Ciparska policija istražuje Neo & Bee: predsjednik Uprave Danny Brewster još uvijek nedostaje | Croatian.lamareschale.org

Ciparska policija istražuje Neo & Bee: predsjednik Uprave Danny Brewster još uvijek nedostaje

Ciparska policija istražuje Neo & Bee: predsjednik Uprave Danny Brewster još uvijek nedostaje

Najmanje dva klijenti su već podnijeli tužbe s policijom u Cyprusagainst na Bitcoin tvrtke Neo Bee. Lokalne vlasti trenutno istražuju navodne prijevare, dok je direktor tvrtke Danny Brewster još nema. 

Pritužbe su podnijeli ranije ovog tjedna, navodi se u članku objavljenom u Cyprus Mail, koji je također otkriva da su žrtve plaća € 20.000 i 15.000 € za Neo pčela, ali nikad nije dobio svoje Bitcoins.

Na ciparskoj list citira policijske ured, koji dodaje da su vlasti s obzirom na uzimanje iskaza od drugih ljudi koji su uključeni u slučaj.

Danny Brewster je navodno nestao zbog prijetnjama njegovoj obitelji, koji je tvrdio da je prijavljen policiji. „Nakon tih Postovi sam dobila izravne prijetnje usmjerene izravno na mojoj kćeri, one su prijavljene nadležnim tijelima, kada su te prijetnje napravio uzeo sam savjet da ostane izvan Cipra i ukloniti kontakt sa svima koji bi mogao biti odgovoran za prijetnje, to ne uključuje razgovor s članovima osoblja koji bi mogao biti odgovoran”, otkrila je online posta napisao direktor neo pčele.

Brewster u početku najavio je napustio otok na „kratkoročnom privremeno” podići novi krug ulaganja za tvrtke. Ipak, on sada kaže da se predomislio kad su se prijetnje protiv svoje kćeri. U tom trenutku, on je odlučio da ostane izvan zemlje i napustiti tvrtku.

„Svaki Bitcoin odrastao i proveo je iznosio, bilo koja potraživanja za pronevjeru su ništa drugo nego prazne potraživanja bez temelja”, dodao je Brewster, prenio Cyprus Mail.

Ipak, obje kupaca i vlasti mogli imati razloga biti sumnjičavi zbog činjenice da je sjedište tvrtke u Nikoziji je sada napušten. Nitko trenutno radi na Cipar sa sjedištem ureda, budući da su svi zaposlenici napustili tvrtku bez primanja plaće ožujka.Češka tvrtka Boscombe Pierlytics sada prihvaća predbilježbe za nove Bitcoin rudarske platformeU Bitcoin ASIC rudarstvo hardvera Boscombe Pierlytics otvorila svoju online trgovinu to u utorak (10), a to je već uzimanje pre-naloga za svoje ASIC rudara.

Tvrtka "izbornik" uključuje tri različite cjeline: Boscombe Miner oluja 1000 u 1 TH / S, Boscombe rudar Firestorm 2000 na 2 TH / S, a također i Boscombe Miner Hurricane 3000 na 3 TH / S. Sve platformama koristiti „novo razvijeni ASIC čip posebno dizajniran za Bitcoin mining, koji daje više snage uz poboljšanu učinkovitost smanjuje količinu vata potrebnih za napajanje uređaja”, navodi se u priopćenju.

„Naš je cilj da dostavi cijenu koja je vrlo atraktivna” i hardver koji može „isporučiti čvrste i brz povrat ulaganja”, rekao je Zden? K Skupe ?, predsjednik Uprave tvrtke sa sjedištem u Pragu, u Češkoj.

Osim toga, sve jedinice koje proizvode Boscombe će imati LED zaslon na prednjoj strani koji će se prikazivati ​​osnovne podatke, uključujući hashrate. S tim novim značajkama, tvrtka obećava da dostavi dobre proizvode po konkurentnim cijenama, te se nada da su „zanimljiv utjecaj na Bitcoin mining tržištu”.

Prve serije u Boscombe rudar oluje 1000. I Boscombe rudar Firestorm 2000 će se isporučivati ​​u siječnju 2014. Prvih 200 jedinica uragan 3000 bi trebao biti isporučen sredinom veljače.


Danska platforma Bitcoin BIPS hakirana: ukradeno je 1.295 BTC-aJedan od najvećih europskih Bitcoin tvrtke, Danski platforma BIPS, napadnut je u petak (22). The Heist dala 1.295 BTC da hakera, ekvivalent više od $ 1 milijun u skladu s ovim utorak (26) tečaja.

Osumnjičeni je provalio u BIPS poslužiteljima i ispraznio sadržaj 22.000 novčanike pripadaju platforme klijenata, javlja The Hacker News. Razmjena i plaćanja procesor, koji je također imao servis novčanik do sada, sada je informiranje svih zahvaćeni Bitcoiners.

„Kako bi se zaštitila uspješan trgovac obradu poslovanja, BIPS je odlučio privremeno zatvoriti svoje potrošačke novčanik inicijativu”, tvrtka je objavila na svojoj internetskoj stranici. „BIPS je bio meta koordiniranog napada i naknadno sigurnost probijen. Nekoliko potrošačke novčanike su ugrožena i BIPS će stupiti u kontakt sa pogođenim korisnicima”, poruka, dodaje.

Očigledno, pijuk imali različite stupnjeve. Prvo se dogodilo 15. Studenog, kada su hakeri pokrenuli aa DDoS (Distributed Denial of Service) napada na platformi. Akciju je imao svoje korijene u Rusiji i drugim bivšim URSS zemalja, koji se nalazi u istom europskom prostoru.

Nakon ove epizode, još DDoS je pokrenuta dva dana kasnije. Međutim, ovaj put hakeri dobili pristup tisućama Bitcoin novčanike, biti u mogućnosti da se kasnije ukrasti 1.295 BTC.

Kao posljedica BIPS će privremeno zatvoriti inicijativu novčanik da se usredotočite na stvarnom vremenu trgovac obradu posao koji ne uključuje skladištenje Bitcoins. Nakon toga BIPS će razmotriti ponovno uvesti inicijativu novčanik s nanovo projektiran sigurnosni model.

Inicijativa potrošača novčanik nije BIPS osnovna djelatnost i kao takav nažalost utječu nekoliko korisnika nije utjecao BIPS trgovac stjecanja.

Prema BIPS, svi postojeći korisnici sada će biti zatraženo da prenose svoje Bitcoins na druge novčanik solutionsand korisnika pogođenih povredi sigurnosti će biti kontaktirani.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Pažnja, svi Sydney Bitcoineri! Beers4Bitcoin sada je mjesečni događaj

Post ICO

Autor Idiota Vodiča za Bitcoin pokreće crowdfunding kampanju za proširenje projekta

Post ICO

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Post ICO

Bitcoinvention Asia otkazano -BitPay sponzorira Sjevernoameričku kripto-konferenciju

Post ICO

Predsjednik Uprave Overstock.com kaže da će biti zaprepašten ako Amazon ignorira Bitcoin

Post ICO

Bitcoin London 2013: europska ljubav prema kriptoteku, novom bankomatu i puno pokretanja

Post ICO

CoinSummit San Francisco objavljuje program za Bitcoinove stručnjake

Post ICO

Coinbase olakšava provjerenim korisnicima instant prijenos Bitcoina

Post ICO

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Počnite s Bitseed v2 Hardware Node Preorders