BTC China uvodi prvi Bitcoin ATM u Šangaju | Croatian.lamareschale.org

BTC China uvodi prvi Bitcoin ATM u Šangaju

BTC China uvodi prvi Bitcoin ATM u Šangaju

Stvaranje novog online aplikacije koje se mogu pretvoriti uređaje kao smartphone u Bitcoin automata omogućilo je razmjenu BTC Kina za instalaciju Kina je prvi cryptocurrency ATMin Šangaj. Stroj se može naći u kafiću koji se nalazi u Zhangjiang Hi-Tech Park. 

Unatoč svim problemima Bitcoin je imaju s kineske vlade i Narodne banke Kine, lokalni Bitcoiners sada mogu kupiti digitalni novac izravno iz stroja u zamjenu za yuana. Međutim to nije moguće, ali da se povuče fiat valute.

Reuters je nedavno posjetio kafiću u kojoj se nalazi automat za prodaju. Prema pisanju tiskovne agencije, menadžer, Cheng Mengyao, kaže da je došlo stalan je priljev klijenata koji žele koristiti stroj za male transakcije.

Također je kazala kako je uređaj uglavnom privlači korisnike koji žele da se izbjegne bilo kakve veze s bankarske mreže i javnim online razmjene.

Potez je uslijedio sadržajan lanac događaja koji je utječu na prisutnost Bitcoin u Kini još od posljednjeg tromjesečja 2013. Vrijednost cryptocurrency pričvršćene na kraju prošle godine, kada je kineska središnja banka zabranila sve Bitcoin-vezane trgovanje. Unatoč upozorenjima, BTC Kina je još uvijek ide jaka.

Direktor Burze, Bobby Lee, izjavio je za Reuters da je „vijesti izvješća, rekao je [razmjenu] će biti zatvorena do 15. To je 16. Travnja i ništa se nije dogodilo travnju”, rekao je on, dodajući da je tvrtka razine transakcije su „još uvijek zdrava”,

Istaknuti slika od Shanghaiist.comBTC Kina se pretvara u Bitcoinovu prvu razmjenu na svijetuNakon cijelog tjedna rukovanje veći volumen Bitcoins u odnosu na Mt. Gox i Bitstamp, BTC Kina je postala vodeća svjetska razmjena cryptocurrency. Platforma obrađuje transakcije više od 109,841 BTC sedam dana.

U istom razdoblju, Bitstamp „samo” obraditi 93,372 BTC i Mt. Gox bile su čak i niže, s 76,673 BTC. Podaci iz Bitcoinity.org, a nedavno je objavio Coindesk.

Razlika nije samo vidljiv u zadnjem tjednu, ali je također notorna tijekom 24 sata na početku ovog tjedna. Između ove nedjelje (3) i ponedjeljak (4), kineski razmjena obrađuju 36,104 BTC, pretvara u jasnu winnerwhen usporedbi s Mt. Gox je 24.913 i Bitstamp je 23,214 virtualnih novčića.

Bobby Lee, izvršni direktor BTC Kini, bio zadovoljan s povjerenjem razmjene klijenata. „To je čast da se vidi da BTC Kina je tjera naprijed na broj jedan na ljestvici u svijetu. Pravi zaslužan za ljude u Kini, zbog toga što je prepoznala važnost i vrijednost Bitcoin”, rekao je Coindesk.

Međutim, kao što je Lee kaže, „ništa nije trajno”, tako da je platforma mora nastaviti raditi za održavanje ove dobre brojeve. Bobby Lee je podsjetio na trenutak kad je prije nekoliko mjeseci, on je predvidio listopada će biti veliki mjesec za Bitcoin u Kini: „Ljudi ovdje su stvarno uzimajući ga, a on se širi obje općim medijima i usmenom predajom”.


BTC-e suspendira povlačenja za zaustavljanje istrebljenog kovanog novcaAžuriranje: BTC-e admini su postigli na Coin Fire navode da isplate su ponovno omogućeno i da nemaju daljnjih komentara o situaciji kreće naprijed u vezi ovog ili bilo kojeg drugog sigurnosni problem. Zaposlenik izvorno govorio s Coin Fire je obavijestio naš tim za razgovor s administratori samo se kreće naprijed i ponovio da je razmjena nema komentara.

U neočekivanom potezu, BTC-ehas suspendiran podizanje novca iz razmjenu cryptocurrency u nastojanju da se zaustavi kovanice od krađe Evolution se razmjenjuju i povučen. BTC-e je od davnina poznat kao tajnovit razmjene u kojoj su vlasnici nikada nisu bili javno objavio i kovanice mogu biti odbačen s malo nadzora.

Novac Vatra je naučio od zaposlenika u BTC-e putem e-maila da se povlačenja su suspendirane i stavljen u ručnom načinu obrade. BTC-e djelatnici trenutno procjenjuju transakcije na burzi platforma za pregled za nepravilnosti vezanih za potencijalne pranje ukradene novca.

Razmjena navodi da je bio u kontaktu s osobljem na nekoliko drugim burzama u koncentriranom nastojanju da spriječi ukradene kovanice od koristi na razmjenu cryptocurrency. Član osoblja rekao je novac Fire suradnik,

Radimo na tome da se zaustavi ove kovanice od koji se kreće. Ako korisnik dobiva PM tražeći od njih da obave povlačenje, molimo Vas, obavijestite BTC-e odmah i odbiti ponudu.

BTC-e smatra da neki korisnici su se pitali putem privatne poruke na povlačenje novca u nastojanju da pomogne pranje novca za one iza krađe.

Novac Vatra će nastaviti pratiti ovu priču razvija.

Doprinosi Marcus i Brendon.


BTC-E se udružuje s EgoPay-om kako bi ponudio novo novo rješenje za plaćanje bez naknadeRazmjena cryptocurrency BTC-e samo udružio se s online plaćanje pristupnika i procesor EgoPay, integrirajući novi način plaćanja i pojačavaju iskustvo trgovanje za svoje klijente.

Osim toga nudi „siguran, brz i jednostavan način za vođenje poslovanja, shopping i zabavnih aktivnosti na internetu”, navodi se u priopćenju objavljenom u BTC-e web stranice, brzorastućem e-valuta također pruža „jedinstveni više novčanike systemwhich će pružiti korisnicima sa superiornom praćenje i upravljanje”svoje digitalne novca. Do sada, EgoPay radi samo s dvije valute: dolara i eura.

Burza objašnjava da su računi na EgoPay mogu financirati pomoću 49 različitih financiranja kanala kao što su Payza, Western Union, WebMoney ili Visa / MasterCard. A najbolje je da primatelji transakcija obavljenih putem svoje „popis od 55 službenih burzama širom svijeta” neće morati platiti nikakvu naknadu.

Partnerstvo s ovom platformom „poznat po veliku službu za korisnike i instant platnih transakcija” će biti posebno atraktivno za korisnike sa sjedištem u Kini, Hong Kongu, Macau i Tajvana. Ovaj novi bika dodatak znači da BTC-e trenutno nudi 12 različitih oblika mogućnosti financiranja.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinova razmjena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

BitGo nudi program potvrde solventnosti za tvrtke

Post ICO

Predviđanje cijene Bitcoina za 2017. godinu

Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Post ICO

Ažuriranje vijesti Bitcoina 5. prosinca

Post ICO

BitPay predstavlja svoje tri nova sve-inclusive planova cijena bez naknade

Post ICO

Proizvođač Bitcoina za rudarstvo HashFast se zatvara i aukcije ostatka imovine

Post ICO

Bitcoin raste jer se Grexit boji planine

Post ICO

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Post ICO

Bitcoinova vijest 15. studenog 2013