BitPay dodaje 150 valuta i novih jezika na svoj Bitcoin naplata | Croatian.lamareschale.org

BitPay dodaje 150 valuta i novih jezika na svoj Bitcoin naplata

BitPay dodaje 150 valuta i novih jezika na svoj Bitcoin naplata

Poznati plaćanje procesor BitPayrecently objavila da je dodao devet novih jezika na svoju platformu u blagajni iskustva. Osim engleskog, BitPay-ove usluge su sada dostupni na nizozemskom, danskom, španjolskom, finskom, talijanski, japanski, korejski, poljski i ruski, izvijestili stranice BTCBible.

To znači da trgovci rade s međunarodnim klijentima sada mogu predstaviti Bitcoin upute za plaćanje u kupca materinjem jeziku, mogućnost da će biti posebno važno na tržištima u nastajanju, gdje cryptocurrency je još jedan novi predmet.

„Europsko tržište za Bitcoin usvajanje je vrlo velika, možda veća nego u SAD-u. Gotovo svaka europska tvrtka koja se već može nositi u više valuta, što je preduvjet koji se rijetko vidi u SAD-u. Mnoge male tvrtke u Europi imaju česte unakrsne granični promet u istočnoj Europi, srednjem istoku i Sjevernoj Africi, gdje obruba sustav plaćanja kao bitcoin ima veliki potencijal”, kaže Tony Gallippi, predsjednik BitPay-a, u priopćenju.

No, to nije sve. Prema istom dokumentu, tvrtka je proširila popis valuta trgovci mogu koristiti za postavljanje pricesfor njihove prodaje.

Bilješka dodaje da su”novi dodaci su argentinski pezo (ARS), te zlata i srebra Troy unca (XAU i XAG). Na primjer, ako zlato prodavač želi prodati jedna unca zlata na 5% u odnosu na licu mjesta, što mogu postaviti cijenu za 1,05 XAU i BitPay će izračunati naplata u Bitcoins po stopi up-to-the-minute”.Bitpay osvaja 10.000 klijenata iz više od 160 zemaljaGodinu dana je bilo dovoljno da se plaćanja procesor Bitpayfrom 1000 Atlanta-based 10.000 klijenata u 164 različitih zemalja. To znači da 10.000 trgovaca diljem svijeta sada koristite uslugu i prihvaćanja plaćanja u obliku digitalne valute.

Prema priopćenju objavljenom na Bitpay blog, oko 50 posto tih klijenata smješteni su u Sjevernoj Americi, 25 posto u Europi i 25 posto u ostatku svijeta.

Većina tih novih klijenata su uglavnom eCommerce trgovaca

Točnije 90 posto njih „uključujući i potrošačke elektronike, plemenitim metalima i IT usluge”. Prema BitPay, brojevi su pozitivni, naravno, ali to nije definitivni znak da Bitcoin će glavna... Još.

Samo u 2013. Godini, tvrtka koja je podlogom od venture kapitalisti spojenih na PayPal, jer obrađuje 34 milijuna $ u Bitcoin plaćanja, punjenje trgovci usluga u iznosu od jedan posto za obradu transakcija.

Dovoljno je da imaju ideju o brojevima, web stranica GigaOM.com razgovarao s CEO Bitpay-a, Tony Gallippi, kako bi saznali koliko je od tih trgovaca su uzimajući plaćeni u Bitcoin na regularnoj osnovi. On je rekao da je jedna trećina do polovina trgovaca koji koriste Bitpay ostvariti barem transakciju tijekom posljednjih mjesec dana. No, tu su „par stotina” da su uzimajući više od pet transakcija dnevno.

„Mi smo još uvijek rano usvojitelj ciklusa. Samo tri do četiri milijuna ljudi diljem svijeta imaju Bitcoins”, predsjednik objašnjava. Prema Gallippi, najčešći su klijenti uključuju objavljivanje platforma WordPress i online poklon kartice davatelja Gyft, koji je nedavno lansirao novu uslugu dar registra.


BitPay pomaže Toshiba VisualTouch POS sustavu da prihvati BitcoinSvjetski lider u poslovnim rješenjima za Bitcoin gospodarstva, BitPay, se udružio s VisualTouch, Toshiba premijera POS rješenje softvera, koji se trenutno koristi više od 6.000 trgovaca proširila diljem 1.600 mjesta.

Integracija s prodajnom mjestu sustava omogućit će cryptocurrency do tisuće novih tvrtki, pa čak i više korisnika u industriji gostoprimstvo, hrana, prodavaonica prehrambenih namirnica, maloprodaje i koncesije.

„Ovo partnerstvo uvelike proširuje broj poduzeća koja će sada biti u mogućnosti prihvatiti Bitcoin. BitPay je vrlo uzbuđen o odnosima i mogućnost da se proširi rješenje Toshiba VisualTouch uključiti Bitcoin”, rekao je Tony Gallippi, BitPay izvršni predsjednik.

Sposobnost za kupce na korištenje Bitcoin na tvrtke s VisualTouch POS sustava omogućuje trgovcima vrlo lojalnih kupaca koji će otići iz svojih način da potporu tvrtkama koje prihvaćaju Bitcoin.

Tony Gallippi

S druge strane, Marius Kimel, predsjednik vizualnih podataka proizvoda (tima odgovornog za Toshiba VisualTouch), zajamčena je bio jednako uzbuđen s dobrim vijestima. „Mi smo zaista uzbuđeni da se objaviti svoje partnerstvo s BitPay kako bi se donijeti poboljšane mogućnosti za naše sadašnje kupce i potakao novi posao kroz naše kombinaciji vodstvo na tom području”, rekao je on.

Iako je partnerstvo - koji osigurava povećanje Bitcoin rast i globalne svijesti - već je potvrđen od strane obje tvrtke, službeni lansiranje će se dogoditi samo u prostoru Nacionalnog restorana Udruge 2014 show, postaviti će se dogoditi ove subote (17) u Chicagu.


BitPay zapošljava razvojnog programera tvrtke Jeff GarzikTemeljni-programer Jeff Garzik je pronašao još jedan „kući”. On sada radi za BitPay, jedan od najpoznatijih Bitcoin trgovačke plaćanjem usluge.

Stručnjak je radio puno radno vrijeme za Red Hat, tvrtka koja stvara open source sustava, a surađivao je s novim voljenom svijetu cryptocurrency, kao i njegove protokola i klijenata. Ali, sada, njegova situacija se promijenila i to može značiti puno dobrih stvari.

Suosnivač i CEO BitPay kaže da je platforma „prepoznaje potrebu za više resursa i razvoja u jezgri Bitcoin protokola, osobito u područjima skalabilnost i pouzdanost”. Kao što je navedeno od strane Tony Gallippi, BitPay „snažno potiče druge Bitcoin tvrtke da učine isto, bilo grupno financiranje napora ili izravnih ugovora, bespovratna sredstva ili stipendije.”

Ovaj novi posao omogućit će Garzik posvetiti sve svoje vrijeme za Bitcoin. To bi moglo značiti puno napretka u temeljnim načelima vezanim za digitalnu valutu.

Jeff Garzik kaže da je „Bitcoin je odrastao, nije više hobi, ali sada profesionalni plaćanje mreža koristi u svijetu. BitPay a doprinosi u Bitcoin open source softver će imati koristi cijelu zajednicu. Nakon rada na Bitcoin open source softvera za godine kao volonter Ja sam uzbuđen da BitPay sada se financira svoj posao”.

Preko siliconangle.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

BFL bitcoine koji će se preseliti u sudski kontrolirani novčanik i prodati

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu