Dobrotvorne institucije: opći slučaj Bitcoinfobije | Croatian.lamareschale.org

Dobrotvorne institucije: opći slučaj Bitcoinfobije

Dobrotvorne institucije: opći slučaj Bitcoinfobije

Dilema je nedavno predstavio organizaciju Bitcoin100, stvoren je u studenom 2011. Godine, pokazuju da većina institucija koje preživljavaju po ljubavi još uvijek boje primiti cryptocurrency. U ovom konkretnom slučaju, Bitcoin100 ima za cilj da doniraju $ 1000 u vrijednosti od Bitcoins nekoliko dobrotvornih organizacija, ali oni to ne žele.

„To je kao da moli ljude. Molim te, uzmi moju $ 1000 to će biti vrlo brzo i lako”, objašnjava Dmitrij Murashchik, volonter blagajnik za Bitcoin100. Po njegovom mišljenju, ljudi još uvijek ne vjerujem da je digitalna novac je fer igra. Međutim, pokušati promijeniti, on je uvjerava da svaka transakcija Bitcoin100 čini dobrotvornim ustanovama javno su vidljive. Možda koji će vam pomoći promijeniti trenutni problem: moli ljude da se njihove donacije.

Prema Dmitrij Murashchik „neovlaštena trošak će biti odmah vidljiv svima. Ne možemo usmjeriti novac za osobne troškove ili sakriti kroz računovodstvene podvalu, kao što su neki sumnjivi dobrotvorne stečen optužen prije. Biti u mogućnosti da lako provjeriti i zadržati kartice o organizaciji koja odabere da bude javno, bez potrebe da nužno vjeruju ljudima iza nje, je još jedna prednost Bitcoin”.

Natrag kada je rođen Bitcoin100, njihov cilj je bio da doniraju 100 Bitcoins po ljubavi, ali sada taj iznos digitalnih kovanica vrijedi daleko više nego prethodne 1000 $. To je sada bliže 10.000 $! „Budući Bitcoin je porasla u cijeni, mi se prebacio na 1000 $ umjesto 100 Bitcoins po donacije. Mislim da ćemo i dalje davati novce dok mi nemamo ništa više”, kaže blagajnik.

No, kako je organizacija okupio sav taj novac? Nakon nekoliko početnih zahtjeva, puno suradnika završio dajući novac izravno fondu grupe. Do danas, Bitcoin100 je dobio gotovo 1600 BTC od oko 110 donatora. Ova navijačka skupina obuhvaća njemačku grupu Bund Berlin eV ili, u novije vrijeme, Fessler Foundation, koja financira istraživanja na području kralježnice stručnosti.

Prema mišljenju Stephanie Murphy, iz Bitcoin-prijateljski institucije Fr33 Aid „, ima toliko prednosti prihvaćanja donacije u Bitcoin Lakše je početak prihvaćanja Bitcoin -. Samo objaviti adresu - nego postaviti bankovne račune, PayPal i druge opcije naslijeđe bankarskog sustava. Mislim da je ovo smanjuje barijeru za pokretanje dobrotvorne i neprofitne organizacije jer oni mogu usredotočiti na njihove misije nego se bave bankarskim gnjavaža”.

Osim toga, dobrotvorne imaju prednosti kada je u pitanju primanje Bitcoin donacije: nema transakcijske naknade, digitalna valuta je prihvaćen u cijelom svijetu i nema mogućnosti prijevare kao što je u slučaju kreditnih kartica.

Nakon što se ova prepreka prevladana, Bitcoin100 će biti u mogućnosti da se usredotočite na glavni cilj: „za širenje svijesti o Bitcoin i prednosti Bitcoin”. Dmitrij Murashchik kaže organizacija je sada „usmjeren na dobivanje što više dobrotvorne moguće”.

Preko coindesk.com

Povezane vijesti


Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Može li Kenija biti novi veliki dolazak u Bitcoinov svemir?

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

ChangeTip podiže 3,5 milijuna dolara

Post ICO

BitScanova izvršna direktorica: 2014. vidimo kao godinu veće usvajanja Bitcoina među poslovnim subjektima

Post ICO

Nova Bitcoin Ponzi shema? Exchange MyCoin nestaje zajedno sa 387 milijuna dolara

Post ICO

Bitfinex Rad s AlphaPointom

Post ICO

Blockchain promijeniti naše prehrambene navike i medicinsko iskustvo

Post ICO

Pažnja, svi Sydney Bitcoineri! Beers4Bitcoin sada je mjesečni događaj

Post ICO

Može li Bitcoin preživjeti u budućnosti? Nedostaci dio 2

Post ICO

Bitcoin je glavni konkurent, kaže novo izvješće koje je objavio MasterCard

Post ICO

Korisnicima Wallet korisničkog sandučića Blockchain.info ukradeno - usluga je zakrpao bug i osigurava da će vratiti sve korisnike