Tržište burzovnih operatera na tamnom webu nestane s 12 milijuna dolara u Bitcoinu | Croatian.lamareschale.org

Tržište burzovnih operatera na tamnom webu nestane s 12 milijuna dolara u Bitcoinu

Tržište burzovnih operatera na tamnom webu nestane s 12 milijuna dolara u Bitcoinu

Dva administratori u zadužen za online ilegalno bazar Evolution tržištu su nestali s više od 12 milijuna $ u Bitcoin. Operatori - poznati kao Verto i Kimble - su nestali od utorka (17.) noći.

Vijest nije iznenađenje za nekoliko Bitcoiners i korisnika platforme. Pošaljite korisnik NSWGreat, koji tvrdi da je dio ilegalne tržnice osoblja, podigao crvenu zastavu prije nestanka operatora. Korisnik objavio Poston su DarkNetMarkets subreddit pod nazivom „Evolution Exit muljaža”.

Mrzim nositelj loših vijesti, ali ja sam bio sumnjičav posljednjih nekoliko dana uz povlačenje ne radi i admini su obično više dalje dolaze u objašnjavanju zašto mi oni spori, ali oni nisu bili ovaj put. Samo je zadržao davanje mene vremenske okvire.

Imam admin pristup za pregled dijelova stražnjeg kraja, a admini se pripremaju za „izlaz muljaža” sa svim sredstvima. Niti jedan povlačenje je prošla u gotovo tjedan dana. Automatsko povlačenje onemogućen koja se samo radi o rijetkim prilikama

(...) Imam preko $ 20,000 u deponovan sam od prodaje. (...) Ne mogu vjerovati. Dajem ovo upozorenje svima vama čim bih mogla od. Suočen Kimble i Verto o tome, oni to potvrdili i oni to rade upravo sada.

Poruka navodi da su oba administratori potvrdio muljaža. Oko sat vremena kasnije stranica je zatvorena. NSWGreat kasnije objavio nekoliko ažuriranja, potvrđujući na tržištu servera pale su, uključujući i back up poslužitelju koji se koristi od strane osoblja.

"Žao mi je za svačije gubi, ja sam ekipe i bez riječi. Osjećam se tako izdao. Da je ovo stvarno, ne to nije održavanje. Ne ja ne mogu pomoći nikome. Evolucija može službeno biti staviti na zid srama. Volio bih da mogu od učiniti više, nadam se da mi možete oprostiti ne primjećujući i govorio ranije,”dodao NSWGreat.

Prevara postaje javno ubrzo nakon osude Ross Ulbricht, koji je otišao putem internetske pseudonimom Dread Pirate Roberts i vodio ilegalne bazar droga svile.

Propast Evolution tržištu, jedan od najvećih ilegalnih platformi koje djeluju u dubokom webu, znači ogromne gubitke za nekoliko trgovaca. Dva dobavljači razgovarao s Guardianand otkrio posljedice tog „izlaz muljaža”.

Jedan od trgovaca je radio s tržnice za posljednje dvije godine. „Sada više nema; Upravo sam izgubio moju karijeru”i oko 5000 $ u muljaža. Drugi trgovac tvrdi da su izgubili 50.000 $ vrijedan BTC.‘Ja sam izgubio sve što sam radio za proteklih godinu dana. To je bio moj odlazak u mirovinu fond’, rekao je prodavač.

Priča zadržao razvija tijekom srijede (18.). Drugi Reddit korisniku, to se zove duboko grlo, objavio je online da Verto i Kimble je 24 sata da se vrati novac ili će učiniti njihov identitet javnosti.

Administratori dobio poruku, ali je njihov odgovor nije ono duboko grlo očekuje. Verto i Kimble navodno pokušao podmititi Reddit korisniku, ali duboko grlo nije prihvatio $ 5000 i drži svoju riječ.

„Ne mislim da je to fer prema ljudima opljačkan ovako„, dodao je duboko grlo. Guardian izvještava da je pokušao kontaktirati Reddit korisniku, ali još nije dobio odgovor.

U međuvremenu, cijena BTC je pala od oko $ 290 na $ 253. Loša vijest, čini se, prekinuo je eksponencijalni rast vrijednosti koja je počela početkom ožujka.

Povezane vijesti


Post ICO

Ažuriranje vijesti Bitcoina 5. prosinca

Post ICO

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje

Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Britanske banke prisiljavaju pružatelje bankovnih rješenja da otuđuju projekt Isle of Mans Bitcoin

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

CoinTerras website pati od zlonamjernog napada usred procesa isporuke hardvera

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Bitcoin prepoznavanje polako dobiva paru unatoč zastojima

Post ICO

Kanada ima marketinšku skupinu koja radi u korist Bitcoina i novog restorana koji prihvaća kriptovalu