Kalifornijsko prodajno mjesto prodaje svoj prvi Land Rover za Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Kalifornijsko prodajno mjesto prodaje svoj prvi Land Rover za Bitcoin

Kalifornijsko prodajno mjesto prodaje svoj prvi Land Rover za Bitcoin

Sve to je bio zahtjev od strane istaknutog Silicijske doline rizičnog capitalistwho htjela kupiti novi automobil pomoću cryptocurrency. Nakon dosađivanje, Land Rover Redwood City zastupstvo, u Kaliforniji, odlučio je prodati svoj prvi automobil za Bitcoin.

load...

„Shvativši moramo biti spremni prihvatiti promjene u ovom stalno se širi virtualne zajednice, dogovorili smo se da naš prvi Bitcoin prodaju”, rekao je Doug Doyle, tvrtka je generalni direktor prodaje, bez otkrivanja cijenu automobila. Transakcija je obrađena od strane BitPay, koji je pomogao timu da prihvati ideju o prihvaćanju digitalni novac.

Doyle priznaje „koncept Bitcoin je teško shvatiti”. Međutim, „proces kao dići BitPay je vrlo jednostavna. Samo poslati račun i novac pojavi na računu. Jednostavna i bešavne baš kao što je rekao.”

load...

Land Rover Redwood City trgovina je dio Qvale Automotive Group od 2000. Godine, ime s dugim i jakim povijesti u industriji. Skupina je zapravo prodao svoj prvi automobil natrag u 1947, prije više od 60 godina, a sada posjeduje lanac luksuznih salonima proširila diljem Kalifornije i Floride.

Redwood zastupstvo trenutno služi San Francisco područje metropole, pretvara se u prvom lokalnih tvrtki takve vrste da prihvati digitalne novca. „Sve je lako za tvrtke kao što su Land Rover u Redwood City prihvatiti Bitcoin kao oblik plaćanja”, rekao je Tony Gallippi, suosnivač i izvršni direktor BitPay, u priopćenju.

Rezultat prodaje odmah pretvara u fiat valutu pomoću procesora za plaćanje nakon što je transakcija završena. S takvim nesmetan rad ne postoji razlog zašto Land Rover Redwood City neće prihvatiti više Bitcoin u budućnosti u zamjenu za svoje high-end vozila.

load...

Slike iz Land Rover Redwood CityKalifornijske vlasti su nakon Bitcoin zakladeTu je nova meta na Kalifornijskom Odjela financijskih institucija vida: Bitcoin Zaklade. Ustanova dobio „prestane odnosno odustane order'for navodno sudjelovanje u području prijenosa novca bez dozvole ili odgovarajućeg odobrenja izdaje američko Ministarstvo financija.

Ako vlasti mogu dokazati da je neprofitna korporacija je kriv za kršenje Kalifornijskog financijskog zakona, kazne može ići od 1000 $ do 2500 $ po kršenje dnevno, ali to nije sve. Osim novca, to bi moglo dovesti do zatvora u responsiblefor navodne zločine. A to nije ni računajući s mogućim kršenjem saveznog zakona.

Bitcoin Zaklada doista sudjeluje s novcem, jer je njegova misija - standardizirati i promicati open source Bitcoin protokol - može biti učinjeno samo zahvaljujući velikodušnim donacijama nekih pojedinaca i korporacija.

Međutim, institucija ne sudjelovati u aktivnostima kao što su „posjedovanje, upravljanje ili vođenje platnog poslovanja”, navodi se Jon Matonis, koji služi na Upravni odbor za Bitcoin Zaklade. Ova vrsta aktivnosti „biti protiv izvornom poveljom temelja”, dodaje on.

Što Bitcoin Zaklada još uvijek pokušava shvatiti je li to bio izolirani akcija ili drugih Bitcoin-povezane osobe također su dobili „prestane i odustane” pisma iz Odjela za financijske institucije u Kaliforniji. To ne bi bilo veliko iznenađenje, jer puno institucija i tvrtki su primanje iste narudžbe u različitim državama i iz istih razloga.

North American vlasti već su uvjereni prije nisu na križarski rat protiv Bitcoin... Je li to igra mjenjač ili je igra uvijek bio isti i nismo uočili?

Preko forbes.com


Može li Bitcoin biti sljedeća logička evolucija za društvo?Postoji mnogo ljudi koji smatraju Bitcoin opasno. Ali mi, s druge strane, željeli razmišljati o digitalnoj valuti kao sljedeći logičan stepfor našem društvu.

Naravno, možete optužiti Bitcoin bude subverzivan i nepostojan. Međutim, to cryptocurrency također može biti vrlo korisno u mnogim područjima. Zamislite kako bismo ga mogli koristiti u učionicama: raspravlja financije, vladine politike, logaritmi ili kapitalizma, na primjer.

Osim toga, Bitcoin je pomoći našim tinejdžerima i mladima da bolje razumiju pitanja koja su stvarno zbunjujuće do sada, kao i globalne monetarne politike ili logaritmi. Peer to Peer (P2P) sustava, isti proces kojim mnogi korisnici preuzimanje glazbe, filmova ili softver, je dobar primjer. U trenu, implikacije digitalna valuta untraceable i mnoge druge značajke postao dio našeg života, naravno.

To je nemoguće zanijekati kako Bitcoin je veliki dio naših života, danas. Vi samo ne znam što Bitcoin je, ako ste žive pod stijenu (ili na mjestu bez interneta, u redu...).

Dakle, neka je zaustaviti stvaranje takvog drama o opasnostima digitalne valute i, umjesto toga, saznajte više o tome i svoje prednosti. Tko zna? To stvarno može biti naša budućnost.

Preko brokenairplane.com


Može li Bitcoin promijeniti način na koji djeca uče matematiku?U najmanju ruku, Bitcoin je stvaraju neke glasine po cijelom svijetu, ali nakon što je dnevni dio našeg života, to će promijeniti način na koji djeca uče kako računati? To bi moglo biti čudno pitanje, ali to je važeći.

Ako je sljedeća generacija djece završi raste s Bitcoins na svojim novčanicima - ili nekom drugom budućem obliku digitalne valute -, koji će obviouslyaffect način na koji oni uče matematiku. Nije to čudno, kad vidite 4-godišnjaci šeću okolo sa iPad na svojim rukama.

Naša djeca žive u digitalno doba i moramo prihvatiti tu činjenicu. I, vjerojatno, Bitcoins i tečajevi će, prije ili kasnije, biti dio njihovog života. Dovoljno je sjetiti kada ste bili dijete i kako ste naučili brojati: s novcem. To se događa zato što rano učenje je učinkovitiji kad smo u interakciji s betonskom objectthan s apstraktnog mišljenja.

Dakle, to ne smeta, ako ste učitelj ili roditelj, morate shvatiti kako su tehnologije poput Bitcoin u svojoj djeci u učenju rutinu. Ako na to gledate usko, to je samo nova učenja alat, nije raketna znanost.

Kao Nicola Smith, potpredsjednik inovacija na Engauge, kaže: rješenje je „kako bi se smanjili nedostatke i optimizirati prednosti svake nove tehnologije darove”.

Srećom, puno zemlje, koji naučili s ovom financijskom krizom, prepoznali rastuću potrebu obrazovanja financijske pismenosti. Na primjer, u Sjedinjenim Američkim Državama 82 posto američkih roditelja i 89 posto nastavnika se slažu da osobne financije bi trebao biti uvjet za diplomski.

Preko wired.com

load...

Povezane vijesti


Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novac ubiti centralizirane financije

Post ICO

Butterfly Labs slaže se s mjesečnim izvješćima Suda

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Agora Commodities vam omogućuje kupnju paladija s Bitcoinom

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zašto Bitcoin će postati sigurno utočište valute

Post ICO

Bitcoin prevaranti prisiljeni da se riješe s FTC-om

Post ICO

Bitcoineri su pesimistički o Bitcoinovoj cijeni u 2015

Post ICO

BitLicense uzrokuje neke razmjene kako bi smanjile usluge u New Yorku

Post ICO

Bitcoin protiv Highlandera: tko je stvarno besmrtan?

Post ICO

BitLicense komentari postaju javni i to je ono što Western Union, Amazon i Walmart moraju reći

Post ICO

Bugarska nacionalna agencija za prihod objavljuje porez na Bitcoin