Danske Bitcoin korisnicima omogućuje kupnju Bitcoinovog telefona odmah | Croatian.lamareschale.org

Danske Bitcoin korisnicima omogućuje kupnju Bitcoinovog telefona odmah

Danske Bitcoin korisnicima omogućuje kupnju Bitcoinovog telefona odmah

Od sada pa nadalje, korisnici aplikacije MobilePay, pruža Danske Bank, odmah kupiti Bitcoins sa svojim telefonskim zahvaljujući novoj usluzi Danske Bitcoin, stvorio BIPS, procesor cryptocurrency plaćanja sa sjedištem u Danskoj i Kanadi.

MobilePay omogućuje svakom korisniku s više od 15 godina, a danski bankovni račun i kreditna kartica za slanje novca odmah s drugim korisnicima. Ali sada, s uslugom Danske Bitcoin, svaki korisnik koji ima iPhone ili Android uređaj s aplikacijom može kupiti Bitcoins. A korisnici uopće ne moraju biti u Danskoj da adquire digitalne kovanice s uslugom. Jedini zahtjevi su vlasništvo danski bankovni račun i aktivnu kreditnu karticu. Na taj način, servis će raditi iz bilo kojeg dijela svijeta.

MobilePay ne puni nikakve naknade do prvog dana siječnja 2014. U tom trenutku, Danske Bank mogu dodati naknadu. Ipak, to „će biti konkurentna cijena koja odražava troškove odvijanja rješenje”, navodi se u ustanovu.

Za kupnju virtualne valute s Danske Bitcoin, morate samo slijediti četiri koraka: instalacije DanskeBank je MobilePay aplikaciju na telefonu (dobili ga u iPhone App Store ili Google Play); umetnuti svoj bankovni račun, podatke o kreditnoj kartici i broj vašeg telefona na web stranici BIPS; ići u aplikaciju, kliknite na „pošalji” i prenijeti bilo koji iznos za BIPS broj telefona (36965694); napokon, trebali primiti protuvrijednost u BTC doznačena na Vaš BIPS računa gotovo odmah.

BIPS raste dosta

 posebno u Danskoj. Jedan od najnovijih osvajanja od strane službe bilo Flattr, koja omogućuje korisnicima da lako donirati male iznose kreatora sadržaja na internetu.

Preko bitcoinmagazine.comStvoritelji Dark Walleta puštaju video uoči Bitcoinovog rođendanaČinjenica da novi Bitcoin novčanik se razvio Cody Wilson, autor kontroverznog 3D tiskane pištolj je stara vijest. 99Bitcoins izvijestio priču ovdje, prije otprilike mjesec dana. Međutim, kreatori tamno novčanik su se vratile na pozornosti nakon pokretanja strašan videoto promovirati svoj rad i samu Bitcoin.

Trenutak nije mogao biti više simboličan, jer smo na rubu cryptocurrency petog rođendana.

Cody Wilson i Amir Taaki, osnovne programeri ovog alata postavljen da bude objavljena u veljači 2014., garancija softver će biti slobodni i lakše usewhen u usporedbi s trenutnim alternative. Cilj Tame novčanika je pojednostaviti svaki proces Bitcoin-u vezi: to će biti slobodan preglednik plug-in, vrlo jednostavan za instalaciju i iznimno pristupačan, čak i na najmanje tehničke korisnike.

Krajnji cilj je videozapis je voditi ljude da doniraju, naravno, ali ta činjenica ne bi kratko proizvodnja manje impresivan. To je ne samo o mraku novčanik, to je gotovo sažima značenje Bitcoin u manje od tri minute. Dakle, to je stvarno vrijedno gledati: kliknite hereand gledati ga na Youtube. Ako radije koristiti druge platforme, video je također objavljen na LiveLeak.


David Marcus iz PayPala ostavlja za FacebookNedavno je Internet bruji kad je David Marcus predsjednik PayPala su naznake da PayPal kao tvrtka je istraživao kako integrirati Bitcoin i druge cryptocurrencies se na PayPal platformi.

To poslijepodne u izdanju iz Facebooka je najavljeno da će Bitcoin prijateljski David Marcus se pridružio Facebook voditi napore u mobitel poruka prostoru.

David je strastveni koder ne spominjemo oduševljen biznismeni nakon što su vidjeli jedinstvenu priliku za zarađivanje nove platforme koje vode mnogi čuditi ako će on biti optužen za pronalaženje novih načina da ostvaruju Facebook Messenger, uključujući potencijalni sustav koji omogućava Facebook korisnicima slanje novca za svaki drugi.

To bi moglo dovesti do uključivanja Bitcoin na Facebook?

To je vrlo vjerojatno da će Facebook konačno lansirati platformu za plaćanje vlastitu poput Amazona umjesto nešto otvoreniji. Silicijska dolina startupima kao što su Amazon, Facebook i drugi bi radije imati platformu da kontrolira s kraja na kraj, ali sve je moguće na stolu u ovom trenutku.

Koje su tvoje misli?


Ponude u Bugarskoj i svježu ribu u Kaliforniji: sve u zamjenu za BitcoinBilo da ste u Bugarskoj ili u Kaliforniji, Bitcoin je sada spreman za korištenje u dva nova različitih tvrtki. S novim dodacima svaki dan, CoinMapis stalno raste i već ima preko 600 Bitcoin-friendly tvrtke proširila diljem svijeta.

Vraćajući se naše dvije pridošlice, kao prvo tu je poznati Grabo.org, platforma koja nudi najbolje ponude u Bulgariaand pokriva gotovo polovicu udjela na tržištu. Navodi se u priopćenju objavljenom na Reddit, GRABO služi milijun klijenata, registriranih na platformi, u zemlji sa „samo” četiri milijuna korisnika interneta.

Osim toga, kada netko plaća s Bitcoin, GRABO će dodijeliti klijenta sa značkom Bitcoin podizanje svijesti o cryptocurrency kroz gamification tehnika.

No, dobra vijest ne dolazi isključivo iz Bugarske. Pogledajte San Diego-based tvrtka, pod nazivom Bristol Bay losos tvrtke: poslovni sada prihvaća Bitcoins po svojoj visokoj kvaliteti Alaska sockeye lososa.

Mala tvrtka, osnovana 2010. Godine, djeluje uglavnom na Vista i Hillcrest poljoprivrednik tržištima, u San Diegu.

„Bitcoins udvostručila u vrijednosti u posljednjih mjesec dana. Ja sam ih početi prihvaćanja u Hillcrest i Vista poljoprivrednika tržišta pomoću aplikacije Coinbase”, moguće je pročitati na tvrtke Facebook stranici. Dakle, jeste li raspoloženi za neke lososa?

Povezane vijesti


Post ICO

Kupite svoje igre s Bitcoinsom na Humble Bundle

Post ICO

BitOasis pokreće prvu Bitkoinovu platformu za kupnju Bliskog Istoka

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Bugarska nacionalna agencija za prihod objavljuje porez na Bitcoin

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Coin Fire +: Stručni trolovi bitcoina postoje

Post ICO

Bitcoini su se koristili na Silk Roadu kako bi kupili lijekove za pomoć samoubojstvima

Post ICO

Bitcoin se smatra privatnim novcem u Njemačkoj

Post ICO

Pitanje na regulatorni status baze podataka

Post ICO

Bitcoin razmjene

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitstamp potvrdjuje pitanje izdavanja pologa