Pojašnjenje našeg uredničkog procesa i smjernica | Croatian.lamareschale.org

Pojašnjenje našeg uredničkog procesa i smjernica

Pojašnjenje našeg uredničkog procesa i smjernica

Neki su nedavno nazvao našu proces uvodnik, poštenje, i mogućnost dobivanja citati iz tvrtki u pitanje.

Želio sam da se nekoliko minuta i dijelite kako kovanica od požara ide o prikupljanju podataka i informacija, provjeri informacije, i stvaranje mogućnosti za naše stranice.

Novac Vatra je uvijek stajao za činjenične, provjereno, i poštenih komada. Nastojimo osigurati da svaka stvar koju prijaviti ovjeren.

Danas želim podijeliti s našim čitateljima što taj proces izgleda i što naš vrlo vlastiti unutarnji vodiči i smjernice reći u vezi činjenica-checking, izvora, uredničkog sadržaja i odobrenja.

Kada primimo informacije od nekoga o priči, odmah smo započeli nakon vlastite interne smjernice.

Novčić od požara Suradnik je Biblija - studeni 2014 izdanje

Svaki mjesec, objavljujemo unutarnji vodič pod nazivom Doprinositelja Biblija. Unutar ovog dokumenta, rješavanje niza pitanja, uključujući sadašnjih pravila i uređivačke politike.

Naš prvi korak u svakoj priči je za početak osnovne provjere na kojem je informacija dolazi iz. Naša unutarnja vodič definira ovo kao osnovnog pretraživanja: Google za ime izvora, provjerite ima li LinkedIn profile, provjerite e-mail adresu osobe slanje savjet ili informaciju, itd To služi kao osnovni terenske provjere i nije potvrda ni na koji način, oblik ili oblik.

Tek nakon osnovna provjera na licu mjesta se vraća neki valjani rezultati mogu suradnik pristupiti urednički tim i tražiti dozvolu za pokretanje priču. Urednički tim ne služi za squash priča protiv oglašivača, pumpa komada, pa čak i usmjeriti smjer mjestu na način da koristi ili boli nikoga. Urednički tim odlučuje što će biti relevantni za našu publiku, što je novost u odnosu na mišljenje, a koji dijelovi bi potrebno više suradnika ili istraživača.

Novac od požara izvješća vijesti, a ne testiranja. Urednički tim pomaže bili sigurni da je to uvijek slučaj.

Ako osnovni izvor provjere može potvrditi, suradnik počinje pisati komad. Ako je citat treba se dobiti iz izvora koji želi ostati anoniman, ili s izvorom koji još nije potvrđena, a prethodno provjeravala, mi ćemo poslati suradnik za susret s tom osobom preko Skype ili u osobi Za daljnje razumijevanje situacije s obzirom na priču.

Tijekom pisanja ovog djela, pratimo naš protokol uredničku. Mi provjeriti zapošljavanje izvora ili ako je društvo pravi i postoji. Provjeravamo sve reference kada je to moguće, provjerite javne evidencije i pregledati sve relevantne informacije. Želimo biti sigurni da su uzimajući ono pravo.

Provjere izvora i čeka tri potvrde po komadu-koji često traje tjedan-je što je pomogao novac od požara zadržati tako visoku razinu predanosti pružanju najiskreniji komada.

Kao priča se piše, mi se stalno provjerava činjenice. Primamo nove informacije svaki dan putem e-maila, našeg kontakt obrasca, pa čak i putem SMS poruka. Vrlo malo komada zapravo će biti objavljen međutim. Mnogi dijelovi mogu biti izrađeni, ali se ne objavljuje zbog svoje interne smjernice i postupke za objavljivanje komada.

Kao autor piše komad, on / ona je uputstvo za to preko internog sustava koji omogućuje našim urednicima sposobnost da vidi što se piše i dati bilješke. To također omogućava dodatne činjenica provjeru. Ako u bilo kojem trenutku urednik ne može biti uz relevantan, činjenični podatak podupire izjavu, mi ubiti značajku.

Ova činjenica provjera sustava spriječila lažne priče u vezi osigurani exchangesfrom se prijavili i omogućio nam da post relevantne informacije vezane uz BFL prepad dok je u tijeku. Ovaj sustav također dozvoljeno kovanica od požara objaviti DIP dokumente jer su se isporučuje, a čak je pomogao potvrditi informacije o nedavnom priča s GAW Miners.

Naš urednički tim ima veze u mainstream medije, više vladine organizacije, te nekoliko startups i venture kapital tvrtki. Možemo donijeti činjenica, a ponekad čak procurila informacija, zbog naše veze. To se, rekao je, još uvijek veterinar i provjeriti svaki izvor. Nitko ne prima povlašteni tretman, jer oni znaju našeg uredničkog tima. Još uvijek provjeriti zapošljavanje, dokumente i druge važne informacije svaki put. Kao rezultat toga, novac požara, može objaviti priču kasnije od naših vršnjaka.

Mi smo u prilogu neke od naših uredničke procesa u nastavku.

[Tablične id = 4 /]

Novac od požara ne čine ga naviku objavljivati ​​priopćenja za javnost bez točno provjeri informacije prezentirane. Ako tvrtka kaže XYZ je uključen, mi potvrdili tu informaciju prije objavljivanja. Ako se postavlja zahtjev u pogledu pravnog statusa stavke, imamo odvjetnici pregledati izjave. Ako je zahtjev napravljen u priopćenju u vezi citati, potvrdimo sa izvora.

Trenutno radimo da bi naše Doprinositeljevo Biblepublic u bliskoj budućnosti. Želimo naše izvještavanje i kod konkurencije da bude fer, pošteni i uravnotežen. Nadamo se da možemo pomoći podići ekosustav s tim materijalima. Pripremamo ovo Biblija za javnu potrošnju uklanjanjem nekih od naših zaštićenih informacija izvora i neke informacije specifične za svoje interne sustave. Također radimo za poboljšanje ukupne protok ovog dokumenta.

Ako ste zainteresirani za što je prijavljeno nakon objavljivanja ovog dokumenta, molimo pošaljite e-mail na svakako ću poslati poruku koja vas obavještava kada je u javnost putem naših web stranica i GitHub.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinov civilni rat koji je nevidljiv: tko, što, zašto, kada i kako

Post ICO

Butterfly Labs zatvorio je FTC, optužen za nepravedne i obmanjujuće prakse

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex ne poklanja nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Pažnja, svi Sydney Bitcoineri! Beers4Bitcoin sada je mjesečni događaj

Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

BetCoin Casino tim pokreće novu web stranicu za igre na BetCoin Circle i priprema još vijesti

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin je radikalna promjena u povijesti novca