Plan proširenja Coinbasea čini uslugu dostupnim u 14 zemalja | Croatian.lamareschale.org

Plan proširenja Coinbasea čini uslugu dostupnim u 14 zemalja

Plan proširenja Coinbasea čini uslugu dostupnim u 14 zemalja

Coinbaseis širi u inozemstvo, te je najavio svoj Bitcoin usluge su sada dostupni u 14 zemalja. Dok je usluga bila dostupna na internetu širom svijeta, Sjedinjene Države su tvrtke „najbrže područje rasta, uglavnom zbog naše integracije s bankarskom sustavu SAD-a, što ga čini lako za ljude da kupuju i prodaju Bitcoin”.

Međutim, početak je odlučio provesti svoje usluge u 13 dodatnih zemalja diljem Europe. Na popisu se nalaze Italija, Španjolska, Francuska, Belgija, Nizozemska, Austrija, Cipar, Finska, Grčka, Latvija, Malta, Portugal i Slovačka.

A prema Coinbase „potrošači i poduzeća u tim zemljama sada može kupiti Bitcoin od Coinbase ili prodati Bitcoin na Coinbase koristeći bankovni račun u eurima”.

Osim toga, tvrtka također je stvorio novi „globalnu stranicu”, koja prikazuje ažurirani popis zemalja u kojima Coinbase je dostupan.

Ipak, „važno je imati na umu da je ovo beta lansiranje u Europi”. Beta fazi će imati ono što Coinbase smatra nizak dnevni limit od 500 € po dayon kupnje i prodaje. Ovaj dnevni limit je dostupan svim korisnicima u 14 zemalja na popisu, no tvrtka se nada „za nastavak podizanja tu granicu u bliskoj budućnosti kao što smo premjestiti iz beta”.

Mislimo pokretanje u tim drugim zemljama je veliki korak za cijelu Bitcoin zajednici, a pomoći će i dalje Bitcoin je rast kao globalni plaćanja mreže.

Coinbase čuva promovira svoju „jednostavan način kupiti / prodati” u novim zemljama, u nadi da će pomoći razvoj dvaju važnih Bitcoin područja. Ne samo Coinbase vjeruje „Ovo lansiranje će ubrzati trgovački usvajanje u Europi, sada mnogo više potrošači imaju jednostavan pristup Bitcoin”, ali oni također osjećaju „to će također ubrzati koristite slučaj o prekograničnim plaćanjima za Bitcoin”.

CEO Coinbase je Brian Armstrong, rekao Coindeskthatstepping na europsko tržište je prirodni sljedeći korak za poslovanje. Do sada, tvrtka je služio milijuna korisnika u SAD-u, osim rada sa milijardi dolara američke tvrtke kao što su Dell ili zalihe, koje se sada koriste svoje trgovačke usluge. Ali sada su brojevi se očekuje da će se povećati.

„Pogledali smo na ono što tržište da se presele u drugu, a Europa se činilo kao sljedeći najvećem gospodarstvu. To je razvijen, postoje ljudi tamo koji žele da se Bitcoin, postoji puno potražnje za njega, ali oni stvarno nemaju lak način to učiniti”, rekao je Armstrong.

Coinbase zaista je to jednostavan za korištenje Bitcoin otkad su šutirali-off projekt u 2012. Trenutno, „više od 1,6 milijuna potrošača, 36.000 trgovci i 6.000 programeri” su se prijavili za korištenje usluga i proizvoda tvrtke.

Istaknuti izvor slike: Wikimedia

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

Tehnologija Blockchain - kako izgleda budućnost?

Post ICO

BitPOS i International Anti Klanca temelje tim za spašavanje Afrikanih životinja

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bitcoin cijena ispod 300 dolara po prvi put od kraja 2013. - zajednica nije zabrinuta

Post ICO

Demandwareov tim za trgovinu u oblaku timova s BitPay-om nudi Bitcoin opciju

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

BTC China uvodi prvi Bitcoin ATM u Šangaju

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova