Coinbase olakšava provjerenim korisnicima instant prijenos Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Coinbase olakšava provjerenim korisnicima instant prijenos Bitcoina

Coinbase olakšava provjerenim korisnicima instant prijenos Bitcoina

Dosta Vam je čekanja četiri dana za svoje Bitcoin posla? Pa, nova značajka provodi Coinbasecan čine transferi lakše i brže, ali samo ako ste spremni odreći malo vašu privatnost postati potvrđeni korisnik.

Tvrtka je objavila na svom službenom blogu, mogućnost izrade trenutak Bitcoin purchasesto sjevero-američki korisnici koji opskrbljuju privatne podatke preko ista pitanja banaka i kartičnih tvrtki pitati za svoje klijente.

Zahvaljujući ovoj novoj značajki, provjereni korisnici sada mogu kupiti i prodati do 50 BTC odjednom i dobiti njihov cryptocurrency u samo „nekoliko sekundi”, navodi se u blogu.

Dakle, ono što morate učiniti da postane potvrđena korisnik? Vi „Sada će morati dovršiti potvrdu identiteta stepto uključili automatsko kupuje”, objašnjava blog post. Međutim, to može biti malo prepreden, jer morate zapamtiti puno detalja iz prošlosti, kao što je datum kada ste kupili drugi auto ili adresu koju je imao prije 20 godina, na primjer. U svakom slučaju, ako se ne mogu dobiti na početku, pričekajte jedan dan i pokušajte ponovno.

Preko techcrunch.comCoinbase čini Bitcoinove transakcije sigurnijim novim servisom trezoraCoinbasehas upravo lansirao novu uslugu koja ima za cilj potaknuti razine sigurnosti svojih online novčanika. U Bitcoiners će uskoro moći koristiti tvrtke slobodan Vault usluge kao štedna accountprotected dodatnim vrijeme transakcije i više koraka za provjeru transakcije.

Pokretanje opcijskog usluga, pod nazivom Coinbase trezori, događa nakon nekoliko slučajeva Bitcoin krađe i sigurnosnih povrede koje su pogođene brojne digitalne razmjene i novčanike u posljednjih nekoliko godina. Mt. Gox je navodno Najpoznatiji primjer, kao što je sada mrtav razmjena je u stečaj nakon masovnog hack.

„Bitcoin novčanici su super za dan-to-day potrošnje, ali pohranu velike količine Bitcoin za dugoročno zahtijeva dodatnu sigurnost. To je razlog zašto smo stvorili Coinbase trezor”, navodi se u novu web stranicu posvećenu službu.

Coinbase namjerava učiniti sve Bitcoin transakcija - Postupak koji je u potpunosti nepovratno - sigurniji za svoje klijente, boreći se sve veći broj hakera koji su sada usmjerena na cryptocurrency. „The Bitcoin svijet je vidio napadi kriminalci povećati”, početak je potvrdio.

Novi Vault usluga dodaje 48-satni kašnjenje isplate Korisnici

omogućujući tvrtki da se obratite vlasnika računa i potvrdu da je transakcija stvarna i klijent je doista ovlašteni.

Osim toga, Coinbase će omogućiti stvaranje Vault račune za grupe i tvrtke, koji će zahtijevati odjava za transakcije proći, tvrtka je najavio, citirao PCWorld.

Trezora besplatna usluga će biti dostupna samo za javnost 16. Srpnja, ali pet posto Coinbase klijenata već isprobava novu značajku.

Više informacija o ovoj usluzi na Coinbase bloga


Coinbase doseže ograničenje kupnje i obustavlja aktivnostSjećaš se kad je još u travnju razmjena Mt. Gox je pretrpio nekoliko teškoće zbog visokih razina potražnje? Pa, slična stvar nedavno dogodilo Coinbase. U ponedjeljak (18.), kada Bitcoin je cijena porasla gotovo 150 $, razmjena je rukovanje velike količine transakcija, kao i mnoge druge platforme širom svijeta.

Kao rezultat toga, Coinbase dosegla svoj kupnji granicu, ponestaje Bitcoins prodati, Business Insider izvješća. Na taj dan, platforma ostavio poruku svojim klijentima, prepisao Hacker News:

Zbog veća od normalne količine kupiti, mi smo u mogućnosti pružiti točne cijene citati odmah.

Umjesto pauziranje kupuje u potpunosti, odlučili smo dati ljudima mogućnost kupnje Bitcoin po tržišnoj cijeni u nekoliko dana. Nakon stići Vaše USD sredstva, mi ćemo ih zamijeniti za Bitcoin po tržišnoj cijeni na oko petak 22. Studenoga 2013. U 07:56 sati PST.

Imajte na umu da možete otkazati narudžbu u bilo koje vrijeme do vaše Bitcoin stižu sa stranice povijesti prijenosa.

Poslovni Insider punctuates svoj članak s jednom riječju: „ludila”. Je li? Ili je to samo ljudi pokušavaju napraviti dobra investicija?


Coinbase suspendira Bitcoin usluge u Wyomingu zbog regulacije bankarstvaSan Francisco-based Bitcoin tvrtka Coinbase je najavio obustavu svojih usluga u državi Wyoming zbog bankarske regulatorne policiesthat su vjerojatno da će „pružiti neprekinutog poslovanja nepraktičan.”

„Coinbase na neodređeno vrijeme se suspendira svoje poslovanje u Wyomingu”, tvrtka je objavila na svojoj web stranici, potvrđujući tvrtka nema nikakvih drugih planova u ovom trenutku.

tvrtka nije zadovoljan Wyoming Odjel za bankarstvo u regulatorne politike.

„Mi razumijemo da je Wyoming Odjel za bankarstvo tumači Zakon o Wyoming prijenosa novca da zahtijeva licensure subjekata koji nude domaćin Bitcoin novčanik usluge, i to kao uvjet za takvu licencu, licence moraju održavati namjenske rezerve fiat valute u iznosu jednakom zbroju lice vrijednost svih Bitcoin održati u ime kupaca „, napisao Coinbase.

„Iako Coinbase sigurno održava 100% svih kupaca Bitcoin, to je nepraktično, skupo i neučinkovito za nas uspostaviti suvišne rezervu fiat valute u protuvrijednosti.”

Tvrtka je ispričao Wyoming Bitcoiners, dodajući da „ne možemo trenutno projekta ako ili kada naše usluge mogu se vratiti.”

Wyoming Bitcoin zajednica je sada strah da drugi Bitcoin tvrtke će pratiti Coinbase je primjer, obustavu svih usluga cryptocurrency vezane u državi.

Povezane vijesti


Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014

Post ICO

Bitcoin 2015 Cijena - Predviđanje Bitcoinove vrijednosti mudrošću mnoštva

Post ICO

BitPay pokreće novi open-source Bitcoin novčanik Copay s multi-signature značajkom

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Bitcoinov civilni rat koji je nevidljiv: tko, što, zašto, kada i kako

Post ICO

Bitcoinov wallet uslugu Inputs.io je hakirao lopov koji je ukrao 4100 BTC

Post ICO

Poslovna grupa gura Bitcoin naprijed ulaganjem u sljedeću generaciju ASIC čipova i novog superračunala

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King kreće 3,237 milja za promicanje kriptotalnosti

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Chain.com pridružuje Bitcoin temelj kao član Gold