Kupujete auto s Bitcoinom? Ček | Croatian.lamareschale.org

Kupujete auto s Bitcoinom? Ček

Kupujete auto s Bitcoinom? Ček

Vidjeli smo primjere u prošlosti da može kupiti automobil s bitcoin ali sada Los Altos temelji i pothvat podlogom pokretanje Beepi dopušta korisnicima za kupnju automobila s bitcoin.

Beepi je objavio da je integriran s BitPay, da postane prvi peer-to-peer tržište kako bi korisnici za kupnju automobila s bitcoin. Dodavanje Bitcoin kao opciju plaćanja je sljedeći logičan korak za Beepi, tvrtka osnovana s ciljem eliminacije trenje na svakom koraku kupnje i prodaje proces.

„The 300 milijardi $ rabljeni automobil tržište je doživjela malo da nema inovacija u posljednjih nekoliko desetljeća, a mi smo uzbuđeni da vodi ovu promjenu. Beepi prvo eliminira gnjavažu radu s automobila prodavatelji i sada smo uzimajući frustracija iz plaćanja „, kazao je Ale Resnik, suosnivač i CEO Beepi. „Integriranje sa bitcoin je prirodni nastavak naše obećanje da dostavi najlakši način za kupnju automobila u 21. Stoljeću.”

Slično kao i Tesla Motors, Beepi dalje preoblikovati zastarjele proces kupnji automobila - osobe drugi po veličini financijska kupnja - uklanjanjem složenih zapreka. Nakon što klijent odabire „odjava” na Beepi mjestu, oni će tada biti zatraženo da kliknete „opcije plaćanja” i možete odabrati ikonu Bitcoin za kupnju automobila s bitcoin. Kroz Beepi je partnerstvo s BitPay, kupac može završiti kupnju pomoću Bitcoin dok prodavatelj i dalje prima novac. Beepi nudi 1.000 $ popust za prva tri Beepi kupcima koji kupuju vozilo pomoću Bitcoin s vrijednošću preko 10.000 $.

„Automobilska industrija je na čelu Bitcoin donošenja i vidimo da se trend nastavlja rasti s tvrtkama kao što Beepi vodećih put. Ljepota e-trgovine i web stranice kao što Beepi je da je popis svih automobila dostupan je u cijeloj zemlji za kupnju, kao i širenje baze potencijalnih kupaca, uključujući i one koji imaju Bitcoin i tražite stvari za kupnju „, objasnio je BitPay izvršni predsjednik i suosnivač Tony Gallippi.

N Osim toga, tvrtka planira dodati kod opcije QR za kupce na kupnju automobila putem svojih mobilnih uređaja. S ove inicijative, kupci će moći platiti za bilo koji auto u Beepi tržištu s kripto valute, bankovni transfer, blagajnik ček ili do šest različitih kreditnih kartica odjednom.

Ova najava dolazi na petama od Beepi nedavnom 5 milijuna dolara krug u Serije A financiranja predvođeni Redpoint Ventures. Samo 60 dana nakon lansiranja, Beepi je pogodila 6.000.000 $ u godišnjoj stopu prihoda, što ga čini jednim od najbrže rastućih startupima u Silicijskoj dolini.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin doseže novi prekretnica: 10.000 trgovaca Sada prihvaćaju valutu

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zašto Bitcoin će postati sigurno utočište valute

Post ICO

Bitcoin tehnologija otkriva tajne Wall Streeta

Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

Bitfash uvodi čuda Bitcoina svim ljubiteljima mode

Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

Bitcoin uslugu HashingSpace otvara podatkovni centar u Washingtonu

Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King kreće 3,237 milja za promicanje kriptotalnosti