Kupite svoje igre s Bitcoinsom na Humble Bundle | Croatian.lamareschale.org

Kupite svoje igre s Bitcoinsom na Humble Bundle

Kupite svoje igre s Bitcoinsom na Humble Bundle

Stvari su uzimajući ozbiljno za Bitcoin, pogotovo jer Humble Bundle počeli prihvaćati Bitcoins. Oni su vodeći digitalne valute kao način plaćanja za Double Fine zbirke.

Kao što znate (ako ne, sram vas!), Skroman Bundle je online platforma koja prodaje pakete igara na potrošače da mogu postaviti svoje vlastite cijene i daju novac za programere, humanitarne institucije igra i, naravno, Skroman Bundle, ako to žele.

Jošua Knoles, glasnogovornik platforme, kaže da „kupuje paket pomoću Bitcoins je kao jednostavan kao korištenjem naših drugih platnih procesora”. Skroman Bundle ima opcije kao što su PayPal, Amazon plaćanja i Google novčanik, ali nisu mogli ignorirati Bitcoin.

„Jednostavno ime svoje cijene za paket i odaberite‘platiti Bitcoin’kad provjere, a vi ćete biti dobro na Vašem putu prema igranje neke zaista dvostruki fine Double Fine igre”, Jošua Knoles dodaje. To je, prema riječima glasnogovornice, odgovor na sve tvrdnje kupaca koji su tražili za opciju Bitcoin. Proces plaćanje upravlja financijsko-tvrtka za transfer Coinbase.

Preko venturebeat.comKupnja BTC-a u Londonu upravo je jednostavnija: novi Lamassu stroj na staroj stanici ShoreditchVeć postoji Bitcoin automat sa pićem koje djeluju u Londonu: trendy caffe bar i izložbeni prostor Shoreditch kolodvor Stari je novi dom u Lamassu devicethat otišao živjeti ovaj ponedjeljak (3).

Stroj se samo omogućava korisnicima da kupuju Bitcoin koristite fiat valute i naplaćuje naknadu za osam posto po transakciji. Svaki kupac može kupiti najviše 1.000 £ vrijedan cryptocurrency mjesečno.

Unutar partnerstvu s jaguar Cipele Kolektivna - vlasnicima Shoreditch Station Starom, smješten na Kingsland Road - je Lamassu devicewas instaliran te se upravlja londonskog pokretanju jednog nazivom Future Kovanice, koji je najavio lansiranje na Twitterand objavili sliku od klijenta pomoću automat za prvi put.

Buduće kovanica financijski direktor Simon James, smatra da je ‘za kupnju Bitcoins online može biti dug i težak proces’.

Naš bankomat nudi gotovinu Bitcoin pretvorbe kroz brze, sigurne transakcije, koristite kompaktan i atraktivan zidni bankomat.

A trenutak nije mogao biti bolji. Stroj je počeo s radom ubrzo nakon britanske porezne vlasti HM Revenue i carine (HMRC) objavila je klasificiranje Bitcoins kao oslobođeni PDV-a. Agencija je preinačio raniju odluku, objavljen prošle godine, koji klasificiraju virtualne valute kao poklon bon.


BXB 2: Bitcoin Exchange Berlin imat će drugi krugNakon izvanredne premijere, događaj Bitcoin Razmjena Berlin, također poznat kao BXB, ponovit će se 27. Srpnja, od 4:30 sati do 7 sati. Europski poznati u osobi Bitcoin razmjena će se pojaviti na vod Kunsthalle, dajući prisutne „priliku za kupnju i prodaju Bitcoins od osobe do osobe i u gotovini”.

Osim toga, to je također sjajan način da saznate više o „revolucionarnom fenomen Bitcoin”, pogotovo ako ste još uvijek početnik. Drugi BXB obećava da će vam pomoći da „dobiti u kontaktu s novom globalnom monetarnom sustavu u jednostavan i zabavan način”, navodi službenu Facebook stranicu događaja.

BXB 2 će započeti s kratkim predavanjem Jeremias Kangas

Poznati osnivač LocalBitcoins.com. Prema organizaciji susreta, stručnjak „će podijeliti svoje uvide u Bitcoin od ranih dana i govoriti o svom iskustvu s LocalBitcoins.com, koja je narasla eksponencijalno, a trenutno navodi Bitcoin trgovaca u 2178 gradova i 244 država”.

Ako želite sudjelovati u ovom okupljanju, vi ćete biti drago da zna da je slobodan. Jedina stvar koju trebate učiniti je otići na Facebooku pageof događaja i rezervirati svoje mjesto. Također možete provjeriti na web stranici BXB ovdje ili vidjeti slike od prvog natjecanja ovdje.


Kalifornijske vlasti zaustavljaju regulaciju kripto-valute, traže novo posvećeno zakonodavstvoCalifornia Department of Business nadzor (DBO) odlučila je da neće biti reguliranje cryptocurrency prema trenutnom zakonu. Umjesto toga, tijelo će zatražiti zakonodavstvo stvoriti namjenski pravila za Bitcoinand druge vrste digitalnog novca.

Da li i kako regulirati Najpoznatiji svjetski digitalni novac je još uvijek predmet rasprave za većinu stručnjaka širom svijeta.

To je vjerojatno razlog zašto California Department of Business nadzor je odlučila da ne regulira Bitcoin prema postojećem zakonu, iako ima zakonsku ovlast nad njim, rekao je glasnogovornik Tom Dresslar. DBO ima misiju da zaštiti potrošača i nadgledati usluga i proizvoda financijske, a također nadzire rad državnih licencom financijskih institucija, uključujući banke, kreditne unije i prijenosa novca. Osim toga, robne dozvole i regulira brojne usluga financijske, uključujući i posrednika vrijednosnih papira i trgovaca, investicijskih savjetnika, payday lenders i drugih potrošača financijskih lenders.

Oko 60.000 poduzeća sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama prihvatiti Bitcoin kao opciju plaćanja. Cryptocurrency se koristi za obavljanje više od 100.000 transakcija dnevno u zemlji, navodi se u Bitcoin Zaklade.

Ali, ako regulatori nisu zadovoljni sa svojim zadatkom u Kaliforniji, u New Yorku je situacija potpuno drugačija.

Države Odjel financijskih usluga nedavno dodijeljena razmjena itBit LLC, licencu koja omogućuje tvrtki da legalno trgovati u svih 50 država. Trebalo je tvrtka gotovo godinu koja se dodjeljuje licencu, okrećući itBit u prvom potpunosti regulirano Bitcoin razmjene zemlje.

Povezane vijesti


Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Ažuriranje vijesti Bitcoina 5. prosinca

Post ICO

Bitcoinova alternativa Bytecoin slavi prvi blok, najavljuje nove značajke

Post ICO

Bounties za promicanje kripta

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Post ICO

BitPOS i International Anti Klanca temelje tim za spašavanje Afrikanih životinja

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin i doznaka: Može li to funkcionirati?

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin