Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5 | Croatian.lamareschale.org

Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5

Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5

Bitmain razumije što masivni distribuiranog uskraćivanja attackor DDoS usluga može učiniti da se zaustavi poslovanje Bitcoin rudarskog bazena.

Svaki put kad Bitcoin rudarski bazen ide dolje zbog DDoS napada košta bazena operatora i rudare spojen na bazenu sa stvarnim, realnim, financijskih gubitaka.

Bitmain je raditi na rješenju za ublažavanje DDoS napade na AntPool i AntMiners. Umjesto pokušaja da ugasite vatru s vatrom, učinkovitiji način kako bi se smanjili učinci DDoS napada su da izbjegne napad, nego uzvratiti.

Najnovije izdanje od AntMiner firmware je dizajniran za rad s AntPool poslužitelja za otkrivanje i izbjeći učinke DDoS napada. Kada se otkrije DDoS napada, novi firmware će se automatski usmjeriti rudar u nejavni IP adresu koja služi kao gateway na AntPool, omogućujući korisnicima da i dalje rudarstvo, čak i ako su glavni poslužitelji su pod napadom.

AntPool održava brojne distribuiranih proxy čvorova i mijenja IP adresu u pravilnim vremenskim razmacima, a ne vežu se za URL. Najbolji mjera može poduzeti kako bi zaštitili protiv DDoS napada je da se ne otkriva IP adrese. Ako AntPool je pod napadom, An AntMiner stroj sa novim firmware instaliran će biti u mogućnosti otkriti napad u roku od 20 sekundi, i prebaciti na reprezentativnom IP adresu, izbjegavajući izgubljene veze i financijske štete.

Kako bi se izložiti ove skrivene reprezentativnih IP adrese, napadač će morati posjedovati fizičko AntMiner stroj. To nam daje priliku da ciljati i otkriti napadačeva pravi položaj i IP adresu, jer što predstavnik IP rudar povezuje s ovisi o korisnikovoj lokaciji. Neprestano možete promijeniti IP adrese za tu regiju suziti napadačevu pravi položaj, i na kraju otkriti MAC adresu rudarske i druge jedinstvene identifikacijske podatke.

Prednost na spomenutom regionalnom IP prebacivanje, je da samo korisnici nalaze u istoj regiji kao napadač će doživjeti učinke napada, a čak i tada samo privremeno. Korisnici rudarstvo u pogođene regije imat će njihovi strojevi zatim ukazao na novu podskupinu reprezentativnih IP, dalje sužava mjesto napadačeva, dok konačno možemo otkriti jedinstvenu MAC adresu napadača rudara, učinkovito ga identificira.

Važno je napomenuti da je ova antiDDoS firmware je neovisna ažurirati i nema nikakve veze sa cgminer ili driver. Zbog osjetljive sigurnosne prirode ovog programa, izvorni kod neće biti otvorena, kako bi se spriječilo napadača u otkrivanju točnu logiku koristi. Osim toga, jer ovo ažuriranje zahtijeva rudar komunicirati sa svojim bazenom, za sada ovo antiDDoS ažuriranje će raditi samo na AntPool.

Ovaj firmware ažuriranje već objavljen u verzijama kompatibilnim sa S4 i S5 modela AntMiner.

Povezane vijesti


Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

Bitcoinove mikro transakcije bez ikakvih naknada? Da, to je nova značajka Coinbase

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin prepoznavanje polako dobiva paru unatoč zastojima

Post ICO

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex ne poklanja nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Bitcoin je primarni agorist

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoin je glavni konkurent, kaže novo izvješće koje je objavio MasterCard