BitLicense Peticija iz OSFDA | Croatian.lamareschale.org

BitLicense Peticija iz OSFDA

BitLicense Peticija iz OSFDA

Open Source Financijski Developers Association (OSFDA) je novoosnovane skupina razvijatelja softvera s iskustvom u različitim područjima financija: računovodstvo, trgovina transakcijskim sustavima, cryptocurrencies, izvješćivanju i brojnim drugim temama. Članovi OSFDA pružiti uzajamnu potporu jedni drugima kroz razmjenu tehničke stručnosti i profesionalne savjete, čime znanje svih svojih članova jači od bilo kojeg pojedinačnog člana može biti.

OSFDA nedavno pokrenula peticiju pogledu BitLicense na Change.org i traže potpise od javnosti. Peticija počinje sa snažnom izjavom protiv BitLicense navodi,

Predložena uredba BitLicense će paralizirati mali rast poslovanja u New Yorku, a imaju šire negativne učinke na pojedince i tehnološkim tvrtkama u cijeloj zemlji. Sa prejudicijelnog prednost će pokušati regulirati open source softvera, te su dalekosežne implikacije izvan financijskih usluga tvrtki, negativno utječu na NY tehnologiju i trgovinu sektora i smanjenje njihove inovacije. Open Source Financijski Developeri Udruga je peticija guvernera i zakonodavstvo prisvojiti nadzornik odjela financijskih usluga objavljivanju ovog težak propis koji će jasno pokrenuo dugoročne štetne posljedice za birača državi New York.

Peticija se može naći naBitLicenses za tvrtke Bitcoin? Njujorška država raspravlja o pravnom okviru„BitLicenses” može biti početak razvoja posebnog frameworkthat mogao, u skoroj budućnosti, regulirati Bitcoin na pravilan način. To je naziv dozvola New York State Department of financijskih usluga (NYDFS) razmatra izdavanje tvrtkama u poslovanju prijenosom virtualne valute novca.

Odjel očekuje da će raspravljati tu mogućnost u budućnosti rasprave o virtualnih novčića, čiji datum još nije određen, prema Coindesk. Nedavno dokument izdan od strane NYDFS potvrdio „javna rasprava će razmotriti povezanost između propisa za prijenos novca i virtualne valute”.

„Osim toga, očekuje se rasprava razmotriti mogućnost i opravdanost NYDFS izdavanje‘BitLicense’specifično za virtualne valute transakcija i aktivnosti, koje će uključivati ​​protiv pranja novca i zahtjeva za zaštitom potrošača za licencirane pravne osobe”, dodaje se u priopćenju.

Važno je da regulatorna tijela za ravnotežu i omogućuje nove tehnologije i industrije u procvatu, a također radi kako bi se osiguralo da potrošači i nacionalna sigurnost naše zemlje ostaju zaštićeni.

Odjel je to pitanje vrlo ozbiljno, ali očito u pozitivnom smislu. Ova inicijativa može pretvoriti NYDFS u jednu od vodećih sjever-američkih regulatornih tijela u području Bitcoin.

U posljednjih nekoliko dana, uz porast cijene cryptocurrency, nekoliko prevare i krađe su potresla zajednicu. „Virtualni valute može imati niz legitimne komercijalne svrhe, uključujući olakšavanje financijskih transakcija. To je rekao, NYDFS također vjeruje thatit je u dugoročnom interesu virtualne valute industriju staviti na mjesto odgovarajuće guardrailsthat zaštiti potrošača, korijen iz nezakonita aktivnost, i čuvati našu nacionalnu sigurnost”, u pismu se objašnjava.

Reagirajući na raspravi, Marko Santori, predsjednik Odbora Regulatorne poslove Bitcoin Zaklade, rekao je da je „namjera da se razvije specifično prilagođena zahtjevima za digitalne valute tvrtke” treba pljeskom. „Ali moramo biti skeptični s obzirom njujorški scattershot, koji ne razlikuje pristup na svoje nedavno sudski poziv kampanje”, odvjetnik upozorio.

New York State Department of financijskih usluga (NYDFS) razmatra izdavanje


Bitmessage: komunikacijski sustav temeljen na BitcoinuNakon što je vidio moć Bitcoin, mi smo sada svjedoci novi pokret koji proizlazi: Bitmessage, protokol koji implementira neke od ideja digitalne valute svijeta u komunikacijama.

Kao Bitcoin je rođen iz potrebe za neregulirane valute, isto se dogodilo s Bitmessage, koja pruža više privatnih način komuniciranja. Ništa kao svoj tradicionalni e-mail, koji mogu činiti sigurno, ali to je lako kontrolirati.

Nemojte nas krivo! Mi ne potiče ljude da koriste Bitmessage za zlo, naravno. Mi samo reći da je lijepo imati potpuno privatnih način dijeljenja informacija.

Živjeti u cloud computing ere znači da su sve naše informacije završi pohranjeni u podatkovnim centrima diljem svijeta. Usluga je zgodan i brz, ali čini nam se izgubiti kontrolu smo mislili da smo imali više od naših virtualnih razgovora i dokumenata.

Dakle, to je razlog zašto Bitmessage je izrađen. Sustav za razmjenu poruka radi kao Bitcoin: to je decentralizirana i peer-to-peer protocolthat stvara jedinstveni sustav u mogućnosti to šifriranje svaku poruku. U njoj se čuva vaše komunikacije sigurno, ali ona također čuva vas i prijamnik sigurno (i anonimno).

Pogledajte ga kao decentralizirana poslužitelja e-pošte, ali uz zamagljene adrese, gdje prijenosi su sigurna i ne može biti proizveden. Bitmessages su šifrirani s javnim ključem primatelja. Zatim dokaz-of-djelo sustav zahtijeva da klijent riješiti računski problem poslati poruku. Ako svi počeli usvajanje sličnog pravilo, može se spriječiti veliki problem: spam, naravno.

Želite li znati više o ovoj usluzi? Možete pronaći više informacija o Bitmessage i kako ga koristiti na web stranici Bitmessage org ili platforme foruma.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinove vijesti 22. studenog 2013

Post ICO

Bitcoin tjedni sažetak vijesti, studeni 2013

Post ICO

Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu

Post ICO

Držite se vašem Bitcoinu! Kaspersky pokreće besplatni alat za dešifriranje koji otključava otkupninu

Post ICO

BitcoinTalk poslužitelj kompromitiran

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bitcoin i ulogu koju bi mogla igrati u B2B zajednici

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Bitcoinova cijena pala je za 37,5% u samo četiri dana

Post ICO

Još jedan kripto radio stanice usjeva

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King kreće 3,237 milja za promicanje kriptotalnosti