Počnite s Bitseed v2 Hardware Node Preorders | Croatian.lamareschale.org

Počnite s Bitseed v2 Hardware Node Preorders

Počnite s Bitseed v2 Hardware Node Preorders

Bitseed sada prihvaća pre-naloga za sljedeću generaciju svoje posvećena Bitcoin punom čvor uređaja.

Verzija 2 od Bitseed server će imati novi slučaj dizajn, unaprijeđeni korisničko sučelje i bolje alate za upravljanje čvor čiji je cilj što je lakše nego ikada za ne-tehničke korisnike za pokretanje vlastite Bitcoin punu čvor.

Bitcoin izdanje Bitseed osobnih Server dolazi konfigurirano kao Bitcoin punom čvora. Pokretanje službene Bitcoin Temeljni open source klijent, održava cijeli Bitcoin blockchain.

Proizvod koristi manje od 10 W električne energije, prema posljednjim izvješćima društva, u usporedbi sa standardnim desktop, koja se može koristiti više od deset puta više energije.Bitstamp će nastaviti s radom u 24 sata nakon hakiranja koji uzrokuje gubitak od 5 milijuna dolaraNakon velikog napada, slovenska Bitcoin razmjena Bitstamp sada je uzimajući spremni za nastavak poslovanja u manje od 24 sata. Platforma predviđa sve operacije trebao vratiti u normalu ovu srijedu (7), navodi se u tekstu objavljenom u slovenskom web Rtvslo.si. 

U ovom trenutku, web Bitstamp.netis jednostavno prikazuje poruku koja počinje obavještavajući klijente koji Bitstamp je „privremeno suspendiran” svoje usluge. Razmjena je bila meta masivnog hack u nedjelju. „4. Siječnja, neki od Bitstamp operativnih novčanike su ugrožena, što je rezultiralo gubitkom od manje od 19000 BTC”, ekvivalent nešto poput 5 milijuna $ u vrijeme napada.

No, unatoč težak zbroj ukraden od strane hakera, tvrtka jamči da nema razloga za paniku. „Ovo kršenje predstavlja mali dio ukupnih rezervi Bitstamp je Bitcoin, velika većina koji se održavaju u sustavima hladno skladištenje siguran offline. Želimo uvjeriti sve Bitstamp kupce da im saldima prije našeg privremene obustave usluge neće utjecati i da će biti poštovan u cijelosti”, navodi se u poruku koja je poslana na Bitstamp.net početnoj stranici.

Ipak, budući da je razmjena pretrpio novčanik povredu, Bitstamp klijenti su beingwarned ne položi bilo BTC u prethodno izdanih Bitcoin depozita Adrese. „Nakon saznanja za povredu, odmah obavijestio sve korisnike da se više ne bi trebali napraviti naslage na prethodno izdanih Bitcoin depozita adresa”.

Kao dodatna mjera sigurnosti, suspendiran smo naše sustave, dok smo u potpunosti istražiti incident i aktivno surađuju s policijskim službenicima.

Osim suradnje s vlastima kako bi pronašli krivce, Bitstamp je i „postavljanje duplikat kompletne infrastrukture u San Franciscu”, koji će omogućiti tvrtki da nastavi sve operacije u narednih nekoliko sati, rekao Bitstamp suosnivač Damijan Merlak Rtvslo.si.

„Bistamp ostaje tekućina, ali ne mogu reći više zbog istrage”, rekao je Merlak, dodajući da je tvrtka zatvorena razmjenu jer bi u suprotnom „važne staze mogu biti izbrisani”.

Slike izvor: Bitstamp


Crni petak, Cyber Monday potaknuo je novi rekord Bitcoina: potrošači su potrošili 296 milijuna dolara u BTC-uIznos Bitcoin je proveo tijekom ovogodišnjih shopping „praznika”, također poznat kao Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, postavio je novi rekord u cryptocurrency ekosustavu. Ukupno 296 milijuna $ u Bitcoin su potrošili consumersduring vikend.

To uključuje Bitcoin u devetom najvećeg način plaćanja diljem svijeta između 28. Studenog i 1. Prosinca, prema rezultatima koje pruža digitalni commerce platformu akademska mreža s prospajanjem poruka. Kao i prethodnih godina, kreditne kartice kao što su Visa, MasterCard i American Express i procesor za plaćanje PayPal zauzeli najbolja mjesta na listi, ali Bitcoin je rast u odnosu na prethodnu godinu je očita.

Podaci pokazuju da je Crni petak je i dalje najpopularniji shopping dan u odnosu na Cyber ​​ponedjeljak. Na 28., potrošači potrošio 152 milijuna $ u Bitcoin, dok je „samo” troše 144 milijuna $ na 1.

„Kao i svi drugi plaćanja mrežama, Bitcoin je vidio val u volumenu tijekom Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, s više od uobičajenih za plaćanje iznosi više od dva dana”, rekao je Akif Khan, VP rješenja strategija na akademska mreža s prospajanjem poruka, citirao HereIsTheCity.com.

„The Bitcoin mreža rukovati 296 milijuna $ u dva dana - to je impresivno”, dodao je, a posebno „kad se uzme u obzir valuta je samo pet godina i još uvijek raste u odnosu na trgovačke i potrošačke usvajanje”.

Velik broj transakcija je vidljiva u nastavku. Ovaj dokument pokazuje da je posljednjih dana studenog 2014. Godine bilježi najveći broj Bitcoin transakcija, Blockchain.info otkrio.

Jedna od činjenica koja svakako pridonijele ovogodišnjim rezultatima bio je rastući fenomen zvan Bitcoin Crni petak. Više od 1.200 trgovaca pridružio ovogodišnji line događaj. Osim toga nudi ogromne Bitcoin-ekskluzivno ponude, događaj održan prošlog petka također dozvoljeno Bitcoiners da odmah kupiti male količine cryptocurrency s kreditne kartice.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Zebra daje više od 10 milijuna Satoshija

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Krediti Bitcoina na kredite Fiat

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

Bitcoin se smatra privatnim novcem u Njemačkoj

Post ICO

Bitcoin raste jer se Grexit boji planine

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin-ekskluzivna platforma Clipperz seli u Island

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju