Butterfly Labs slaže se s mjesečnim izvješćima Suda | Croatian.lamareschale.org

Butterfly Labs slaže se s mjesečnim izvješćima Suda

Butterfly Labs slaže se s mjesečnim izvješćima Suda

Čini se da je borbeni rudarske opreme proizvođača Leptir Labswon't biti pate od toga da bude zatvorena dalje. Danas je sudac naložio tvrtki da dostavljati mjesečno izvješće te je presudio protiv Savezne trgovinske komisije u korist Butterfly Labs.

Federal Trade Commission tvrdili da Leptir Labs povrijedila Odjeljak 5 (a) Zakona Savezne trgovinske komisije ( „Zakon FTC”) koju pogrešno materijalne činjenice o njihovim Bitcoin rudarskih strojeva i sud danas je donio odluku da to nije bio slučaj. Nakon pregleda prostora, rekord, a mjerodavno pravo, Sud se nije složio s FTC.

U pitanju datum isporuke krivotvorenja, sud je presudio da FTC nije pružio dovoljno dokaza kojima bi potkrijepili tvrdnje. Dok je FTC bio u mogućnosti dokazati nekoliko dana dostave izjave, nisu bili u mogućnosti dokazati da su izjave bile namjerno lažno.

U odnosu na lažne profitabilnosti navoda iz BFL, sud je utvrdio da je dovoljno dokaza predstavila je FTC. Dok FTC uvjetom nekoliko primjera profitabilnosti potraživanja, nisu bili u mogućnosti dati dokumentirani primjeri specifične profitabilnosti navode iz tvrtke u oglašavanju, na web stranici ili u porukama. Sud je presudio da FTC opet nije uspio pokazati dokaze.

Sud je također utvrdio da je malo vjerojatno da će BFL vratiti na isto upitne poslovnom modelu Predbilježbe nakon što je pokazalo da je prestao raditi tako da prije nego FTC dobiveni ex parte nalog protiv njih i USMS raciju protiv objekta.

Dok sudovi nisu slagali na sve točke od strane FTC, a sada će omogućiti BFL nastaviti s radom, oni su naručivanje tvrtku za početak podnošenja mjesečnih izvješća sudu. Primjerak pune naloga od suda može se naći ovdje.

Izvješće će se obratiti:

  1. Stanje proizvodnje i transporta do trenutnog reda čekanja, broj kupaca traži aktiviranje pošiljka / uslugu, broj kupaca isporučena, projicirani broj kupaca i dalje zahtijevaju pošiljku i očekivao pošiljku rokovi;
  2. Procjena preostalog odgovornost predbilježbe za povrat, uključujući i status zahtjeva za povrat i statusu rezerve ili napredak prema generira sredstva za isplatu sve tražene povrati u pravodobno;
  3. Napredak korporativnog upravljanja;
  4. Potvrđuju da politika nema pre-order ostaje na snazi ​​i da su samo potrošačke prodaja u stock-stavke pojavljuju;
  5. Status burn ispitivanja i izvješće o izdvojenim sredstvima; i
  6. Ključne komunikacijske napravio i / ili planirane s kupcima.

Sud će vjetar dolje privremeno prinudnu i početi dopuštati Butterfly Labs za nastavak pune operacije na vremenskoj da će biti uspostavljen putem telefonske konferencijske veze 22. Prosinca. Izvještaji s obzirom na sudovima na mjesečnoj razini održat će se pod sudski nalog pečata o zabrani javnost od njih pregleda. Prvi izvještaj mora se podnijeti najkasnije do 30. Siječnja 2015. Godine.

Mnogi u zajednici vjerojatno će biti šokirani, jer je bio široko vjeruje razina ponašanja biti širok i dalekosežne temelju prvih nalaza i dokumentacije predstavljeni o slučaju. Slučaj će se nastaviti, ali bez sadašnjih ograničenja protiv Butterfly Labs ili suspenzije u poslovanju.

Kako se osjećate o ovom naloga suda? Budite sigurni da ostavite svoje komentare.

Povezane vijesti


Post ICO

Blockchain & Chain.com partneri za Hackathon s 125.000 dolara u gotovinskim nagradama

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Bitcoin cijena ispod 300 dolara po prvi put od kraja 2013. - zajednica nije zabrinuta

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Pizza Day Celebration za Bernard & Millie Duker Dječja bolnica

Post ICO

Bitcoin protiv Highlandera: tko je stvarno besmrtan?

Post ICO

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno

Post ICO

Amerikanci su bolesni od manipulacije novcem: Bitcoin bi mogao biti odgovor

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Bitcoinov civilni rat koji je nevidljiv: tko, što, zašto, kada i kako

Post ICO

Udruga britanskih banaka pokušava se boriti protiv Bitcoinovog rasta u Velikoj Britaniji

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute