Promjene koje dolaze s Istoka čine Bitcoinov pad cijena više od 30% u dva dana | Croatian.lamareschale.org

Promjene koje dolaze s Istoka čine Bitcoinov pad cijena više od 30% u dva dana

Promjene koje dolaze s Istoka čine Bitcoinov pad cijena više od 30% u dva dana

Nakon nekoliko tjedana bave nekim nestabilnosti kada je Narodna banka Kine odlučila zabraniti bankama za dobivanje blizu cryptocurrency, postoje jaki vjetrovi promjene koje dolaze s Istoka i oni su zabrljati gore Bitcoin je vrijednost. Cijena pao oko $ 300 u dvije daysand tendencija je još uvijek negativan.

Loša vijest počela je početkom ovog tjedna, kada je isti kineske vlasti koje su ranije odlučili protiv Bitcoin zabranjeno tvrtke za plaćanje treće strane od koje se bave cryptocurrency razmjene, izvijestio Coindesk. U utorak (17), Bitcoin je vrijednost pala više od 20 posto, dok su tvrtke kao što su PayPal, Alipay ili TenPay potvrdio je informaciju prethodno objavljenu Bobby Lee, direktor BtcChina, najveći svjetski kripto-razmjene.

Tijekom posljednjih dana razmjenjuju korisnici u Kini izvijestio je pad u broju financiranje i povlačenje opcije za BtcChina, dok je razmjena privremeno blokirala depozita u RBM (kineska nacionalna valuta).. „Sada smo, kao Bitcoin razmjene, obustavili uzimanje sve depozite u RMB No, na povlačenje strane, ljudi još uvijek imaju mogućnost da se povuče RMB Ne bi trebalo biti bez brige. - sav novac je sigurno, sigurno i sve je činili”, Lee uvjereni, dodajući da je moguće da se uplate i isplate virtualni novac iz BtcChina.

Ipak, ovo je cijena strmoglavo padaju i dalje, uzrokujući gubitak od oko $ 300, više od 30 posto. I, naravno, svi znamo da je ono što se sada događa u Kini, utječe na ostatak svijeta.

Bobby Lee je objasnio što se dogodilo ove srijede (18). Razmjena dobio upozorenje od svog novog pružatelja plaćanja treće strane, nakon TenPay pao prethodni dogovor s platforme u nedjelju (15). YeePay rekao BtcChina da će odrezati depozite, pružajući samo dva sata unaprijed. „Svi znamo razlog - to je kao običan kao bijela dana - oni nas odsječeni zbog onoga što se dogodilo na sastanku u ponedjeljak”, rekao je izvršni direktor.

„Ako nam nije dopušteno da se bave tvrtke za plaćanje treće strane onda ne mogu uzeti depoziti za nas u ime kupaca, a onda imamo tu kvaka 22, gdje više ne možemo upravljati našim razmjene Bitcoin kao prije”, Bobby Lee rued.

Dijagrami pokazuju očite: najava od strane BtcChina djelovao poput udarca šakom o Bitcoin cijene. Vrijednost pao na razinu od prije mjesec dana, trenutno pluta oko 600 $.

Iako je pad uzrokuje puno panike, stručnjaci savjetovati Bitcoiners da ostanu mirni. Citirano od strane Coindesk, Jaron Lukasiewicz, predsjednik Coinsetter, izjavio je da je „taj razvoj će imati negativan utjecaj na Bitcoin je u blizini-term potencijal cijena, ali ja bi potaknuti investitore da zapamtite da špekulacije ne voziti pouzdane vrijednosti u cjelini”.

Povezane vijesti


Post ICO

Butterfly Labs slaže se s mjesečnim izvješćima Suda

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

BitInstant izvršni direktor Charlie Shrem uhićen zbog sumnji na pranje novca

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Blockchain inspirira središnje banke za stvaranje hibridnih sustava

Post ICO

Krediti Bitcoina na kredite Fiat

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novac ubiti centralizirane financije

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoinova vijest 15. studenog 2013

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl