Kriptocurrency Dark Market Evolution nestala | Croatian.lamareschale.org

Kriptocurrency Dark Market Evolution nestala

Kriptocurrency Dark Market Evolution nestala

Razvijanje Story.

Prije nekoliko sati član osoblja u mraku Net Market Evolution objavljena na reddit upozorenje da vjeruje administratori stranice uskoro nestaje i trčanje sa sredstvima koje su smještene u stranice escrow.

Reddit post od korisnika NSWGreat objavljena pod naslovom navoj [pritužbe / upozorenje] EVOLUTION ADMINS IZLAZ prijevara.

Mrzim nositelj loših vijesti, ali ja sam bio sumnjičav posljednjih nekoliko dana uz povlačenje ne radi i admini su obično više dalje dolaze u objašnjavanju zašto mi oni spori, ali oni nisu bili ovaj put. Samo je zadržao davanje mene vremenske okvire

Imam admin pristup za pregled dijelova stražnjeg kraja, a admini su pripreme za izlazak muljaža sa svim sredstvima. Niti jedan povlačenje je prošla u gotovo tjedan dana. Automatsko povlačenje onemogućen koja se samo radi o rijetkim prilikama

Žao mi je, ali Verto i Kimble su nas jebeno. Imam preko $ 20,000 u deponovan sam od prodaje.

Ja ne mogu jebeno vjerovati, apsolutnu šljam. Dajem ovo upozorenje svima vama čim bih mogla od.

Suočen Kimble i Verto o tome, oni to potvrdili i oni to rade upravo sada.

Kratko vrijeme nakon što je post izrađen na reddit Evolucija stranica se isključili roku od sat vremena.

U ovom trenutku nije jasno koliko bitcoins dva djelatnika navodno uzeo iz tržištu, ali procjenjuje od moderatora govore off record u Coin kaminom broj kovanica preko 41.000 BTC.

Nekoliko dana prije nekoliko dobavljači na licu mjesta postao sumnjiv s jednim govori matičnoj Fire,

Stvari se činilo malo off. E-pošta su gotovo samo se ignorira. Moj povući je potrebno više vremena, ali je ručno obrađen i počeo sam se osjećati kao stvari nisu bile u redu. Odlučio sam sinoć povući sve što sam imao na mjestu i samo ga čekati nekoliko dana ali moj povući nije obrađen, a sada ovdje smo sljedeći dan i to je nestalo.

Mislim da bih trebala povući sve prije nekoliko dana, ali čini se da bi se podigao ionako.

Još jedan prodavač prvenstveno bave droge poznate kao Molly rekao matičnoj Vatru su imali problema povlačenje s mjesta prije nekoliko dana, a kada se donosi do problema s osobljem Evolution su našli BTC povlači suspendiran i optužbe za prijevaru.

Jebeni Smiješno je... Oni nas suspendiran zbog prijevare... Sve dok su na planiranje izlaska s velikim stupnjem prijevare. Trebao si vidjeti da je jedan dolazi s obzirom na to koliko BTC preselili smo se preko web stranice i odjednom mi nismo mogli više. - Anonimni prodavatelj prodaje Molly.

Dobavljač je navedeno da su izgubili najmanje 20.000 dolara oni su se držali na tržištu. Kada se pritisne zašto su bili drži toliko BTC na stranicama navode da su ostavljajući za narudžbe do jasno.

Kao mjesto osnivači Kimble i Verto navodno planiraju na tome da izlazi sa stranice bitcoins su dopustili neki manji podizanja očistiti ručno kako bi bili sigurni da drugi ne očekuju nadolazeće prijevare. Oni su nastavili da bitcoins skupiti u međuvremenu.

Jedan prodavač na evoluciji je postaviti dućan na drugom tržištu i izjavljuje da će nastaviti isporučivati ​​proizvod, iako oni nisu vjerojatno da će dobiti novac iz evolucije, jer oni razumiju mnogi ljudi izgubili novac u ovom krađe.

Vlasnici Evolution nisu identificirani, ali mnoge online izjavili su iz TOR grebanja foruma. TCF je poznat broj kreditne kartice krađe i navod da su vlasnici Evolution nikad odbijen.

To vrsta pitanja su ono što OpenBazaarhopes za rješavanje stvaranjem decentralizirane na tržištu mjesta za trenutak trgovanje pomoću Bitcoin.

Slika ljubaznošću Raul Lieberwirth.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

Razbijanje: Obavijesti o pobjednicima američkih državnih službenika

Post ICO

ChangeTip podiže 3,5 milijuna dolara

Post ICO

BitPay nudi financijski poticaj Bitcoin-friendly programerima u LAUNCH Hackathon

Post ICO

Coveted Bitcoin domena BTC.com prodaje za milijun dolara

Post ICO

Pitanje za korisničke lozinke Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin je novo zlato: zašto Bitcoin će postati sigurno utočište valute

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin zaklada je u stečaju, PayPal integrira BTC i više

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad

Post ICO

Kanada spremna biti središte kripto-svijeta: Bitcoin Expo 2014 se događa u travnju

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina