Digital River prihvaća Bitcoins | Croatian.lamareschale.org

Digital River prihvaća Bitcoins

Digital River prihvaća Bitcoins

Developers, poduzetnici i više koji se prodaje softvera i drugih virtualnih dobara putem Interneta i plaćanje platforma Digital River sada imaju još jednu opciju za kupce na korištenje dok plaćati.

Minneapolis based tvrtka danas objavila da su počeli prihvaćanja Bitcoin kao opciju plaćanja.

Bitcoin će sada biti dostupan zajedno s drugim međunarodnim plaćanja, kao što su kreditne i debitne kartice, wire transfer, bankovne transfere i treće strane novčanike.

„Bitcoin i dalje privlači više mainstream pozornost”, rekao je Tom Peterson, izvršni potpredsjednik i generalni menadžer trgovine na Digital River. „Mi smo uzbuđeni da bude među prvih čistih predstava eCommerce usluga da bi cryptocurrency raspolaganju za male i srednje velikim tvrtkama koji su zainteresirani za pružanje svojih online kupci više izbora plaćanja i praktičnosti.

„Zato Digitalni Rijeka djeluje kao merchant- i prodavatelj-of-record, naša međunarodna baza kupaca može prihvatiti i obraditi Bitcoin plaćanja u američkim online trgovinama s manje rizika nego što su mogli sami”, dodao je Peterson. „Osim toga, ovaj poslovni model stvara priliku za naše kupce ponuditi rješenja za plaćanje koji mogu biti u ranijim fazama usvajanja u svojim domaćim tržištima.”

Digitalni Rijeka udružio sa San Francisco-based Coinbase, a Bitcoin novčanik i platforme usluga, da obrađuju pretvorbu bitcoin u dolare i obradu plaćanja. „Svijet isplate se napaja pomoću razgovora digitalnih valuta”, rekao je Souheil Badran, viši potpredsjednik i generalni direktor digitalnih rijeka svjetskom platnom prometu. „Jedan od većih rizika s kojima se suočavaju trgovaca se bavi volatilnosti digitalnom tržištu valuta. Partnerstvo s Coinbase omogućuje digitalni rijeke kako bi ublažila taj rizik za naše klijente.”

„S Digital River stručnost u globalnoj trgovini i plaćanja industrije, mi smo ponosni podržati proširenje svojih mogućnosti plaćanja za male i srednje velikim tvrtkama”, rekao je Adam White, direktor poslovnog razvoja i prodaje na Coinbase. „Ovo partnerstvo je još jedan pozitivan korak naprijed u ostvarivanju isplate Bitcoin na svakodnevnu potrošnju.”

Zanimljivo Digitalni Rijeka je bila prva isplata platforma sam ikada koristiti na internetskim mnogo godina unatrag, tako da ih vidim i dalje ne samo chugging zajedno, ali radi nešto tako naprijed razmišljanja je super!

Povezane vijesti


Post ICO

Bubble ili Ponzi shema: Kineski mediji nastavljaju bombardirati Bitcoin

Post ICO

CoinTerra postavljen za pokretanje low-cost bitcoin Rudarstvo Rig, mogao revolucionirati tržište

Post ICO

BitInstant se isključuje dok se ažurira

Post ICO

Kupite auto s virtualnom valutu: proizvođač Aussie vozila Tomcar prihvaća Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Startup ima za cilj pomoći muslimanima da preuzmu zajmove

Post ICO

Korisnicima Wallet korisničkog sandučića Blockchain.info ukradeno - usluga je zakrpao bug i osigurava da će vratiti sve korisnike

Post ICO

Pojašnjenje našeg uredničkog procesa i smjernica

Post ICO

Bruce Fenton je novi izvršni direktor Bitcoin zaklade

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

Bitcoin prepoznavanje polako dobiva paru unatoč zastojima

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama