Dorian Nakamoto poriče Newsweekovu priču: Nemam nikakve veze s Bitcoinom | Croatian.lamareschale.org

Dorian Nakamoto poriče Newsweekovu priču: Nemam nikakve veze s Bitcoinom

Dorian Nakamoto poriče Newsweekovu priču: Nemam nikakve veze s Bitcoinom

Dorian Satoshi Nakamoto, 64-godišnji muškarac je nedavno najavio kao kreator Bitcoin strane magazina Newsweek, kaže članak napisao novinar Lea McGrath Goodman je potpuna laž. U intervjuu za AP, čovjek je rekao: „Ja sam ovdje da poništite moje ime. Ja nemam nikakve veze s Bitcoin, samo sam inženjer”.

Priča o Nakamoto je „pravi identitet” je objavljen ovaj tjedan u Newsweeku novom fizičkom izdanju. Članak 4500-riječ, čak i napravio naslovnici magazina i već se smatra jednim od najvećih lopaticama 21. Stoljeća. Međutim, izgleda da je Dorian Nakamoto, rođen Satoshi, nije Bitcoin otac.

Prema ispitanika, Goodman neshvaćen neke od njegovih izjava. Pogotovo kada je rekao: „Ja sam više uključeni u to i ne mogu o tome razgovarati. To je bio okrenut prema drugim ljudima. Oni su zaduženi za to sada. Više nemam nikakve veze”. Dok je ispitivao o Bitcoin, on je očito govori o svom povjerljivih radu kao inženjer.

Nakamoto negira je govorio o cryptocurrency u ovom slučaju. Čovjek, rodom iz Beppu (Japan), došao je u Sjedinjene Države 1959. Godine, ali tvrdi engleski mu nije besprijekorna, što bi moglo objasniti Goodman inzistiranje u citat je istinitost.

Bitcoin zajednica pozdravila Newsweek priču s skepticismsince početku. U međuvremenu, Dorian Nakamoto je zanijekao svoje sudjelovanje u stvaranju svjetske najpoznatije cryptocurrency. Tijekom razgovora s AP, on je više puta pokazuje kako šokiran je dok čitate članak.

Međutim, više iznenađujuće od svega toga je činjenica da je pravi Satoshi Nakamoto očito je resurfaced za rješavanje tog pitanja. Kao što je navedeno od strane P2PFoundation, pravi genij objavilo izjavu o platforme foruma tvrdeći da on nije 64-godišnji muškarac koji živi u Kaliforniji.

"Nisam Dorian Nakamoto", Satoshi napisao. Ako je istina, to je prva poruka je objavio Bitcoin je stvoritelj u nekoliko godina.

U međuvremenu, Andreas Antonopoulos objavila je na Reddit da organizira prikupljanje sredstava za pomoć Dorian i njegovu obitelj sa medicinski zapisi i pravne pristojbe, te da „reći‘žao’za ovaj nered”. Ipak, zajednica čini mnogo skloniji pridonijeti ako njihov novac može generirati tužba od strane kalifornijske Nakamoto protiv Newsweek.

Ovdje su neke od početnih riječi Andreas napisao na Reddit:

Ja prikupljanje sredstava za Dorian Nakamoto, osobe navedene u članku Newsweek.

Nemam pojma, ako je ta osoba Satoshi, iako se čini sve više vjerojatno. Međutim, to ne smeta ni način. Ako je ta osoba Satoshi, zatim sredstva su mala „hvala” i neće napraviti mnogo razlika.

Međutim, ako ta osoba nije Satoshi, onda ta sredstva će služiti kao „žao što ti se dogodilo”, pomoć u medicinskim zapisima njegova obitelj se suočavaju, bilo kakve pravne račune mogu nastati, ili bilo što drugo. Najviše od svega, ona služi kako bi ublažio štetu uzrokovanu neodgovornog novinarstva i pokazati velikodušnost i suosjećanje zajednice, što ja znam je ogroman.

Donacija adresa 1Dorian4RoXcnBv9hnQ4Y2C1an6NJ4UrjX a sredstva se mogu poslati do kraja ožujka. „Na kraju ožujka, donacije će se pretvoriti u USD i dostavlja Dorian Nakamoto. Ako je donacija odbacuju Dorian, zatim sredstva će ići u dobrotvorne svrhe po vlastitom izboru. Ako on ne želi odabrati ljubavi, sredstva će biti donirana Electronic Frontier Foundation. Sva sredstva poslane nakon roka, bit će doniran Dorian kasnije, ili ljubavi svog izbora ili EFF kako je gore”, dodao je Andreas.

Povezane vijesti


Post ICO

Počnite s Bitseed v2 Hardware Node Preorders

Post ICO

Bitcoin Pizza Day Celebration za Bernard & Millie Duker Dječja bolnica

Post ICO

BtcTrip ima novi poslovni račun i planira pokrenuti tri nove usluge

Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

CEX.io postaviti uslugu razmjene kriptovalutnih usluga u Latinskoj Americi

Post ICO

Kupnja bitcoina tvrtke Dell omogućena je za Kanadu i Veliku Britaniju

Post ICO

CoinLab potiče druge tvrtke na uspjeh i počinje inkubirati Bitcoinove start-upove

Post ICO

Bitcoin i druge digitalne valute

Post ICO

Blockchain promijeniti naše prehrambene navike i medicinsko iskustvo

Post ICO

Bitcoin prodire iznad 300 dolara, Grexit sve više vjerojatno