Black Market Reloaded zatvara se i ponovno otvara jedan dan nakon propuštanja koda | Croatian.lamareschale.org

Black Market Reloaded zatvara se i ponovno otvara jedan dan nakon propuštanja koda

Black Market Reloaded zatvara se i ponovno otvara jedan dan nakon propuštanja koda

U onome što mora biti jedan od najbržih uma promjena u povijesti ilegalne trgovine i Bitcoin, online trgovine Black Market Reloaded je zatvorena i ponovno otvorena u manje od 24 sata.

Drugi po veličini tržište za „dubokog weba” s virtualnim policama punim droga i drugih ilegalnih proizvoda - nakon sada otišao svile - bio je zatvoren ovaj četvrtak (17) od strane administratora, poznat kao „backopy”. Navodno, on je primijetio kod curenja i odlučio zatvoriti platformu, koja je objašnjena u ovoj poruci:

Ovih dana bih ja da počine još gore od grijeha kako bi dobili site online; koristiti VPS! VPS Admin je ukrao šifru i pukotina. To znači da se ne može raditi više. Ja bih pročitati glasine, a ja sam reći da nisam prije Krista, ali je njegov rad bio gdje sam naučiti neke osnove za izgradnju web stranice.

Ja ću staviti u nekoliko dana sustav kako bi se omogućilo da se oporavi svoj BTC, otišli nigdje, a ja sam sve potrebne podatke kako bi ih vratiti.

Sve najbolje i do sljedećeg puta,

Backopy

Prema BMR vlasnikom, ovaj virtualna privatna poslužitelj ukrao i procurila web-mjesta izvorni kod, na kraju je postavljanje na IoBM.net, site koji pruža informacije za skrivenim usluge. Ovaj potez mogao ugroziti identitet platforme korisnicima.

Međutim, ubrzo nakon ove objave, „backopy” odlučio sigurnost kršenje nije bilo tako loše i ponovno otvorio stranice, postavljanje ovaj novu poruku, objavio Mashable:

Nakon pregleda moj broj više i više sam došao do zaključka da ja još uvijek mogu vratiti gore.
Nažalost ja ne znam da li je stara potvrda ugrožena, ja sam za promjenu BMR URL.

Pričekajte za više vijesti u kratko vrijeme.

Korisnici neće moći dodati ili oduzeti Bitcoin za jedan dan, barem. Osim toga, „backopy” savjetuje svoje klijente da šifriranje svoje komunikacijske i obrisati svoj profilesbefore ponovno koristiti BMR.Blockchain ocjenjuje najfascinantnije financiranje venture fondova u povijesti BitcoinaBlockchain, pružatelj svjetske najpoznatije Bitcoin digitalni novčanik, upravo je sletio veliki pothvat financiranja krug, najveći u povijesti cryptocurrency. Companyraised nešto više od 30 milijuna $ iz Silicijske doline rizičnog kapitala investitorima, skupina pod vodstvom svjetlosti Venture Partners i Wicklow kapitala.

„Tijekom sljedećih 10 godina, Bitcoin će imati veliki utjecaj. Gdje je središnji nexus stvaranja vrijednosti u cijeloj ovoj industriji? To mora biti novčanik”, rekao je Jeremy Liew, partner u svjetlosti Venture, koji će sada pridružiti Blockchain je odbor, nakon što je investicija bio najavljen.

Britanski Bitcoin platforma osnovana je 2011. Godine i od tada se pretvorio u najveći digitalni novčanik, privlače više od dva milijuna korisnika od kolovoza 2014.

Blockchain je bila u mogućnosti da zadrži ekosustava poštovanje podržavajući Bitcoin izvorni filozofiju anonimnost i decentralizacije, New York Times priznaje. Tvrtka je podlogom od poznatih imena u svijetu digitalnog novca, uključujući i Roger Ver, kripto-poduzetnik poznat kao „Bitcoin Isusa”.

Iako Blockchain postigao zrnasto plaću, tvrtka nije prvi privući milijune od investitora. U 2013. Godini, na primjer, Coinbase osigurano 25 milijuna $ u financiranje okrugli čelu s rizičnog kapitala tvrtke Andreessen Horowitz.

Prema Peter Smith, predsjednik Blockchain, tvrtka planira koristiti ove milijune proširiti svoje usluge i ulagati na tržištima u razvoju. Investicija će sigurno biti gurnuti Blockchain treba držati razvija softver koji olakšava prijenos Bitcoin. „Upravo sada, mi smo idući u razdoblje u kojem je ne samo dovoljno imati Bitcoin biti mučan. Moramo Bitcoin da zapravo biti korisno”, dodao je Smith.

Rekord financiranje okrugli znači da investitori, tehnologije stručnjaci i BTC posvojitelji i dalje uzbuđeni o digitalnoj valuti, unatoč stabilnom cijena pada onoga što se događa od prosinca 2013. Isto tako, svjetski najpoznatiji digitalni novčić čuva u trendu na googlewith broj pretraživanja za riječ „Bitcoin” raste 45 posto u proteklih tjedan dana.


Blockchain.info doseže 500.000 novčanikaBlockchain.infohas nevjerojatna razloga za slavlje. Platforma dosegla svoj novčanik broj 500000 i nagrađeni sretan userwith 10 BTC.

„Iznimno smo zahvalni Bitcoin communityfor svojoj trajnoj podršci tijekom godina”, rekao je poruka objavljena na Redditby Blockchain.info.

Korisnik s novim novčanik i nekoliko slobodnih Bitcoins znalo nekoliko sati nakon prve objave od strane platforme. To je poruka poslana sretan osobe koja je stvorila novčanik broj 500000 na Blockchain.info.

To je tako neizmjerno super! Puno ti hvala!

Smiješno je, nisam imao pojma da su trčanje natječaj! Ja se praćakati u Bitcoins prije par godina (kupio 5 BTC natrag kad su bili kao £ 5 svaki, izgorjela da sam ih prodao za £ 6, nekoliko mjeseci kasnije kada sam saznao da su 140 £ svaki sada!), i mislio sam da bih se vratiti u njima koristi, tako da sam se prijavio za Blockchain obzir jer je izgledalo kao najpouzdaniji online wallet usluga.

Izgleda kao da sam se vratio u Bitcoin na samo pravo vrijeme!

Još jednom, hvala vam toliko za kovanice, ovo je nevjerojatna!

Poruka platforme završio s pogledom u budućnost. „to je naša misija nastaviti graditi najsigurnije i privatni Bitcoin novčanik na raspolaganju, a naš fokus ostaje na davanje korisnicima najbolje moguće iskustvo iz našeg tima u svijetu, hvala ti od dno naših Bitcoin srca”.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitcoineri su pesimistički o Bitcoinovoj cijeni u 2015

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom