BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja | Croatian.lamareschale.org

BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja

BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja

BitGold Inc.announced zatvaranje niz-krug financiranja večeras.

Društvo je podigao 3,5 milijuna $ prije lansiranja Q1-2015 platformi.

BitGold je nadolazeći platforma koja će omogućiti korisnicima da obavljaju slobodne globalne isplate s pristupom može iskoristiti zlato za štednju. BitGold podigao financiranje anđela iz svojih suosnivača Roy Sebag i Josh mrvica početkom 2014. Godine, čime je za razvoj i stjecanje ključnih intelektualnog vlasništva i dokaz koncepta. BitGold je serija-A financiranje okrugli uključene investicije iz PortVesta Holdings, Soros Brothers Investments, PowerOne kapitala, Sandstorm zlata i drugih nepoznatih investitora.

„Blockchain tehnologija je zasula je inovacija plaćanja koja će osnažiti ljude diljem svijeta snižavanje troškova i povećanje pristupa sigurne i transparentnih financijskih usluga”, rekao je suosnivač Josh Crumb. „Vidimo zlato je Bitcoin imovina je dizajniran da oponaša, kao važan element u ovom osnaživanje. Fleksibilnost BitGold platforma omogućuje zlato biti jezgra štedni račun u kombinaciji s digitalnom valutom za bešavne globalnih plaćanja, ili kao prirodni svijeta pohranu i sigurnosnim ventilom za neizbježnu internet novca. Internet novca treba biti ukorijenjeno u izboru i osobni napredak, a mi dati da na fleksibilan i siguran platforme.”

„Od mojih dana kao profesionalnog ulagatelja sam se pitao zašto nije jednostavno posjedovati i potrošiti zlato u pravnom, transparentan i porezno usklađen način”, rekao je osnivač i CEO, Roy Sebag. „Tehnološki proboji u decentraliziranim tehnologija plaćanja, kao što su blockchain i mreškanje su stvorili povijesnu priliku za rješavanje jednog od glavnih izazova koji sprječavaju zlata od toga da bude koristan opet u svakodnevnom prometu. Istina zlato vlasništvo zahtijeva zlato biti sigurno svod i pohranjuju, što je vrlo teško provesti, posebno u mikro-transakcijama. Na BitGold, riješiti ćemo ovaj problem razvijanjem platformu koja je dio zlata razmjene, dio plaćanja tehnologije i dio skrbnika, što je rezultiralo snažnim korisničko iskustvo da je napredak zlato iz fizičkog elementa na trenutno dostupnim obračunska jedinica te kao spremište vrijednosti za internet, operativni sustav za zlato.”

Tvrtka je na putu da pokrenu u veljači 2015. Godine.

Slika ljubaznošću polugama Vault.

Povezane vijesti


Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

Krediti Bitcoina na kredite Fiat

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

Bitcoin je primarni agorist

Post ICO

Bitcoinova cijena oporavlja nakon pada uzrokovana napadom Silk Roada

Post ICO

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno

Post ICO

Aktivisti žele stvoriti novi model Bitcoina koji može osigurati anonimnost i izbjeći regulaciju

Post ICO

Bitcoin Zebra daje više od 10 milijuna Satoshija

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice