Predsjednik Uprave Overstock.com kaže da će biti zaprepašten ako Amazon ignorira Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Predsjednik Uprave Overstock.com kaže da će biti zaprepašten ako Amazon ignorira Bitcoin

Predsjednik Uprave Overstock.com kaže da će biti zaprepašten ako Amazon ignorira Bitcoin

Patrick Byrne je čovjek predao moć Bitcoin. Predsjednik Uprave velike on-line maloprodaji platforma Overstock.com, koja je započela prihvaćanjem cryptocurrency paymentslast tjedna, kaže da velike tvrtke kao što su Amazon će morati promijeniti svoju točku viewabout digitalnog novca i napraviti isti potez.

Ako Bitcoin je još uvijek misterija za većinu ljudi, zalihe odluka da ga prihvati će sigurno pomoći da se to promijeni. Međutim, „dobro djelo” imala je nagradu, kao tvrtke narudžbe skočile u posljednjih nekoliko dana. Prema Byrne, online trgovac registriran 130.000 $ vrijedan Bitcoin naloga samo u prvih dayafter plaćanja cryptocurrency su omogućeni za sjever-američkom tržištu.

Od tada, direktor tvrtke je razgovarao s CNN Internationalregarding Bitcoin prihvaćanja, ali i ostavila neka upozorenja na druge trgovce. „Ja sam pravi vjernik [u Bitcoin] (...). To je kao digitalni zlata”, rekao je na početku razgovora.

Najvažniji primjedba je vjerojatno kad Byrne je rekao da je veliki trgovci kao što su Amazon će biti prisiljeni prihvatiti Bitcoinat nekom trenutku. „Oni moraju slijediti taj primjer. (...) Ja ću biti zapanjen ako oni to ne zato što oni ne mogu jednostavno prepustiti taj dio tržišta za nas. Mi smo jedina velika maloprodajna stranica uzimanje Bitcoin”, objasnio je on.

Poduzetnik je izjavio da je „taj dio tržišta raste na oko stopi od 30 posto mjesečno.”

Overstock.com ne drži na primljene Bitcoins za sada. Tvrtka se odmah pretvara ih u američkim dolarima, prema Byrne, a ne zbog volatilnosti, ali zato njihovi dobavljači još uvijek ne prihvaća cryptopcurrency.

Unatoč toj činjenici, poduzetnik sigurni da zaliha ne čine ovaj potez kao publicitet štos. Njihov cilj je, prema CEO, je da se „iskoristiti to tržište potrošača koji su stvarno počinili Bitcoin”.

CEO PayPal tweets o cryptocurrency

Govoreći o velikim tvrtkama i njihovim šefovima, predsjednik PayPal je imao nešto za reći o Bitcoin ovaj ponedjeljak (13).

David Marcus tweeted sljedeću poruku: „Da pojasnimo:.. Nemamo politiku protiv korištenja PayPal prodati Bitcoin mining platformama Mi ne podržava bilo koju valutu txn da li fiat ili BTC (...) za niz regulatornih pitanja, ali se odnosimo prema BTC i bilo FX txn na isti način. Mi smo vjernike u BTC, iako”.

Unatoč Marcus' izjave o povjerenju u cryptocurrency, cvrkut je nagrađen sa puno criticismfrom drugih korisnika te društvene mreže.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5

Post ICO

Pažnja, svi Sydney Bitcoineri! Beers4Bitcoin sada je mjesečni događaj

Post ICO

BitPay novi open source projekt Bitcore pomaže Bitcoin razvojnim programerima aplikacija

Post ICO

BTC ceh spriječava

Post ICO

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Post ICO

Kupujete auto s Bitcoinom? Ček

Post ICO

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju

Post ICO

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Post ICO

Kupite svoje igre s Bitcoinsom na Humble Bundle

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

BitPay predstavlja svoje tri nova sve-inclusive planova cijena bez naknade