Blogger kaže da Bitcoin mora biti spreman suočiti se s neposrednim napadom | Croatian.lamareschale.org

Blogger kaže da Bitcoin mora biti spreman suočiti se s neposrednim napadom

Blogger kaže da Bitcoin mora biti spreman suočiti se s neposrednim napadom

To je samo perspektiva jednog čovjeka, ali mislimo Bitcoin korisnici moraju biti spremni na sve, pa ovdje je. Paul Rosenberg iz blogu slobodan čovjek perspektive, jamči da Bitcoin „će biti napadnuti iz jednostavnog razloga što je anti-fiat valuta”. U slučaju da ne znate, fiat novac je vrijednost proizlazi iz državne regulacije i zakona, pa protiv fiat znači upravo suprotno, što je praktički definicija Bitcoin.

Blogger želi upozoriti sve korisnike o „moćnicima” koji „imaju svoje cijele kraljevstva oslanjati na fiat valute i njegova središnjeg bankarstva igre” i postaju zabrinuti zbog rastuće snage cryptocurrency.

Jer, ako valuta kao što je Bitcoin „ikada postao dominantan, nitko nije mogao igrati igre sa svjetskim novcem i obrano od milijuna ljudi odjednom ili pokrenuti socijalnih država u inat ekonomskoj stvarnosti”. Dakle, ono što je Paul Rosenberg želi reći je da je mogući napad mogao doći od mjesta gdje smo najmanje očekivali.

„Bankari ne žele izgubiti svoje pozicije, a ako se neka ovo alternativu valute preuzmu, oni će, tako, oni će morati napasti. Zapravo, siguran sam da ja mogu biti da su oni to rade već” kaže u ovom postu.

A što o savjetima koji mogu biti korisni kada se ovaj napad pogodi? Paul Rosenberg ima nekoliko: biti spreman na to, pripremite se i drugi Bitcoin korisnici, uvijek očekuju najgore, ne oslanjaju na Internet eXchange platforme jer su ranjivi kao i svi ostali i ne kladiti sve svoje uštede na Bitcoin nego diverzificirati tih ulaganja.Bloomberg sada prikazuje WinkDexTyler i Cameron Winklevoss, ne samo da je teško na poslu na na ETF za Bitcoin, ali oni su samo najavili da Winklevoss indeks sada se prikazuje putem Bloomberg pod WINKBTCO.

Winklevoss Index (također poznat kao Winkdex) je pionirski pokušaj u analizi i prezentaciji globalnog cijena Bitcoin i trenutno koristi podatke iz najaktivnijih kvalificiranih američki dolar denominirane razmjene Bitcoin. Winkdex je upravljao math-based imovine Index, LLC.

Indeks pruža pomiješan cijenu za bitcoins. Winkdex se izračunava miješanje cijene trgovanja u američkim dolarima za top tri (po volumenu) kvalificirani Bitcoin burzi tijekom prethodnog razdoblja od dvije sata pomoću eksponencijalne pomični prosjek volumno. Ova vlasnička formula utezi transakcije proporcionalno po volumenu, kao i eksponencijalno po vremenu dati veću težinu i na veći volumen transakcija i novijih transakcija.

Blizanci su također najavili da će uskoro biti rolling out API za developer zajednici za izgradnju na. Više informacija o formulu može se naći ovdje: http://winkdex.com/#/formula


Bobby Lee i Brock Pierce zamjenjuju Shrema i Karpelesa na Bitcoinovoj zakladi: izbor uzrokuje kontroverzuBobby Lee i Brock Pierce su dva imena izabrali da se pridruže u Bitcoin Zaklade Upravni odbor. Popularni CEO razmjene BTC Kine i venture kapitalista nedavno su izabrani, ali odluka je već rađajući val polemika.

Izbori u početku su tri kandidata. Osim Lee i Pierce, CEO mobilnog poklon kartica davatelja Gyft, Vinny Lingham, također je bio u utrci. Iako je šef BTC Kini dobio 79 posto odobrenja, Pierce je postigao 65 posto, a Lingham „samo” 63 posto.

Dva nova predstavnici će se pridružiti pet postojeće članove Uprave - Jon Matonis, Gavin Andresen Elizabeth Ploshay, Micky Malka i Peter Vessenes - „za novu ukupno sedam sjedala ploči Od 1. Lipnja 2014” je Bitcoin zaklada objavila na svom blogu,

Izbor je bio okružen kontroverzama od početka, s Lee i Pierce se zamjenjuje bivšu BitInstant CEO Charlie Shrem i Mt. Gox CEO Mark Karpeles. Oboje ostavku ove godine zbog polemičkim razloga: Shrem se optuženi za aktivnosti pranja novca povezanih s poprsjem svile i Karpeles trenutno bave pada njegove bivše razmjene cryptocurrency.

Međutim, spor i dalje mrlja izbor iz Bitcoin Zaklade, a rezultat je vidljiv na Bitcoin je Reddit, na primjer. Izbor Brock Pierce, prethodno spojen na seksualnom skandalu, se jako kritiziran od strane većine zajednice.

„Brock Pierce je u sredini ogromnog kazneno seksualnog skandala upravo sada, imenovan kao ko-tuženika na vrlo javnom odijelo s visokim profil holivudskog redatelja. Ne mogu ignorirati Brock Pierce je pravni problemi”, u Redditor „amel14” napisao. „Zašto izbaciti Charlie Shrem za optužen za umiješanost u pranje novca samo da bi ga zamijeniti s nekim optuženog za sudjelovanje u zlostavljanju djece? Na koji (...) svijet ne da smisla? Ne znam ništa o Pierceu, ali ako je, navodno, oko slike su upravo to dignut veliki put”, dodao je korisnik‘cointiki’.

Osim toga, neke Bitcoiners vidjeti Brock u vezu s Bitcoin mining hardvera proizvođač KnCMiner kao problem i sukob interesa.

Ipak, izbor Bobby Lee, izvršni direktor kineske razmjene koja djeluje u zemlji koja stalno mijenja svoj um o Bitcoin, također se ciljano i smatra čudan izbor. Kontroverze je definitivno još uvijek zamućenje zaklade sliku.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin u Argentini: susret u Buenos Airesu pravi je uspjeh

Post ICO

Bitcoin se opada kao grčki kolaps, ali sve je gotovo neizbježan

Post ICO

Bitcoin razmjene

Post ICO

Bitcoin prevare

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zašto Bitcoin će postati sigurno utočište valute

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Bitcoinova alternativa Bytecoin slavi prvi blok, najavljuje nove značajke