Bitcoin usluga pokrenuta u Nigeriji pomoću BitX-a | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin usluga pokrenuta u Nigeriji pomoću BitX-a

Bitcoin usluga pokrenuta u Nigeriji pomoću BitX-a

BitXis širenje svojih krila za pokriće tih područja nije imao prije. To je jedva šest mjeseci jer je pokrenuo svoje usluge u Indoneziji, a sada se proteže svoje usluge u Nigeriju. Sada je Nigerijac sada mogu pristupiti svoje usluge, kako bi se bolje svoj posao. Oni se mogu koristiti Bitcoin novčanik, API i razmjene usluga. Prije nego što je pokrenut, predstavnici istaknuli da donose svoje usluge u Nigeriji će omogućiti korisnicima da koriste Nairato obavljati s preko BitX novčanik, trgovine na njihovu razmjenu i korištenje API-ja u svoju korist tako što će se ugraditi u odgovarajuće proizvode.

Što je dovelo do velikog BitX potez?

To je ne čudi da BitX je odlučila pokrenuti svoje usluge u Nigeriji. Zapravo, i Indonezija i Nigerija je bio na popisu ciljnim tržištima od travnja prošle godine. Zemlja je među zemljama s najbržim rastom gospodarstva u afričkog kontinenta. To podigao nade Marcus Swanepoel, BitX CEO. Prije pokretanja svoje usluge u Nigeriji, predsjednik mu je jasno da je tvrtka bila svjesna velike potražnje za Bitcoin usluga i proizvoda. On connoted da organizacija radi ruku pod ruku sa zainteresiranim tvrtkama, proizvesti nove nevjerojatne proizvode na tržištu.

Drugi razlog zašto BitX smatra Nigeriju u odnosu na druge velike igrače u Africi, kao što su Južna Afrika je da je u travnju 2013. Godine, kada je zemlja postala najveće gospodarstvo. U to vrijeme, to je škripao BDP od 509.9 milijardi dolara u odnosu na Južnoj Africi BDP-a, što je 350,6 milijarde $. Međutim, analitičari imaju nekoliko koji s nigerijskom ljudske populacije od 170 milijuna, njihovo gospodarstvo bi trebalo biti bolje jer Južna Afrika ima populaciju od 52,98 milijuna.

Trebam BitX slaviti još?

Obično Bitcoin tržištu je napredan i to je sada dostupan u različitim platformama i uređajima. Sa proliferacija pametnih telefona, što je postalo još lakše i praktično obavljati s BitX. Međutim, to ne može biti lako u Nigeriji, jer je val smartphone je još prodrijeti u zemlju. GSM Association, koja je mobilni operater, procjenjuje se da je samo 10 do 15% mobilnih pretplatnika koristi pametne telefone.

Svejedno, BitX ima sve što je pokriveno. Očekuje se da će tvrtka pridružiti ICE3x, najnovija razmjene za poboljšanje korisničkih sklonosti usluga u Nigeriji. ICE3x ranije u Nigeriji razapeo svoj šator. Oni pružaju narudžbe knjiga razmjene usluga, što olakšava učinkovitu razmjenu na Naira s digitalnim valutama među njima litecoin i bitcoin. BitX previše namjerava ne samo da omogućuju korisnicima da kupuju usluge i robe putem Bitcoin, ali oni će također biti u mogućnosti to pretvoriti digitalne valute u lokalnu Naira.

BitX je već pokrenut u Nigeriji. Postoje očekivanja da tvrtke u zemlji će promijeniti za najbolje. Na poslovni ljudi sada mogu kupiti sve vrste proizvoda i razmjene Bitcoin na ekvivalent u lokalnoj valuti, brže i na pouzdan način. Za one koji su uplašeni sigurnosti, možete odmoriti svoje brige. BitX je poduzela sve mjere te su u skladu sa sigurnosnim procedurama i propisima virtualne valute. To će spriječiti bilo kakve slučajeve pranja novca u Nigeriji, koja je veliki problem u zemlji. Trgovanje na internetu postalo je jednostavno i sigurnije. Ljepota svoje usluge je da ih možete pristupiti putem vašeg Android ili iOS uređaja. Osim toga, ona također namjerava raditi s lokalnim tvrtkama uvesti nove proizvode na tržištu. Tu je svakako velika budućnost za svoje usluge u Nigeriji zbog laka dostupnost svojih usluga.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitmain se bori protiv DDOS Grupe

Post ICO

Postoji li Bitcoin Isle na horizontu? Jersey planira radikalno prihvatiti kriptotalnu valutu

Post ICO

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Post ICO

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Post ICO

Predviđanja cijena bitcoina za 2018. godinu: stručni pregled

Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni i status usvajanja

Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Krediti Bitcoina na kredite Fiat

Post ICO

BitGive prima 503 (c) (3) status iz IRS-a

Post ICO

Bitcoin Investment Trust postao je prvi javni fond kriptovalute

Post ICO

Amazon dalje odbacuje PayBase. Uključivanje GAW Rudara