Radio na lancu čini dobro na obećanju | Croatian.lamareschale.org

Radio na lancu čini dobro na obećanju

Radio na lancu čini dobro na obećanju

Lanac Radiohas službeno pokrenula, te je streaming kickass glazba i cryptocurrency ažuriranja cijelo jutro kao što je obećao.

Oni šutirali stvari odmah jutros sat vremena u potpunosti prekinuta glazbe i sada Rockstar je domaćin puni sat rock blok.

Lanac Radio Čini se da je prvi online radio stanice izgrađen oko cryptocurrency da zapravo dolaze na uživanje, a ja sam obličje naprijed to neki strašan programiranje.

Novac Vatra je ponosan što je lanac radio partner zajedno s drugima koji će se pružaju stanicu s najviše up-to-date vijesti i informacije.

Čestitam Lanac Radio tima!Komora za digitalnu trgovinu prima IRS priznanjeKomora Digitalni Commercehas dobio odobrenje od Internal Revenue Service, kao neprofitna organizacija oslobođena od plaćanja poreza prema odjeljku 501 (c) (6) Zakona Internal Revenue. Digitalni vijeće sada je federalno priznat kao poslovni ligi koja promiče digitalne valute i digitalne imovine industrije.

„Da bi IRS prepoznati našu organizaciju je veliki korak za valute industriji digitalnog jer to donosi dodatnu razinu vjerodostojnosti našim naporima u Washingtonu”, rekao je Perianne Dosadno, predsjednik Digital komore. „Ovo priznanje daje legitimitet naših nastojanja da voditi tvorce politike u osjetljivo i inteligentno rješavanju blockchain tehnologije.”

Ova najava dolazi samo dan prije Digital Komore zajedničkom događaju s utjecajnim matici iseljenika držati svoj prvi Kongresa Bitcoin ploču. U srijedu, 1. Listopada u Lehrman dvorani, s Perianne dosadno, predsjednik i osnivač komore Digital komore; Carol Van Cleef, partner u Manatt, Phillips i Phillips; George pozlatar, The Discovery Institute moderirao Norbert J. Michel, Zaklade Heritage, održat će javnu raspravu o Bitcoin i regulatornog okruženja.

Sudionici i mediji mogu prisustvovati osobno ili gledati online. Posjetite) za više informacija i RSVP.


Predsjednik Komore za digitalnu trgovinu bavi se obavještajnom zajednicomPredsjednik i osnivač komore Digital komore, Perianne dosadno, u ponedjeljak obratio Uredu ravnatelja Nacionalnog inteligencije na njihovoj digitalna valuta seminaru. Gospođa Dosadno je razgovarao s drugim industrijskim stručnjacima i dužnosnicima iz Overstock.com, Ured za obavještajne i analizu američkog trezora, te supredsjedatelj za Global Payments praksi skupine na Manatt, Phelps & Phillips, među ostalima.

Ured ravnatelja Nacionalnog inteligencije održali su svoj prvi seminar digitalna valuta u „razbiti neke pretpostavke u zajednici” i povećati razumijevanje obavještajne zajednice u digitalne valute. Viši do srednje razine osoblja iz Središnje obavještajne agencije (CIA), US Department of Treasury Financijski zločine ovršnom Network (FinCEN), Savezni ured za istrage (FBI), US Department of Commerce, Vlada Accountability Office (SAD GAO), među drugi su bili nazočni.

„Uz trenutnu tržišnu kapitalizaciju od oko 5,8 milijardi $, digitalne valute su rastuća sila na globalnom tržištu i da su ovdje da ostanu. Kao što vidimo generacijsku smjenu na čelu s Millennials, digitalne valute će postati kao uobičajena kao e-mail i Facebook „, rekao je Perianne Dosadno, predsjednik i osnivač komore Digital komore. „Obavještajna zajednica je vrlo pamet skupina. Oni su plaćati pozornost na digitalnu valutu, jer znaju da je to budućnost.”

Čini se da je gospođa Boring i Komora naporno rade kako bi reći onima u vladi kako Bitcoin radi.


Charlie Shrem podnio ostavku na temu Bitcoin nakon što je platio milijun dolara kako bi izašao iz zatvoraCEO BitInstant je, koji je nedavno uhićen zbog novca launderingconnected na grudi svile, objavljen je ovaj utorak (28) nakon što je platio $ 1 milijun vezu, vrijednost definiranu od strane suca nakon što je Charlie Shrem prvi nastup u sudu.

U međuvremenu, osumnjičeni najavio je ostavku iz Bitcoin Zaklade uprave, gdje je bio potpredsjednik. Organizacija je objavio priopćenje u kojem se osuđuje sve ilegalne aktivnosti vezane za Bitcoin i zajednici, ali i „vrijednosti transparentnosti, odgovornosti i visok stupanj odgovornosti”.

A Charlie je pridonijela mnogo osobnog napora i resursa kako bi se poboljšala usvajanje Bitcoin širom svijeta, tijekom duljeg pravni spor neminovno umanjuje napreduje tu temeljnu misiju.

Stoga, kako bi se fokusirati na svoju slobodu do suđenja, što je zajednički odlučili da je Charlie Shrem ostavku na Upravnom odboru, stupa na snagu odmah. Odbor je danas prihvatio tu ostavku.

U priopćenju se dodaje da je, nakon što je kontroverznom slučaju, temelj mora ostati fokusiran na svoje „osnovne misije standardizacije, zaštite i promicanja Bitcoin jezgre protokol” od sada.

Shrem, koji je uhićen u nedjelju (26) u zračnoj luci JFK u New Yorku, je slobodan čovjek, za sada, unatoč snažnom protivljenju pomoćnik američkog odvjetnika Serrin Turner, koji tvrdi bivši predsjednik ima snažan poticaj za bijeg i sve potrebne resurse.

Poduzetnik će biti ograničena na kući njegovih roditelja u Brooklynu, a on čeka za suđenje, prema Daily Mail.

Njegov odvjetnik, Keith Miller, citirao Coindesk, jamči službeni prigovor sadrži „jednostavno tvrdnje”, te da je, očito, Shrem se smatra nevinim dok se ne dokaže suprotno.

Stručnjaci vjeruju da ovaj događaj neće imati nikakve vidljive učinke na Bitcoin zdravlje. Ipak, mišljenje u vezi ovog slučaja je podijeljen, s nekim ljudima tvrdeći Shrem je mučenik, a neki drugi u nadi da su zločini dva izoliranih pojedinaca neće loše odraziti na cijelu zajednicu.

Povezane vijesti


Post ICO

CEX.io postaviti uslugu razmjene kriptovalutnih usluga u Latinskoj Americi

Post ICO

ChangeTip podiže 3,5 milijuna dolara

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju

Post ICO

Bitcoinova skakačica se iskorištava svim vrstama usluga

Post ICO

BitLicense je dizajniran da ubije Bitcoinove inovacije

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno

Post ICO

BitGold podiže 3,5 milijuna dolara u serija A ulaganja

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?