Je li Bitcoin mogao biti vrijedna investicija za vašu mirovinu? | Croatian.lamareschale.org

Je li Bitcoin mogao biti vrijedna investicija za vašu mirovinu?

Je li Bitcoin mogao biti vrijedna investicija za vašu mirovinu?

Vaš odlazak u mirovinu portfelja, ako izrađujete jedan, treba mali postotak (od pet do deset posto) od ulaganja s visokim rizikom za potencijalno visokim nagradama, to je ono što investicijskih društava i profesionalaca diljem svijeta govori već dugi niz godina.

Ova vrsta imovine može pomoći da poboljšate svoju mirovinu portfelja sa samo malu količinu rizika. Pitanje koje ostaje ovih dana je: ta imovina može doći iz cryptocurrency svemiru? Neki stručnjaci imaju mišljenje o tome:

Opće pravilo od oka s alternativnim ulaganja, prema Investopedia, nema više od 10 posto svog portfelja trebao ići prema tim ulaganjima.

Brad Zimmerman Nasdaq.com

Novi bijeli papir sugerira da možete povećati vraća, smanjiti volatilnost i pobijediti inflaciju ulaganjem - ako je vaš 401 (k) ili 403 (b) plan nudi takve opcije - u realnu imovinu, u nastajanju tržišne dionice i dug i tekuće alternative.

Robert Powell, MarketWatch

Mnogo se raspravljalo o tome, ali može Bitcoin biti ta opcija i uzeti u obzir mogućnost kada govorimo o visokim rizične imovine u mirovinu portfelja? Pa, to je pitanje postaje lakše odgovoriti jer je sudac presudio da je Bitcoin je moneywithin na Bitcoin štednje i povjerenje prijevara i zbog činjenice da je Njemačka nedavno smatra Bitcoin kao „privatnog novca”.

Kao i većina investicija, ste uzimanje rizika, tako da ćete uvijek se pitate koliko su vaši novci vrijedi. Međutim, uzimajući ovu vrstu informacija nije tako teško. Provjerite postojeće razmjene i stvarne cijene i ažurirati, tako da možete minimizirati svoje gubitke ako se nešto dogodi.

Na kraju, imajte na umu da ne postoji financijski savjetnik ovdje da vam pomoći: morate biti taj koji će upravljati cryptocurrency i ne možete ih držati u tradicionalnim investicijski račun. Pa, barem dok se ne Winklevoss blizanci dovršimo svoj Bitcoin ETF, ali to je stjenovita put da prevlada. Ako to postane stvarnost, ulaganja i kamata u Bitcoin će rasti, to je sigurno.

Preko marketwatch.comCoupa Café prodaje kavu Silicon Valley pro u zamjenu za BitcoinsSvaki radnik u Silicijskoj dolini zna Coupa Café, koji se nalazi u centru grada Palo Alto. I sada imaju više razloga da posjete osnivanje, budući da je kafić prihvaća Bitcoin.

Softver koristi u kafić upravljati plaćanja Bitcoin posebno je izrađen od strane Facebook softverskog inženjera. „To je kao kada je Internet prvi put počeo u 90”, kaže Mike Landau, koji je surađivao na virtualnom sustavu valute sa svojim bliskim prijateljem, Jean Paul Coupal, od suvlasnika Coupa Café.

Usporedba ima smisla: na početku ere interneta, ljudi su samo mislili o računalo-računalo komunikaciju, ali cijeli web je došao gore, dopuštajući im da razmjenjuju informacije. To je stvarno sličan cryptocurrency. Prema Landau „Bitcoin se dvije stvari. Jedan od njih je, to je valuta. No, to je ujedno i medij transakcije. Možete ga zamisliti kao vrsta kao što su PayPal, ali potpuno open source i decentralizirani. Nema jedna tvrtka koja je zadužena”,

Na Coupa Café, koji se nalazi na Ramona ulici, kupci se navikavaju na ideju plaćati s digitalnim novčića. Zahvaljujući sustavu stvorio Mike Landau, Coupa već učinio više od $ 200 vrijedan u Bitcoin transactionssince pokretanje novog sustava oko mjesec dana.

Za sada, Coupa Café je jedini fizički posao u Palo Altu koji prihvaća Bitcoins, ali nadamo se da su promjene jako brzo.

Preko paloaltoonline.com


Par živi tri mjeseca na Bitcoinu i preobražava iskustvo u dokumentarni filmAustin i Beccy uskoro će biti sretan bračni par, ali su odlučili učiniti nešto drugo. Umjesto ženili se i radi tradicionalni „medeni krug i ide natrag u normalan život” rutine, oni su živi samo na Bitcoins za 90 dana. A najbolja stvar je da su prikupljanje sredstava na Kickstarter napraviti dokumentarac o svojim iskustvima.

Za tri mjeseca, oni su idući u befollowed tim producenata koji će registrirati svoje Bitcoin maraton. To jest, ako oni mogu prikupiti $ od 70.000 što im je potrebno. Nakon medenog mjeseca (još platio dolara), avantura počinje.

To znači plaćati sve sa Bitcoin, pa čak i odustajanja svoje kreditne kartice i mobilnog phones.They će morati kupiti sve sa cryptocurrency za svoj dom - od namještaja za najam, kao i namirnice - i također se plaća u Bitcoin.

Oni alsoplan otići na cesti tripand uzeti ovo iskustvo mjestima daleko od udobnosti vlastitog doma, u Utahu, čak i ako to znači da putuju u drugu zemlju i prijeći ocean samo pomoću digitalnog novac.

Osim toga, par će biti priča svoju priču usput, putem svoje web stranice. Ako ste zainteresirani za projekt „Život na Bitcoin - Dokumentarni” i želite znati više, posjetite njihovu Kickstarter stranicu. Razdoblje sredstva će se pojaviti do 12. Srpnja.

Povezane vijesti


Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja

Post ICO

CoinTerras website pati od zlonamjernog napada usred procesa isporuke hardvera

Post ICO

Bitcoineri pomažu američkim vlastima da razumiju cryptocurvalu i rezultati su ohrabrujući

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer o puštanju zakona nadležnosti

Post ICO

Predviđanje cijene Bitcoina za 2017. godinu

Post ICO

Centralna banka Cipra protiv Bitcoina: nema odobrenja za aktivnosti vezane uz kriptoznu valenciju

Post ICO

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Post ICO

Kina smatra Bitcoin virtualnim dobrom i zabranjuje bankama da se bave kriptekonomijom

Post ICO

Coinsetterov izvršni direktor piše javno pismo bankama koje traže više suradnje

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati