Chain.com pridružuje Bitcoin temelj kao član Gold | Croatian.lamareschale.org

Chain.com pridružuje Bitcoin temelj kao član Gold

Chain.com pridružuje Bitcoin temelj kao član Gold

Jutros Chain.comjoins osam zlatnih članova razini u sporednu ulogu u Bitcoin Zaklade u tijeku razvoja Bitcoin jezgre protokol.

„Lanac je stvaranje nekoliko ulaganja u Bitcoin razvoju jezgre, a temelj predvodi neke od najvažnijih dimenzija tog posla”, rekao je Adam Ludwin, suosnivač Chain.com. On dodaje: „Želimo biti sigurni temelj ima resurse i podršku treba da pomogne Bitcoin zajednica graditi proizvoda i usluga za Bitcoin u potpunosti ostvariti svoj potencijal.”

load...

Chain.com misija je da bi ga lako graditi sa bitcoin, a ovaj mjesec su uvedena još dva uzbudljive alate za pomoć programeri učiniti upravo to. Prva, Lanac Obavijesti, pouzdano gura Bitcoin podatke za aplikacije i upravlja kroz jednostavan za korištenje sučelje. Drugi, Transakcijski graditelj, uzima složenosti - i rizik - iz stvaranja i potpisivanja transakcije pomoću samo jednog jednostavnog API poziva.

load...

Chain.com je venture-podlogom tehnologija tvrtka sa sjedištem u San Franciscu, pruža enterprise-grade Bitcoin infrastrukturu tisućama programera i financijskih usluga tvrtke koje grade proizvode i usluge na Bitcoin blok lanca.Lančani radio koji dolazi natrag od DDOS-aLanac Radiowhich je bolovala od velike DDOS napada koji je doveo online streaming servis posvećen cryptocurrency offline čini se da je stvaranje vratiti sutra ujutro smo naučili iz blog Poston Lanac Radio mjestu.

Rockstar je jedan od dva menadžera stanica je napisao:

Od sutra ponedjeljak, 22. Rujna trebali bi biti u potpunosti vratiti na internetu u 10 sati istočne i to je naša nada da smo prevladali ove napade.

load...

On je dalje otišao u detalje o tome zašto je streaming servis se ne mogu jednostavno staviti streaming servera iza CloudFlare zaštite, kao i mnoge druge web stranice su.

Za razliku od mnogih drugih mjesta u svijetu Bitcoin zemlji smo operativni flotu streaming servera koji se ne mogu jednostavno postaviti iza zaštite CloudFlare. Kada netko napada na naše poslužitelje smo u stalnom stanju borbe blokiranje IP raspona, blokiranje određene IP adrese i pokušava zadržati sve što je online.

Stranica koja posluje s gubitkom je preuzeo glavnu udaraca u proteklih nekoliko tjedana od drugih koji su nastupili ogromne DDOS napada protiv niza cryptocurrency mjesta.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li CryptRadio koji pokreće 1. Listopada i koristi streaming provider u odnosu na valjanje streaming rješenje interno će patiti od istih problema ili kako Bit-FMwill nositi ove vrste potencijalnih napada u budućnosti, nakon što je u pitanju uživanje kao dobro.


Lanac radio pridružuje se požaru novčićaNovac Vatra je sa zadovoljstvom objavljuje da smo stekli lanac Radioand će se ponovno pokrenuti u sljedećih nekoliko tjedana.

Lanac radio je internet streaming radio stanica posvećena cryptocurrency. Ovdje smo za razvoj, pokretanje i borbi stanici za neko vrijeme sada i gledao razvoj projekta s očekivanju za ono što će doći.

Postaja je odsutan za nešto više od mjesec dana, kao rezultat raznih tehničkih problema. Mi smo od tada radi s tim iskusan internet radio stručnjaci, administratori poslužitelja i radio stručnjaci da se pripreme za ponovno pokretanje stanicu.

Jedan od najvećih prostora koji lanac Radio može poboljšati u je isporuka u realnom vremenu za razbijanje vijesti u cryptocurrency prostoru i mi namjeravamo da im pomogne popuniti tu prazninu. Lanac radio i dalje će značajka programiranje da su slušatelji došli da očekujete s više od naglaskom na stvarnom vremenu razvoja u našoj uzbudljive industrije zajedno sa stručnim timom u unovčavanje prostora da pomogne stanica istinski sjaj.

Lanac Radio predstavlja prekrasan priliku za nas da širi doseg cryptocurrencies, uz zadržavanje cryptocurrency gužve informirani s naglaskom na realnom vremenu događaja i izvješćivanje.

To je razlog zašto mi ne samo da je počinio više sredstava za projekt putem način za dobivanje stvari natrag online, ali i montažu namjenski 24/7 vijesti tima za izradu vijesti komada za postaju sadrži najnovije cryptocurrency vijesti iz Coin vatre i veliku cryptocurrency stranica s vijestima.

Također smo se udružili s BTC AD Networkto ponuditi samoposluživanje reklamnu platformu koja će omogućiti slušateljima stanicu kupiti audio reklame na stanici gotovo odmah.

Imamo neke vrlo uzbudljive razvoj silazi cijevi za lanac radio, uključujući i datum Ponovo pokreni u bliskoj budućnosti.


Radio lanca koji započinje 28. SrpnjaNedavno smo vam rekli o lancu Radiothe Interneta prvi potpuno licencirani 24/7 streaming radio stanica za Bitcoin i entuzijasta cryptocurrency. Jutros lanac radio je najavio da će biti lansiranje 28. Srpnja 2014.

Lanac radio, Internet je prvi potpuno licencirana 24/7 streaming radio postaja za Bitcoin i cryptocurrency stručnjaka, je najavio da će biti lansiranje 28. Srpnja 2014.

Stanica dolazi iz skupine cryptocurrency i Internet radio entuzijasta i je u razvoju za nekoliko mjeseci dobivanje licence iz SAD ASCAP, BMI, SEASAC, SoundExchange i SOCAN. Lanac radio će uključivati ​​širok raspon programa od lomljenja Bitcoin vijesti i okruglim stolovima na glazbu odabranih od strane slušatelja i originalne domaćin radio emisije. To pokazuje bit će domaćin različitim osobnostima i Bitcoin stručnjaka, kao što su Adam B. Levine, Andreas Antonopoulos, i još mnogo toga pruža programiranje za one koji vole biti informirani o sve mijenja lice cryptocurrency.

Dok druge stanice su offline uzeti unutar prvih mjesec dana, lanac radio je razvio dugoročni plan da ostane na zraku omogućuju najviše do datuma i relevantne vijesti na svoje slušatelje. Uz dugotrajnu sadržaja i usluga strategije grupa se nada da se može doći značajan središnji digitalnih sadržaja za one koji su uključeni u cryptocurrency industriji.

Lanac radio će se početi emitirati 28. Srpnja 2014. U 10 sati Eastern Daylight Time s „All Music Hour”. Potpuni raspored će uskoro biti objavljena na lancu Radio web stranici http://ChainRadio.com.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

Kanada se pretvara u zemlju s većinom bankomata Bitcoina unatoč vladinom mišljenju

Post ICO

Kupite svoje igre s Bitcoinsom na Humble Bundle

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Može li Bitcoin preživjeti u budućnosti? Stručni dio 1

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

Bitcoinove vijesti 22. studenog 2013

Post ICO

Predsjednik Uprave Overstock.com kaže da će biti zaprepašten ako Amazon ignorira Bitcoin

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014