Pitanje za korisničke lozinke Blockchain.info | Croatian.lamareschale.org

Pitanje za korisničke lozinke Blockchain.info

Pitanje za korisničke lozinke Blockchain.info

Iako Blockchain.infoclaims da nikada nećete svoju lozinku nikome, uključujući ih čini se da je malo ograđuje se događa oko te politike.

Nedavno Blockchain.info izvijestio sigurnosni problem koji su uključeni u „mali dio” baze korisnika vidi privatni ključevi se otkriva i bitcoins se nesigurno. Drugi korisnik na bitcointalk nazivom johoe je izvijestio da je brišući addressesthat više nisu sigurne i slanje sredstva vratiti na Blockchain.info.

load...

Blockchain.info je nekoliko izjava da je pitanje je obrađena, ali koliko su nalaz sa sprema preglednika koji ne bi mogao biti slučaj i nekoliko ljudi i dalje prijavljujete probleme i vidim privatni ključevi biti ugrožena od strane službe. Kako je u tijeku saga se nastavlja broj adresa koje su ugrožena i računi koji su kompromitirani i dalje uspon.

Blockchain.info je rekao da će to biti nadoknaditi korisnici koji su kompromitirani ključeve i čini se da je odluka dobra ova očekivanja, ali je drže u laganom snag sada zahtijevaju korisnici koji su pogođeni ovom sigurnosni propust za slanje informacija novčanik na uslugu uključujući i lozinka za Blockchain.info račun.

load...

Prema reddit postu od strane službenog reddit račun tvrtke:

Blockchain nikad ima pristup vašim adresa ili privatnih ključeva.

To također znači da je naš tim za podršku nema optiku u novčanik stanja ili adrese.

Kao dio procesa nadoknaditi korisnika moramo pitati za njihov doprinos i pregledati svaki novčanik pojedinačno.

Evo kako mi to radimo. Prvo, tražimo vlasnike lisnice postaviti potpuno novi novčanik zatim premjestiti preostalih sredstava u potpuno nove adrese. Zatim, nakon što je novčanik s pitanjima ima praznu ravnotežu, tražimo korisnike za njihove izvorne lozinke, tako da možemo dešifrirati novčanike i potvrditi da su u pritvoru slabo generira adresu u trenutku kada su sredstva su swept. Konačno, nakon potvrde su u vlasništvu adresu smo ih platili na novu adresu koju krajnjeg korisnika.

load...

Mi smo upozoriti ih vrlo jasno da se presele sredstva prvi i nikada se ne koristi taj novčanik opet.

Svjesni smo da je ovo stresno vrijeme za mnoge i radimo danonoćno kako bi završiti naknadu. Do sada smo obradili stotine, a ako imate pitanja ili zabrinutost kap nam slučaj kod blockchain.zendesk.com

Mnogi su otkrili praksu tražeći Blockchain.info informacija putem običan tekst preko e-maila na neprihvatljiv s reddit korisnik komentirajući:

Kako se situacija dalje razvijati to služi kao podsjetnik na mnoge zašto pomoću web-based novčanik je tako loša ideja, pogotovo onaj koji ne izvršava RFC6979.

Oni koji ne žele biti pod utjecajem tako ozbiljnom pitanju kao što je ovaj jedan predložio pokretanje više sigurno rješenje koje implementira RFC6979 ili razmislite o pokretanju sami novčanik. Za one koji su već pogođeni sigurnosni problem tvrtka je tražeći korisnicima slanje ulaznica putem: https://blockchain.zendesk.com/home

Povezane vijesti


Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

Usvajanje Bitcoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

Bitcoinvention Asia otkazano -BitPay sponzorira Sjevernoameričku kripto-konferenciju

Post ICO

BitPay dodaje 150 valuta i novih jezika na svoj Bitcoin naplata

Post ICO

BitcoinTalk poslužitelj kompromitiran

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Bitcoinova cijena pala je za 37,5% u samo četiri dana

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu