Kupite auto sa Bitcoinsom: tržište vozila Beepi prihvaća kriptotalnu valutu | Croatian.lamareschale.org

Kupite auto sa Bitcoinsom: tržište vozila Beepi prihvaća kriptotalnu valutu

Kupite auto sa Bitcoinsom: tržište vozila Beepi prihvaća kriptotalnu valutu

Već je moguće kupiti i prodati automobil pomoću Bitcoin. Poznati peer-to-peer digitalni tržište Beepi najavio je u utorak (8), koji je sada prihvaća cryptocurrency kao opciju plaćanja. Osim toga, tvrtka također je dodao novu uslugu: trenutak pre-odobrenje za auto kredite. 

Beepi, koji je sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući partnerstvu s BitPay, osnovana je ne tako davno Ale Resniku, sadašnji predsjednik Uprave, i Owen Savir (COO) za inovacije čin kupnje ili prodaje automobila.

„Beepi zamjenjuje se koristi prodavaču automobila i koristi automobil puno sa sustavom koji povezuje kupaca i prodavača na radikalan novi način Nikakva pregovore, bez izleta u trgovca, nema iznenađenja -.. I bez provizije s tipom s kariranoj jakni Koja znači bolju cijenu za sve”, navodi web stranice tvrtke.

Ale Resnik potvrđuje Beepi misiju. „The 300 milijardi $ rabljeni automobil tržište je doživjela malo da nema inovacija u posljednjih nekoliko desetljeća, a mi smo uzbuđeni da vodi ovu promjenu. Beepi prvo eliminira gnjavažu radu s automobila prodavatelji i sada smo uzimajući frustracija iz plaćanja”, kaže DIREKTOR TVRTKE.

Integriranje sa Bitcoin je prirodni nastavak naše obećanje da dostavi najlakši način za kupnju automobila u 21. Stoljeću.

Kupnja automobila s Bitcoin pomoću Beepi platformu je prilično jednostavan: Nakon što klijent odabire „odjave” na Beepi mjestu, oni će tada biti zatraženo da kliknete „Opcije plaćanja” i možete odabrati ikonu Bitcoin za kupnju automobila s cryptocurrency.

BitPay pomaže kupcu plaćati s Bitcoin, ali može prenijeti fiat valutu prodavatelju u isto vrijeme. Za sada, Beepi nudi 1.000 $ popust za prvu tri Bitcoinersthat kupnju vozila u vrijednosti od više od $ od 10.000 s digitalnim novcem.

„Automobilska industrija je na čelu Bitcoin adoptionand vidimo da se trend nastavlja rasti s tvrtkama kao što Beepi vodećih put‘ kaže BitPay izvršni predsjednik Tony Gallippi.’Ljepota e-trgovine i web stranice kao što Beepi je da je popis svih automobila je dostupna u cijeloj zemlji za kupnju, kao i širenje baze potencijalnih kupaca, uključujući i one koji imaju Bitcoin i tražite stvari za kupiti.”

Zajedno s novim trenutnim prethodno odobrenje za auto krediti, tvrtka također planira dodati QR koda opciju koja će omogućiti kupcima za kupnju automobila putem svojih mobilnih uređaja.

Slike iz Beepi.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinov ticker već je dostupan na Bloomberg terminalu, ali samo zaposlenicima

Post ICO

Bitcoin Zebra daje više od 10 milijuna Satoshija

Post ICO

18% Britanaca kaže da će Bitcoin koristiti u budućnosti

Post ICO

Bitcoin korisnicima nudi izbor i to ih plaši

Post ICO

Britanska tvrtka stvara novu uslugu koja još više obećava decentralizaciju Bitcoinovih razmjena

Post ICO

Bitcoinova anketa otkriva da je 26% Bitcoinera bilo pogođeno previranjima ili hakiranjem

Post ICO

Držite se vašem Bitcoinu! Kaspersky pokreće besplatni alat za dešifriranje koji otključava otkupninu

Post ICO

Bitfash uvodi čuda Bitcoina svim ljubiteljima mode

Post ICO

BitPay pokreće novi open-source Bitcoin novčanik Copay s multi-signature značajkom

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Post ICO

Bitcoin je sada opcija plaćanja u pizzeriji u Vermontu

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin