Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje

Poduzeće Bitcoin plaćanja procesor akademska mreža s prospajanjem poruka je najavio njihovo partnerstvo s blockchain usmjerena tvrtka, BlockCypher, kako bi Bitcoin-friendly trgovci. Nova usluga će smanjiti rizik od prihvaćanja Bitcoin plaćanja.

Kako bi se neutralizirala hlapljivog prirodu Bitcoin je tržišne cijene, plaćanje usluga obično pružaju automatsko likvidacije Bitcoins prema cijeni registriran kada se isplate obrađuju. Ali vrijeme transakcije i dalje može biti faktor rizika u ovom slučaju. Ponekad se ova operacija traje do 10 minuta duže od klijenta namijenjenog vrijeme transakcije. Dakle, akademska mreža s prospajanjem poruka će raditi s BlockCypher ublažiti ovaj problem kroz novi „instant odobrenje” lice.

Što znači „instant odobrenje” ponuda?

Prvo, nova značajka izračunava vjerojatnost Bitcoin transakcija bude potvrđena od strane Bitcoin mreži. Akademska mreža s prospajanjem poruka će prihvatiti potpunu odgovornost u slučaju „instant odobrenje” to ne učini, što je vrlo malo vjerojatno.

usluga također će zaštititi trgovce iz dvostruke potrošnje. Iako to nije vrlo uobičajena neuspjeh u Bitcoin mreži - jer mreža već ima taktički postupak kako bi se spriječilo dvostruko potrošnju -, ponekad se dogodi. Obično su korisnici obaviješteni čekati najmanje šest potvrde obrađenih preko mreže kako bi se izbjegao rizik.

The „instant odobrenje” sustav koristi značajku dvostruko otkrivanje potrošnja pruža BlockCypherand metrike širenja transakcija kako bi se izbjegle bilo kakve probleme.

VP proizvod akademska mreža s prospajanjem poruka, Seamus Cushley, rekao je:

„Jedan od najvećih izazova za trgovce koji žele prihvatiti Bitcoin je kako smjestiti kasniti puta potvrdu u svoje‘real-time’naplata tokova i još uvijek biti sigurni njihovog financiranja.”

Prema Cushley, akademska mreža s prospajanjem poruka želi isprobati „instant odobrenje” na tržištu kao poduzeća na razini usluge u. Ključni podaci potrebni za ove evaluacije će se kroz partnerstvo s BlockCypher.

Akademska mreža s prospajanjem poruka može pružiti trgovci s „instant odobrenje” odmah uz pomoć stručnosti predmet BlockCypher-a.

„Instant odobrenje” kako bi se sadašnje stanje

Bitcoin zajednica raste umorni od povećanog vrijeme koje je potrebno kako bi potvrdili plaćanje. Korisnici su lijevo frustriran nakon čekanja za osam ili devet minuta po razdoblja za potvrdu. Akademska mreža s prospajanjem poruka vlasti vjeruju da je „instant odobrenje” može pomoći trgovcima izbjegli ovaj problem.

Zato je potrebno tako dugo potvrditi Bitcoin plaćanja, korisnik obično zaključavanje dolje plaćanje nakon samo jedne potvrde. To bi moglo biti prihvatljivo pri obradi malih plaćanja, ali to nije sigurna opcija prilikom rukovanja tisuće transakcija. U ovom slučaju, to je sigurnije da imaju neku vrstu zaštite akademska mreža s prospajanjem poruka želi ponuditi.

„Instant odobrenje” čini Bitcoin plaćanja izgleda kao transakcija kreditnom karticom

Sada, dok je sustav kreditne kartice je dizajniran za pružanje točke prodaje usluga primajući skoro trenutno ovlaštenja, te isto tako morati brinuti o kreditnim vezane prijevara, što je gotovo nemoguće s Bitcoin.

Dakle, sve u svemu akademska mreža s prospajanjem poruka želi pružiti trgovci s vrhunskog službi „instant odobrenje” koja može pružiti dvije prednosti odjednom: brz i nesmetan usluga platnog prometa s jakim sigurnosnim jamstvo koje pokriva svaku Bitcoin transakcija. Nova usluga se nudi bez dodatne naplate i kao dio akademska mreža s prospajanjem poruka trenutnog rješenja obrade plaćanja.

Povezane vijesti


Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Bitcoin se smatra privatnim novcem u Njemačkoj

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Ažuriranje vijesti Bitcoina 5. prosinca

Post ICO

Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5

Post ICO

Bitcoin v0.9 izdanje donosi nove značajke za trgovce

Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Bitcoin je primarni agorist