Coinbase ima nove Bitcoin granice, a Microsoft dopušta aplikaciji Kraken da uključi značajku trgovanja | Croatian.lamareschale.org

Coinbase ima nove Bitcoin granice, a Microsoft dopušta aplikaciji Kraken da uključi značajku trgovanja

Coinbase ima nove Bitcoin granice, a Microsoft dopušta aplikaciji Kraken da uključi značajku trgovanja

Bitcoin platforma Coinbaseis će promijeniti svoj dnevni kupiti i prodati granica, kao i ograničenja postavku iz BTC u američkim dolarima. No, tvrtka nije jedina s vijestima za cryptocurrency zajednice.

Prema Coinbase blog, razina 2 korisnik, na primjer, sada će imati ograničenje kupnje od $ 50,000 po danu, umjesto 50 BTC. „U ovom trenutku to je ekvivalent za oko 60 BTC, ali je cijena Bitcoin promjena, BTC ekvivalent će se mijenjati”, tvrtka objašnjava.

Kada smo izvorno stvorili granice prijenos na Coinbase, cijena Bitcoin bila znatno niža. Ograničenje od 50 BTC dnevno u kolovozu bio ekvivalent samo 5000 $. Danas, to je ekvivalent za više od $ 40'000.

Coinbase također smanjuje neke granice, posebno one povezane s razinom 1 korisnika. Kupovnih i prodajnih ograničenja su oboje se svodi na 3000 $ po dayin ovaj slučaj, što je ekvivalent do granice od 10 BTC dnevno koji je nastao kada je Bitcoin dosegao $ 300 u studenom.

Međutim, platforma podsjeća da ako bilo koji korisnik treba da prelazi te granice, moguće je pretvoriti u razini 2 korisnika uz ograničenje od 50.000 $ po danu.

„Nadamo se da će te promjene napraviti kupnju i prodaju na Coinbase jednostavniji postupak za one koji više upoznati s američkim dolarima apoenima, a također će biti stabilnije rješenje za kupnju granice kao Bitcoin i dalje growinto budućnost”, dodao je poruka.

Kraken je aplikacija s Bitcoin trgovanje opcijama

Na srodne napomenu, Microsoft je nedavno odobrila ažuriranje aplikacije Kraken za Windows Phone 8. Tvrtka sada omogućava korisnicima platforme primjene trgovinskog doživjeti njezine Bitcoin trgovanje mogućnosti.

To uključuje Kraken aplikaciju u prvom uključiti tu značajku na Microsoft online trgovine, Techie Vijesti citati. U vrijeme pokretanja, aplikacija dopušteno samo korisnicima da provjerite uživo stope različitih digitalnih kovanica i stvoriti uživo grafikon koji je pokazivao najnovije stopa za bilo koji digitalni cryptocurrencies duo.

Ovo je drugi ažuriranje Kraken uvodi u aplikaciji, prema programer, Leon Cullenovima. Korisnici sada mogu otvoriti nove trgovine direktno iz aplikacije, promjena koja je ovlaštena od strane Microsofta.

Slike iz Leon Cullenovih blog

„To je ogroman potvrda po mom mišljenju”, Cullenovi napisao je u svom blogu, dodajući da je do sada „nitko nije znao što je Microsoft stav o Bitcoin trgovanja aplikacija je bilo prije i danas, ali odobravanjem moje aplikacije su pokazali da oni ne bojkotiraju Bitcoin ”.

Povezane vijesti


Post ICO

Kina smatra Bitcoin virtualnim dobrom i zabranjuje bankama da se bave kriptekonomijom

Post ICO

Bitcoin grupa susreće sedam saveznih agencija kako bi razgovarali o regulaciji

Post ICO

Bitcoinov wallet uslugu Inputs.io je hakirao lopov koji je ukrao 4100 BTC

Post ICO

Block26 ulaže gotovo pola milijuna u Bitcoin novčanik Airbitz

Post ICO

Coinbase pomaže Bitcoiners kupiti usluge na Fiverr s cryptocurrency

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Fizički wallet s Bitcoinom s biometrijskom autentifikacijom? CryptoLabs pokreće jedan 2015. godine

Post ICO

Bitcoin raste jer se Grexit boji planine

Post ICO

Cloudminr.io se srušio: izgubio BTC, podatke o klijentima za prodaju i glasine o prijevari

Post ICO

Dell sada prihvaća Bitcoin

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti