Predsjednik Uprave Gipsa pridružuje se Koinifyovoj savjetodavnoj zajednici | Croatian.lamareschale.org

Predsjednik Uprave Gipsa pridružuje se Koinifyovoj savjetodavnoj zajednici

Predsjednik Uprave Gipsa pridružuje se Koinifyovoj savjetodavnoj zajednici

Ranije ovog tjedna Koinify novi kripto sredstva platforma objavila da je predsjednik Uprave Gyft Vinny Lingham pridružio Koinify Savjetodavnog odbora.

Vinny Lingham je Južnoafrička internet poduzetnik koji je suosnivač i CEO Gyft - mobilni poklon kartica tvrtke, uz potporu Google Ventures. Bio je i ranije osnivač i CEO, Yola, Inc (ranije poznat kao Synthasite), San Francisco-based web 2.0 start-up koji pruža free website building, izdavaštvo i web hosting usluge.

Lingham prodao Gyft da FirstData za više od 54 milijuna $ USD.

Vinny će se savjetovanje za pokretanje sa svom novom položaju, a također se pridružio novim mentora za pokretanje Tim Swanson.

Tim Swanson

Tim Swanson je diplomirao na Texas A & M University, a radio je u istočnoj Aziji za više od šest godina. Autor je triju znanstvenih knjiga, uključujući dvije pokriva digitalni valute ekosustav. Trenutno je voditelj poslovnog razvoja u Melotic i savjetnik Hyperledger.

Tim je također čest suradnik na Razgovarajmo Bitcoinand Business Insider.

Tim na pitanje o tome što ga uzbuđuje oko Koinify navedeno,

„The Koinify tim aktivno pokušava stvoriti i razmjera program izvan početnog valute uporabne slučaju blockchains. To je uzbudljivo, jer, unatoč puno govori to prošle godine na potencijalne decentraliziranim programima rijetkih pokušavaju da ih zapravo graditi. Koinify tim ima i talent i industrije iskustvo za guranje tehnologije omotnicu, stvaranje vrijednosti i rješavanje problema.”

Koinify brzo stvaranje ime za sebe kao novu platformu za kripto financiranja i dodatkom oba Tim i Vinny može se smatrati velikim pobjeda za početak.

Fotografija Vinny Lingham daje pištolj. Fotografija Tim Swanson pruža Koinify.Predsjednik Uprave Overstock.com kupuje prvu Bitcoinovu obveznicu na svijetu za 500.000 dolaraPatrick M. Byrne, izvršni direktor Overstock.com, napravio je vijest u ponedjeljak (8.) nakon kupnje prvog svjetskog cryptobond za 500.000 $.

Byrne Utah-based e-commerce Carstvo upravo pokrenula novu platformu pod nazivom TØ.com, koji će ponuditi 25 milijuna $ u privatnim digitalne veze pomoću Bitcoin je blockchainand protokol otvorenih Elementi. U cryptobonds će se trgovati na online distribuira knjige zaštićen kriptografije.

Nova platforma je dio Overstock.com je veći cryptocurrency usmjerena inicijativa poznata kao Medici ili „blockchain burzi”.

Kupnjom prvi digitalni obveznice, Byrne je želio pokazati svoju vjeru u sustav razvijen od strane zaliha grupe. „To nije točno Jonas Salk se ubrizgavanje sa svojim polio cjepiva, ali ja sam htjela posjedovati prvi cryptosecurity ikad izdano”, rekao je izvršni direktor.

„Namjeravam dokazati svoju vjeru ne samo u zalihe, ali u TØ.com platforme koje smo izgradili i, štoviše, u samoj cryptorevolution.”

Kao Byrne, budućim kupcima da kupuju obveznice putem TØ.com će biti u mogućnosti pratiti svoje cryptobonds na blockchain. Za razliku od tradicionalnih obveznica kupili na Wall Streetu (koja zahtijevaju trodnevne naselje, poznati „T + 3”), sve cryptobonds kupio preko TØ.com će sigurno riješiti na isti dan.

Prema CEO zaliha je korištenjem Bitcoin tehnologiju za praćenje veze TIGRcub omogućuje da proces bude transparentniji i siguran.

Samo kvalificirani institucionalni kupci koji zadovoljavaju definiciju „akreditirani investitora” u skladu s Pravilom 506 (c) Uredbe D prema Zakonu o vrijednosnim papirima iz 1933, s izmjenama i dopunama, mogu kupiti cryptobonds putem TØ.com za sada.


CEX.IO obustavlja operacijePrije samo nekoliko kratkih mjeseci CEX.IO bio najveći oblak rudarstva usluga u svijetu.

Flash naprijed nekoliko kratkih mjeseci, kao vrijednost bitcoin je pao, a troškovi se izvodi rudarske opreme su ostali isti i vidimo CEX.IO u ozbiljnim financijskim problemima i suspendiranja operacija.

U blogu je glasnogovornik tvrtke Alex Kerya naveo:

Uzimajući u obzir interese naših korisnika, nedavni pad Bitcoin cijena, kao i upscaling rudarskih poteškoća, CEX.IO Bitcoin Razmjena bih objaviti privremenu obustavu oblaka rudarskih usluga koje pruža platformu za vrijeme sljedećeg povećanje težine. 

Prema 11,5. Stavak CEX.IO uvjeta korištenja: 

„Rudarstvo s pomoću Korisnički Gigahashes može biti zaustavljen CEX.IO ako je iznos troškova za održavanje prelazi nagrade za svaku minirano blok ili ako se rudarski gospodarski neprikladna.”

Na taj način, svi GHS ranije kupio CEX.IO korisnika ostaje njihov apsolutni vlasništvo, uz odgovarajuće figure ogleda u profilu ravnoteže korisnika. Osim toga korisnici će moći ručno omogućiti rudarstvo s Gigahashes po vlastitom izboru.

„Obustava CEX.IO oblak rudarske usluge je samo prisiljen privremena mjera, rezultat rudarskih troškova oblak iznad rudarstvo profit”, Jeffrey Smith, direktor informatike u CEX.IO. „Trenutno svi troškovi rudarstvo / održavanja oblak usmjereni na davatelja Hardware, dakle, mi smo otvoreni za pregovore s dodatnim rudarstvo hardvera usluga, koji mogu ponuditi povoljne uvjete. I čim smo dobili priliku za nadogradnju rudarstvo hardver, ili doći do učinkovitijih uvjetima s dobavljačima energije, rudarstva proces oblak će se automatski nastaviti.”

U međuvremenu, CEX.IO će nastaviti s radom kao full service razmjenu platforma za trgovanje cryptocurrencies i fiat novac. 

Tvrtka je naveo da suspenzija je samo privremeno, ali s obzirom na nedavne događaje oko rudarskog prostora oblaka mnogi će biti iznenađeni ako tvrtka čini Come-natrag.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

Aktivisti žele stvoriti novi model Bitcoina koji može osigurati anonimnost i izbjeći regulaciju

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

Može li Bitcoin preživjeti u budućnosti? Stručni dio 1

Post ICO

Bitcoinova cijena oporavlja nakon pada uzrokovana napadom Silk Roada

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Bitcoin se smatra privatnim novcem u Njemačkoj

Post ICO

Bitcoin usluga pokrenuta u Nigeriji pomoću BitX-a