Coinpunk osvaja granicu koju dodjeljuje Bitcoin fondacija: projekt će dobiti veliku inačicu s punim značajkama | Croatian.lamareschale.org

Coinpunk osvaja granicu koju dodjeljuje Bitcoin fondacija: projekt će dobiti veliku inačicu s punim značajkama

Coinpunk osvaja granicu koju dodjeljuje Bitcoin fondacija: projekt će dobiti veliku inačicu s punim značajkama

Uvijek je sanjao o „stvaranju” svoje Bitcoin novčanik jer cryptocurrency zaobiđe? Pa, postoji projekt koji može pomoći da to učiniti: Coinpunk, open source i self-domaćin „to učiniti sami” Bitcoin walletthat možete izvoditi na vlastitom poslužitelju, kao web stranica u okviru projekta opisuje.

Iako Coinpunk je još uvijek u razvoju, prvi korisnik i neki programeri, proizvođači hardvera novčanik i druge organizacije već mogu uživati ​​u nekim od značajki njegove trenutne verzije. No, kako bi poboljšao napredak projekta i izgradnju velike nove verzije ovog projekta, Bitcoin Zaklada je dodijelila Coinpunk, koja se razvija od strane veterana startup osnivača Kyle Drake, sa svojom drugom priznanju 2013.

„Odlučili smo financirati razvoj Coinpunk zbog doprinosa upotrebljivost Bitcoin Sve u svemu, i njegova sposobnost da služi kao baza za širok raspon inovacija u skladu s open source ideala”, rekao je Bitcoin Zaklade u najavi pobjednik Q2 dodjele bespovratnih sredstava.

„Ja sam vrlo sretan da je Bitcoin Zaklada mi je dopustio da nastavi rad na projektu Coinpunk. To je moja nada da će ovaj projekt pomoći u poboljšanju Bitcoin ekosustava, te poboljšati dostupnost za Bitcoin”, rekao je Kyle Drake Coindesk, dodajući da mu Plan je „okrenuti Coinpunk u potpuno opremljenog open source novčanik servicethat svatko može koristiti.”

Prema osnivaču Coinpunk (u priopćenju), „glavni načelo Bitcoin je da decentralizacija je ono što pokreće njegovu ispravnost. No, ono što smo vidjeli u posljednje vrijeme je ekosustav u kojem se web novčanici trčanje po nekoliko US / UK temeljen igrači. To je slično načinu na koji Gmail funkcionira za e-poštu, što nije loša stvar, ali to nije za svakoga. Ako Bitcoin želi zadržati svoj cilj da bude decentralizirana, postoji potreba da se bogat obilje izbora, i web novčanik usluge moraju biti dostupne u različitim organizacijama i zemljama”.

Drake objašnjava da je najvažnija stvar za njega su implikacije o bankarstvu: „umjesto da velike banke i financijske grupe kontrolirati svoj novac, dobivate Bitcoin vlasnike kao svoje vlastite banke, ulaganja u samo stvari koje žele investirati u, a ne tereti tajnih naknade ili su izloženi prijevare i malinvestment sredstava”.

Što se tiče onoga što može doći u budućnosti za Coinpunk s tom priznanju, tvorac open source novčanik ima velike planove. Glavni verzija početne projekta je već u tijeku, kao i mogućnost da se presele na sigurnost s poslužitelja na stranu preglednika, što povećava trustability. On je također usmjerena „na izgradnju alate programeri trebaju biti prilagođeni lisnice usluge za rješavanje specifičnih problema ili radi razmjene u non-US zemljama s ovom tehnologijom”.

„Coinpunk će biti potpuno opremljenog novčanik servis i nadam se vidjeti ljudi počnu da ga koriste za rješavanje stvarnih problema. (...) Coinpunk je jedina u potpunosti open source web novčanik usluga. To je njegova glavna diferencijacija upravo sada, ali ja očekujem da će stajati na druge načine u budućnosti kao što počnete dodajući više mogućnosti”, programer reče Bitcoin Magazine.

Kyle Drake ne mogu dati nikakve rokove za projekt, ali se nada da može objaviti novu verziju do kraja kasnog ljeta

Prema osnivaču „, to je vrlo ambiciozan projekt koji će utjecati na mnoge ljude, i želim da biste bili sigurni da se stvari u pravu. Želimo pružiti bogat skup mogućnosti i razvojne alate, tako da možemo omogućiti web novčanik ekosustava za rad s Bitcoin nadamo se da postane jaka zajednica resurs”.

Sigurni smo da Coinpunk će i dalje raste, pogotovo sada s pomoć Bitcoin Foundation, koji je već najavljuje svoj sljedeći potpore. Rok za Q3 prijedloga bit će 20. Rujna, a možete pronaći više informacija o zaklade blogu.

Povezane vijesti


Post ICO

Gotovo sam dobio Scammed od strane Alleged Coindesk

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoin prepoznavanje polako dobiva paru unatoč zastojima

Post ICO

Bruce Fenton je novi izvršni direktor Bitcoin zaklade

Post ICO

Coinpunk je sada u beta verziji i čeka programere

Post ICO

Bitcoinov ticker već je dostupan na Bloomberg terminalu, ali samo zaposlenicima

Post ICO

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app