Coinpunk je sada u beta verziji i čeka programere | Croatian.lamareschale.org

Coinpunk je sada u beta verziji i čeka programere

Coinpunk je sada u beta verziji i čeka programere

Nakon što je zabio veliki dodijeljenom potporom od strane Bitcoin Zaklade, Coinpunk je beta verzija je napokon dostupna. Projekt, koji se razvio veterana startup osnivača Kyle Drake, namjerava izgraditi prvi potpuno open-source, self-domaćin učiniti-to-sami Bitcoin novčanik servicethat možete izvoditi na vašem vlastitom poslužitelju.

Osnovna primjena ovog alata, koji je uspio novčanike na strani poslužitelja, pušten je ranije ove godine. Međutim, prema poruci objavljenoj tijekom vikenda na Coinpunk web stranici, sada su nekoliko promjena vrijedan pažnje. Drake kaže da je proveo ljeto obnove Coinpunk od nule „za podršku dizajn hibridni-novčanik, koje nosi šifriranje na web-preglednik, gdje poslužitelj ne može dodirnuti”.

To nije bio lak put (original implementacija poslužitelj-temeljen je samo tjedan dana), a tu je dosta novih problema (HTML5 je... Još uvijek prilično divlji zapad), ali to je bio put sam mislio da je pravo rješenje za projekt, a i za budućnost Bitcoin. Moramo web lisnice rješenja koja su jednostavna i laka za korištenje, ali i nadograđivati ​​Bitcoin je najveća snaga: decentralizacije.

Vjerujem čvrsto u ideji da bi trebao biti u mogućnosti da zaista kontrolirati svoj vlastiti novac. Ne korporacije, a ne banke (središnji ili privatne), ti. To znači da možete kontrolirati svoje privatne ključeve, a može se izvoditi novčanik na vlastiti server, ako se odlučite.

Kyle Drake sada traži pomoć developers- posebno onih stručnjak sa klijentskoj strani HTML5 / JS i node.js) -, kako bi u potpunosti testirali ovu beta verziju. „Ja tražim programere početi igrati s njim, tako da možete osigurati da smo izrezan bube, kod mirisi i potencijalni problemi prije radi formalnog izdanje. To zadane Testnet način rada po defaultu, tako da možete probati to bez gubljenja prave Bitcoins”, Coinpunk je programer dodaje.

nagraditi rad programera, Drake je „nudi tri blagodatima 0.20 BTC svaki za svakoga koji pronalazi i popravaka (preko zahtjev za povlačenje) sve greške / probleme kod koji potencijalno uzrok novčanik gubitka podataka, glavni sigurnosni bug u coinpunk lisnice (coinpunk / modeli / wallet.js), bitcoinjs-lib, ili u slučajnim brojem generacije koda”.

Tvorac Coinpunk pozdravlja donacije kako bi nove blagodatima za programere (na ovu adresu: 13PQxWUfjo1z1Y2PTL7STodBZ5V6ZsLb9M), kao i općih donacija koja može biti poslana na drugu vrha staklenke (u ovom slučaju, to je 1MHbxLgsgFQyvWkW1qiZs1HaXxU4S4LuWH).

Drake također otkriva neke planove za skoru budućnost: on želi poboljšati mobilnu podršku, izgraditi internacionalizaciju okvir i APIfor programere.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin lekcija: Kako mrežna financijska struktura može promijeniti svijet

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Bitcoin se opada kao grčki kolaps, ali sve je gotovo neizbježan

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

Centralna banka Cipra kaže: Bitcoin nije nezakonit i jača Neo & Beeov kripto-uslugu

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Bank of Montreal upozorava Cointradera o akciji protiv Bitcoina - nema posljedica za druge tvrtke do sada

Post ICO

Kanada i Kalifornija odobrile nove Bitcoin zakone

Post ICO

Bitcoin Pizza Day Celebration za Bernard & Millie Duker Dječja bolnica

Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

Bitstamp i druge burze nastavljaju Bitcoinov povlačenja, dok se Mt. Gox podnosi prosvjed