otvoriti račune, slati i potrošiti zlato putem e-maila ili SMS poruke, kupiti zlato iz jedne od BitGold deset grobnica širom svijeta i otkupiti fizičko zlato kocke.

BitGold računi su besplatni i mogu se openedin nekoliko minuta, čita tvrtke stranice. Pokretanje, s uredima u Kanadi i Italiji, omogućuje korisnicima da kupuju fizičko zlato koristeći tradicionalne opcije plaćanja kao kreditnu karticu, ali i Bitcoin.

Prema suosnivač i CEO Roy Sebag, tim iza BitGold nove platforme je radio na ovom projektu već godinama, razvoj usluga koja „sada omogućuje korisnicima da se jednostavno ponovno koristiti zlato kao sredstvo za očuvanje vrijednosti i medij za plaćanje.”

Kao globalna imovine, zlato se priznaje u gotovo svakoj kulturi kao dugoročno zaštitnik vrijednosti, ali je bio siromašan sredstvo razmjene u odnosu na napredak u novcu tehnologije. Smatrali smo da je zlato potrebno modernizacija i mobilizacija koja je sada se događa na globalnom plaćanja revolucije.

Mi smo izgradili financijskih usluga platforma koja je što bliže se druga strana što je više moguće, omogućujući ekonomske transakcije unutar postojećeg globalnog financijskog sustava kako bi se naselili u punom rezerviranom zlatne poluge.”

Iako BitGold platforma dobila svoju inspiraciju iz Bitcoin, korisnici neće poduzimati nikakve rizike. Softver usluga djeluje kao „pouzdanih, ograničene treće strane” koja omogućava „brzo naselju neovisan fizičkim zlatom trgovina, tako da je zlato A korisnička lako stječe i dostupan u raznim plaćanja mrežama.”

Nakon kupnje zlata, korisnici mogu odabrati gdje žele da njihovo zlato fizički pohranjeni i BitGold će se spojiti zlato međunarodnim platnim sustavima kao što su Visa, MasterCard i UnionPay, među ostalima. Tvrtka ima deset svodovima nalazi u Torontu, New Yorku, Londonu, Zürichu, Hong Kong i Singapur, među ostalima.

„U BitGold imamo misiju da se demokratiziraju globalni pristup zlata za stabilnim uštede i da se zlato koristi u mikro-transakcije putem interneta ili mobitela”, rekao je Josh Crumb, tvrtka je suosnivač i glavni strategija časnik.

Mrvice dodaje da „bez obzira gdje živite u svijetu, zlato je održan vrijednosti tijekom vremena u odnosu na troškove kao što su hrana i energija koje zahtijevaju kao ljudi, što ga čini jednim od najvažnijih štednja alati za većinu ljudske populacije. Vjerujemo da je širenju pristupa roba-novac koji drži vrijednost možemo pomoći u borbi protiv porast bogatstva nejednakosti i kratkom termism.”

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin pati DDoS napad i još se oporavlja

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Bitcoin tjedni sažetak vijesti, studeni 2013

Post ICO

Fizički wallet s Bitcoinom s biometrijskom autentifikacijom? CryptoLabs pokreće jedan 2015. godine

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Bitcoin i doznaka: Može li to funkcionirati?

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe