Bitstamp poboljšava provjeru identiteta i sigurnost pomoću GBGroupove tehnologije | Croatian.lamareschale.org

Bitstamp poboljšava provjeru identiteta i sigurnost pomoću GBGroupove tehnologije

Bitstamp poboljšava provjeru identiteta i sigurnost pomoću GBGroupove tehnologije

Od sada, sve veća razmjena Bitstamp će biti u mogućnosti potvrditi stotine novih klijenata na dan, poboljšanje njihove sigurnosne značajke u isto vrijeme. Sve to zahvaljujući toGBGroup, koji je sada odgovoran za polje za potvrdu identiteta tvrtke.

GBGroup je globalni lider u području identiteta inteligencije i to je razlog zašto Bitstamp odabrao svoj ID3global rješenje za provedbu potpunu uslugu provjere identiteta za svoje klijente.

S gotovo 11 milijuna Bitcoins u optjecaju i tržišne vrijednosti od oko 1,4 milijarde $ (prema trenutnim cijenama), sigurnost je briga koja raste na dnevnoj bazi. I to je razlog zašto razmjena osjećaju potrebu zaštite svoje korisnike od mogućih prijevara. „Odabir GBGroup dala pouzdane infrastrukture koja nam je trebala pomoći gurati ovo remeti novih članova u valuti tržišta na svoj puni potencijal. Ne možemo raditi na tržištu koji radimo ne znajući tko su naši kupci su, kako se osjećamo ovaj posao predstavlja veliko utakmica -. Kao jedan od vodećih Bitcoin trgovaca osjećali smo da je samo pravo da zapošljavanje na tržištu je vodeći poslovni Provjera identiteta kako bi zaštitili naše klijente, gdje god se nalazili u svijetu Kretanje naprijed Bitstamp je željela voditi na putu primjenom najbolje prakse koji će oblikovati i osigurati dugoročnu budućnost naše tržište”, objašnjava Nejc Kodric, CEO u Bitstamp.

Uz pomoć GBGroup uslugama, Bitstamp će biti u mogućnosti da rade sigurnije tržište. „Bitstamp će koristiti tehnologiju samo za provjeru kupaca u trenutku registracije, kako bi se osiguralo da su sve aktivnosti korisnika na Bitstamp obavlja na transparentan način uz zadržavanje privatnosti korisnika u isto vrijeme. Ključni faktori u procesu selekcije su širina i dubina međunarodnih dosega sustava i GBGroup poziciju kao najnaprednije globalni identitet davatelja usluga provjere”, GBGroup objašnjava na njihovim web stranicama.

Prema direktor GBGroup-a „, kao što je Bitcoin na tržištu, što je samo jedan dio šireg cryptocurrency industriji, i dalje raste, sve je važno pokazati da su iste najbolje prakse promatrati kao oni koji se koriste u tradicionalnim financijskim tržištima. Kupci trebaju biti sigurni da je trgovanje u Bitcoins sigurno ili će otići negdje drugdje.”

Ivan Gospodin dodaje da „GBGroup ima veliko iskustvo u Provjera identiteta i uzbuđeni da bi inovativnih novih tržišta da se uspostavi i osigurati sigurno poslovno okruženje za svoje kupce Smatramo da je to samo prvi korak. - što više trgovaca donosi napredne Provjera identiteta su bit će postavljeni temelji potrebne da bi Bitcoin na životu, možda čak i pogon u položaj u kojem se može tvrditi da je jedna od svjetskih valuta izbora”.

Preko finextra.com

Povezane vijesti


Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

Postoji li Bitcoin Isle na horizontu? Jersey planira radikalno prihvatiti kriptotalnu valutu

Post ICO

50.000 bitcoina za aukciju

Post ICO

BitcoinTalk poslužitelj kompromitiran