EPIX dokumentarac istražuje uhićenje Ross Ulbricht | Croatian.lamareschale.org

EPIX dokumentarac istražuje uhićenje Ross Ulbricht

EPIX dokumentarac istražuje uhićenje Ross Ulbricht

Vrhunski TV mreža EPIX je objavila da je izvorni dokumentarni Deep Web, kronike jedan od najvažnijih i zakivanje digitalne sagama Zločin stoljeća - listopad 2013 uhićenja Ross William Ulbricht - će imati ekskluzivne intervjue s obitelji Ulbricht uključujući Lyn i Kirk Ulbricht Ross' roditelji koji su postali javni zagovornici za digitalne prava i propisanog postupka. Ulbricht je 30-godišnji poduzetnik tvrdi da „Dread Pirate Roberts” - osnivač svile, zloglasnog online crnom tržištu najpoznatiji po trgovini drogom, trenutno se sudi u New Yorku. Značajka dugometražni dokumentarac istražuje unutar priču o istrazi i otkriva kako su najpametniji umovi i misli vođa iza Deep Web i Bitcoin sada su uhvaćeni u nišan u borbi za kontrolu budućnost neodvojivo povezana s tehnologijom. Film također dovodi u pitanje pojedinca prava na slobodu interneta. Film je napisano, usmjeren i produkciji Alex Winter (preuzeto); proizvedena Glen zatvarač i Marc Schiller; a izvršni producent je Seth Gordon. Duboko web učinit će svoje svjetskih televizijskih premijera na EPIX proljeće 2015.

Duboko web poslužit će i do temeljne arhitekti Deep Web; anarhistički Kriptografi koji je razvio duboki web-a alate za vojsku u ranim 1990-ih; su disidentski novinari i zviždača koji je odmah tražili utočište u ovom naizgled sigurnom okruženju; a brojke iza uspona svile, koji kombinira sigurnost Deep Web s anonimnost cryptocurrency. Ispitanici su: Joshua Dratel, Ulbricht odvjetnika; Andy Greenberg, tehnologija pisac za Wired, autor ovog stroja ubija tajne i prvi novinar intervju „Dread Pirate Roberts”); Cody Wilson, kripto-anarhistički poznat po razvoju „3D tiskane pištolja;” Gavin Andresen, glavni znanstvenik na Bitcoin Foundation; Andrew Lewman, izvršni direktor Tor, paket alata koji omogućava korisnicima pristup sadržaju na internetu anonimno; i Todd Shipley, cyber i high-tech zločina stručnjak.

Duboko Web je EPIX Izvorni Dokumentarni napisano, režirao i producirao Alex Winter s Marc Schiller i Glen Zipper također služi kao proizvođača. Zima i Schiller je ranije zajedno radili na dokumentarnom preuzeto, o usponu i padu Napster. Zipper prethodnog krediti uključuju Oscara pobjednički neporaženi i Grammy Award® pobjednički Foo Fighters: naprijed i natrag. Seth Gordon (Ispis legenda, Mitt, Freakonomics i neporaženi) je izvršni producent Andy Greenberg je savjetovanje proizvođača, Dan Swietlik (Sicko i Neugodna istina) je urednik. Jill Burkhart i Ross Bernard su izvršni producenti za EPIX.

EPIX je vrhunski film i originalni programski zabava servis koji pruža najnovije filmske medije, klasična filmska franšiza, izvorni dokumentaraca, komedija i glazbena događanja na TV, na zahtjev, online i na uređajima. Pokrenut u listopadu 2009. Godine, EPIX je razvio razvoj i proliferaciju „TV Posvuda.” To je bio prvi premium mreže osigurati pristup multi-platforma za njegov sadržaj online na EPIX.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin Worldwide pravni i status usvajanja

Post ICO

5 Čimbenici koji ometaju rast Bitcoina

Post ICO

Predsjednik Uprave Gipsa pridružuje se Koinifyovoj savjetodavnoj zajednici

Post ICO

Pojašnjenje našeg uredničkog procesa i smjernica

Post ICO

CoinTerra postavljen za pokretanje low-cost bitcoin Rudarstvo Rig, mogao revolucionirati tržište

Post ICO

Coinbase otvara prvi regulirani Bitcoin razmjenu u Sjedinjenim Državama

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

Brawker se zatvori

Post ICO

Bruce Fenton je novi izvršni direktor Bitcoin zaklade

Post ICO

CoinTerra Defaults

Post ICO

Rezervirajte svoj hotel iz snova s Bitcoinom na CheapAir.com

Post ICO

Nova usluga digitalne valute koju pokreće Expresscoin olakšava kupnju Bitcoina u Kanadi