BitPay obrađuje 6.296 Bitcoin transakcija tijekom Bitcoin Black petak | Croatian.lamareschale.org

BitPay obrađuje 6.296 Bitcoin transakcija tijekom Bitcoin Black petak

BitPay obrađuje 6.296 Bitcoin transakcija tijekom Bitcoin Black petak

Bitcoin Crna Fridaywas odgovoran za najveći rekord cryptocurrency transakcija ikad. Prema BitPay, trgovac platforma obrađen evidenciju 55,288 Bitcoin trgovačke transakcije u studenom, što predstavlja povećanje od 165 posto od listopada.

Tijekom prošle petak (29) posebna sama slučaju, plaćanje procesor obrađene 6,296 Bitcoin transakcija. Brojevi čine ovaj dan najviše zauzet datum u povijesti cryptocurrency trgovine, tako daleko. Kao što je navedeno od strane BitPay, 29. Studenog, više od šest posto svih transakcija na Bitcoin mreži utrošeno na robu i usluge putem ove platforme.

To je značajan napredak u pogledu prošlogodišnje rezultate, kada je prvi Bitcoin Crni petak dogodilo. U 2012. Godini, platforma završena 99 transakcija, ali to je još uvijek bio dan s najvećim volumenom tijekom cijele godine. To znači da je rast u odnosu na isto razdoblje prošle godine registrirana BitPay na ovoj Crni petak bio 6,260 posto.

Tony Gallippi, predsjednik BitPay je, kaže plaform je „volumen red je najtočniji pokazatelj stvarnog Bitcoin gospodarstvu, a danas da gospodarstvo je ogromna veći jer su trgovci vide ogromnu vrijednost u prihvaćanju Bitcoin plaćanja”.

Gradimo najmoćniji, pouzdane i skalabilan alat za tvrtke prihvatiti Bitcoin.

U studenom samo BitPay prihvatila više od 3.000 novih trgovaca

Koji ukupno prelaze 14.000 Bitcoin-prihvaćanje poduzeća. „Ne davatelj trgovac usluga jahanje na tradicionalne razmjene tračnice može ponuditi all-inclusive cijene, jer postoje tri ili četiri posrednika koji uzimaju rez svake transakcije”, kaže Gallippi, dodajući da su „neki procesori zafrkavati trgovci s cijenama flat-rate, ali postoje mnoge skrivene naknade i ograničenja koje čine paušalni nudi iluziju”.

Tijekom posljednjih mjesec dana, bilo je nekih trgovaca koji stvarno ustao: BitPay registriran snažnu aktivnost iz Bitcoin proizvođača rudarske prijenosnika KNC rudar, poklon za e-card platforme Gyft i roba trgovac Amagi metala.BitPay obrađuje najveću pojedinačnu transakciju od milijun dolara za Butterfly LabsBitPay je obrađen njegov najveći Bitcoin trgovački transakcije ikad: masivna jedan red 1 milijun $ za rudarstvo hardvera proizvođač leptir Labs, sa sjedištem u Kansas City.

Unatoč veličini transakcije „BitPay obraditi i izbrisati te ga smjestio u svoje normalno jednog radnog dana vrijeme framedirectly na leptir Labs' bankovni račun”, navodi se u prioćenju. Prema Coindesk, po trenutnom tečaju, to znači platformu obrađuju više od 5.200 BTC iz reda primio Butterfly Labs.

Tony Gallippi, suosnivač i izvršni direktor BitPay, rekao da je”brzina, pouzdanost i sigurnost plaćanja preko Bitcoin mreži se širi velikom brzinom, te u mnogim tiče već je premašio funkcionalnosti naše 60-godišnjeg kredita kartica mreže. Leptir Labs sada mogu poslati ovu robu s povjerenjem da će biti bez reverzibilnosti ili stornirana od plaćanja, što je značajan rizik prilikom prihvaćanja kreditnim karticama online ili PayPal”.

Kao Butterfly Labs - koja čuva se bave kašnjenjem isporuke -, BitPay drži širi svoje usluge i značajke, osim u zadnje vrijeme stvara tri zanimljiva cijene planswith nula naknade.


BitPay otkriva svoj novi Bitcoin trgovački direktorijPlaćanje procesor BitPay je objavila novu i vrlo korisna mogućnost, pogotovo sada kada su praznici dolaze: a Bitcoin imeniku trgovaca, koji možete posjetiti ovdje.

BitPay nova značajka nudi renomirani izvor za informacije o Bitcoin-friendly trgovci i vjerojatno će biti velika pomoć za prodavača, koji sada mogu integrirati svoje plaćanja procesor vlastiti katalog. Platforme usluga također nudi popis neprofitnih organizacija koje mogu pomoći sa svojim Bitcoins.

Iako BitPay se koristi više od 12.000 tvrtki i dobrotvornim - i online platformi i cigle i mort objekata - u ovom slučaju samo nekoliko stotina trgovaca su, do sada, dio imenika. Prodavači su obaviješteni o novom značajkom u listopadu i mora registrirati da biste postali član imenik.

Usluga je besplatna i vrlo jednostavna za rukovanje. Svi trgovci trebate učiniti je uploadati logotip, prijaviti svoje web stranice i dodajte kratak opis njihovog poslovanja.

Nekoliko „poznati” Bitcoin-friendly tvrtke su već dio imenika: uzeti primjer obiteljski posao Pčele Brothers je Bitcoin bankomat proizvođač Lamassu, rudarstva proizvođača opreme CoinTerra ili pioniri trava Hill Alpacas.


BitPay obavlja više od 100 milijuna dolara u Bitcoinu i nadmašuje 15.500 trgovacaBožić je još nekoliko dana daleko, ali plaćanje procesor BitPay već odmotao dva dara. Prema poduzeće, njihova platforma nadmašila je u prosincu 100 milijuna $ u Bitcoin transactionsand sada ima više od 15.500 trgovaca proširila diljem 200 zemalja.

BitPay „krivi” svoje all inclusive cijene planova, koji je pokrenut još u listopadu, za sve veći uspjeh platforme. Osim toga, integracija s Shopify je povećan broj novih trgovaca više od 50 posto, utrostručio volumen transakcija.

Martin Fernandez, predsjednik BTCTrip je, jedan od mnogih tvrtki koje posluju putem BitPay, smatra da je platforma „pristupnika za plaćanje za posao koji želite prihvatiti Bitcoin. To je glavni igrač za razvoj trgovačke gospodarstvo za Bitcoin zajednici”.

Osnivač Adafruit slaže. „Ove godine, 2013 blagdana je Adafruit je najveći ikad. Oduševljeni smo što možemo ponuditi Bitcoin plaćanja putem BitPay našoj zajednici i korisnicima. To je brz i jednostavan, stotine naloga i sretni kupci dobivanje obrazovne elektronike, pomoću Bitcoin”, rekao je Limor Fried.

Ove i mnoge druge trgovci mogu lako naći na BitPay globalnom katalog, koja je nedavno pokrenuta kako bi se olakšalo kupca pristup tisuće poduzeća i dobrotvorne da sada prihvaćaju Bitcoin u cijelom svijetu.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin prevaranti prisiljeni da se riješe s FTC-om

Post ICO

Bitcoinov članak iz 2013. mogao bi biti pad ovog ruskog mjesta

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Bitcoin Zebra daje više od 10 milijuna Satoshija

Post ICO

BitGive prima 503 (c) (3) status iz IRS-a

Post ICO

BitcoinTalk poslužitelj kompromitiran

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Post ICO

Krediti Bitcoina na kredite Fiat