Cloudminr.io se srušio: izgubio BTC, podatke o klijentima za prodaju i glasine o prijevari | Croatian.lamareschale.org

Cloudminr.io se srušio: izgubio BTC, podatke o klijentima za prodaju i glasine o prijevari

Cloudminr.io se srušio: izgubio BTC, podatke o klijentima za prodaju i glasine o prijevari

Još jedan dan, još jedan hack. Ovaj put žrtva je bio Bitcoin mining usluga Cloudminr.io, koji se srušio nakon digitalnom napada.

Nakon prijavljenog hack, Bitcoins su izgubili i osobne podatke korisnika je za saleamidst optužbi za prijevaru.

Prošli tjedan, prvi klijenti posjetiti Cloudminr.io je mjestu nakon napada pronašao vrlo čudan scenarij. Platforme stranica je izmijenjen i oglašava prodaju popisa lozinke, e-mail adrese i korisnička imena pripadaju 79,267 usersof na Bitcoin mining usluge oblaku. Hakeri su jednostavno molba za jednu BTC u zamjenu za sve ove privatne informacije.

Dio popisa - 1.000 unosa - već objavljen na početnoj stranici web lokacije kao dokaz da su navodni hakeri misli ozbiljno. Službe digitalni stranica je sada izvan mreže.

Prema Reddit korisnika „peque2”, unosi objavljen na stranici naslovnici su stvarni. „Baza podataka je stvaran. Samo sam testirao mnoge lozinke i dobio sam pristup mnogim Bitcoin Talk račune, e-mail adrese, twitters.... Ja sam poslao i hitno e-mail s ljudima na tom popisu da promijene svoje lozinke što prije”, korisnik napisao na Bitcoin je pod-Reddit.

Drugi Reddit korisnik, „busterroni”, najavio je: „Ja sam samo napisao Python skripta koja e-poštom svim 1.000 ljudi” upozoravajući ih o hakiranju. „Ako netko drugi zna neke druge e-mailove koje su ugrožene, ja ću vam poslati skriptu bi se izvoditi sami ili možete mi poslati popis pa ću ga pokrenuti,” korisnik dodan.

Cloudminr, koja je navodno sa sjedištem u Norveškoj prema svojim vlasnicima, počeli nuditi rudarskih ugovora u studenom 2014. Godine i ranije bili optuženi da su rudarske vezane Ponzi sheme zbog svoje operativne tajnosti.

Usluga prvo tvrdio da je bio napadnut od strane hakera na 6. Srpnja. Poruka publishedon forumu Bitcoin Razgovor objasnio hack se dogodilo, dodajući da su isplate suspendiran zbog zabrinutosti legitimnosti adresama plaćanja u baze podataka.

„Ono što možemo reći je da smo bili sjeckan, a hakeri su mogli pristupiti našem izvornog koda i baze podataka, kao i izmijeniti. U ovom trenutku ne možemo biti sigurni da je isplata adrese su one ispravne, kao i e-pošte i druge podatke. Imamo kopije, ali moramo znati kada točno kada su hakeri dobili pristup našem poslužitelju.”

„Dio Bitcoins otišao hakera adrese umjesto naših platnih adresa. Trenutno smo u potrazi za bilo trupaca koji se odnose na hack i procjene gubitaka. Moramo stvoriti novu web stranicu od nule na nove servere, kao hakeri ostavljaju backdoor za kasnije pristupa. Stay tuned „, predstavnik tvrtke identificiran kao Adrian napisao na konac.

Kao što se očekivalo, najava generira ekstremnu reakciju protiv Cloudminr.io. Nekoliko Bitcoiners optužio tvrtku za rad Ponzi shema i prevarama tisuće Bitcoin rudara i cryptocurrency korisnika.

Nit nije ažuriran od 6. Srpnja, a usluga klijenti su sada razumljivo gube nadu. Bez ikakvog daljnjeg vijesti iz službe tima, svi korisnici Cloudminr.io se preporučuje da promijenite sve svoje lozinke.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

Centralna banka Cipra protiv Bitcoina: nema odobrenja za aktivnosti vezane uz kriptoznu valenciju

Post ICO

Ažuriranje vijesti Bitcoina 5. prosinca

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Nova Bitcoin Ponzi shema? Exchange MyCoin nestaje zajedno sa 387 milijuna dolara

Post ICO

Bitcoinova anketa otkriva da je 26% Bitcoinera bilo pogođeno previranjima ili hakiranjem

Post ICO

BitInstant se isključuje dok se ažurira

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati

Post ICO

Autor Idiota Vodiča za Bitcoin pokreće crowdfunding kampanju za proširenje projekta

Post ICO

Kampanje sada mogu prihvatiti BTC s jednostavnim potvrdnim okvirom

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com