Sada možete razmijeniti Bitcoin na više od 10.000 bankomata u Španjolskoj | Croatian.lamareschale.org

Sada možete razmijeniti Bitcoin na više od 10.000 bankomata u Španjolskoj

Sada možete razmijeniti Bitcoin na više od 10.000 bankomata u Španjolskoj

Španjolski Bitcoiners imaju novi razlog za veselje. Sada je lakše razmijeniti svoje digitalne novca za fiat valute u countrythanks na partnerstvo između BTCPoint, narodna banka Banc Sabadelland Hal-Cash.

Dogovor je rezultiralo novim Bitcoin servis koji sada omogućuje korisnicima da biste dobili gotovinu u zamjenu za njihovu BTC na više od 10.000 bankomata u Španjolskoj. Osim Banc Sabadell, partnerstvo uključuje jedinice koje upravlja Banco Popular, Abanca i EVO banke.

Usluga pruža BTCPoint koji manufacures dvosmjerni Bitcoin bankomatima, te je proizvedeno oko 10 jedinica do sada je vrlo jednostavan za korištenje. Korisnici moraju unijeti samo iznos novca koji želite povući iz bankomata korištenjem BTCPoint aplikaciju i zatim poslati BTC na adresu tvrtke.

„Nakon što pošaljete Bitcoin na našu adresu, primit ćete SMS poruku s [PIN] kod i sa tim kodom možete ići na bilo kojem bankomatu i primanje novca odmah,” BTCPoint je suosnivač i COO Alex Lopera rekao Coindesk,

Važno je imati na umu da korisnici ne trebaju kreditne kartice ili računa s banksin da prime fiat valute. Također, operacija je komisija bez, za razliku od sličnih usluga koje nudi Bit2Me, koji optužuje jedan posto provizije po transakciji.

Prema Lopera, proizvodnju bankomata je „bolan” proces. „Ako smo htjeli na ljestvici i postala globalna, to ima više smisla da se stvarno ide, nakon banaka. Oni već imaju infrastrukturu”, rekao je on.

Taj potez dolazi nakon objave od strane Coinplug ranije ovog tjedna. Tvrtka je nedavno pridružio Koreja je vodeći ATM proizvođača Nautilus Hyosung, omogućujući južnokorejski Bitcoiners kupiti digitalnu valutu pomoću kreditne kartice i redovite bankomata.

Iako korisnici mogu koristiti samo BTCPoint uslugu povući fiat valute, za sada, tvrtka planira preinačiti uslugu. „Mi smo s naglaskom na promjenu Bitcoin u gotovini, a mi govorimo različitim kreditne kartice procesora, koji bi mogao omogućiti kupnju opcija, tako da možete kupiti na vrlo nisku naknadu”, objasnio je on, dodajući da je tim trenutno vodi na SAD-u i Latinske Amerike banke proširiti uslugu.Exchange BitTrade Australia pokreće prve Bitcoin stipendijePočetak ovog novog tjedna donio dobre vijesti za Bitcoin, a jedan od njih je svakako najava prvih australskih cryptocurrency stipendije, osigurava Sydney-Burze BitTrade Australiji. Postoje tri stipendije su dostupne s vrijednošću do 7 BTC, uvijek najmanje jednak 1,000 AUD.

Za sudjelovanje, podnositelji moraju podnijeti esej od 2.000 riječi odgovoru na pitanje „će Bitcoin promijeniti svijet?”. „Bitcoin je zamišljen u akademskoj eseju prije četiri godine. Danas, to je mijenjanje svijeta. Želimo da ovaj esej natjecanje potaknuti ljude da se kristalizira svoje velike ideje o tome što ovaj protokol može postići”, rekao je Ronald Tucker, voditelj marketinga Bit trgovine Australija, citiran od strane web stranice tvrtke.

Inicijativa je usmjerena na „studenata, blogera, novinara i bilo tko s interes u digitalnom valutom”. Uglavnom, svatko tko želi imati reći o budućnosti Bitcoin i utjecaj valute na australskom gospodarstvu.

Podnositelji zahtjeva mogu podnijeti svoje eseje do 31. Siječnja 2014. Putem e-pošte Ako imate bilo kakve nedoumice, provjerite uvjete prijave ovdje. Tvrdnje će kasnije biti ocijenjeni od strane još-to-biti-objavljene žiriju.


Exchange Kraken koji će pomoći riješiti Mt. Goxova misterija nestalih BitcoinaKrakenand Mt. Gox udružili su se kako bi istražili kolaps Japanski Bitcoin razmjenu

Partnerstvo je već odobren od strane tokijskog stečajnom sudu u.

Vijest je nedavno otkrila Ayako Miyaguchi, koji je na čelu Kraken je operacija u Japanu. Prema Miyaguchi u izjavi za The Wall Street Journal, Payward Inc, Kraken San Francisco-based operatera, pomoći će istražiti kolaps burzi Mt. Gox, kao i gubitak stotina tisuća Bitcoins.

američke tvrtke willalso upravljati procesom vraćanja Mt. Gox-a vjerovnici, što je dobra vijest za bivše korisnike japanskog cryptocurrency zamjenu.

Proces se očekuje da se presele brže sada da je Bitcoin-pamet društvo koje upravlja procesom. Do ovog trenutka, proces je bio u rukama Nobuaki Kobayashi, povjerenik imenuje sud koji je nadzire Mt. Gox je likvidacija i nije imao duboko znanje o Bitcoin sustav.

Kraken će se pridružiti japanske policije u tijeku istrage koja još uvijek pokušava shvatiti kako Mt. Gox izgubila oko 850.000 BTC, u vrijednosti od oko 500 milijuna $ kad je slučaj postao javan. Cryptocurrency pripada 127.000 vjerovnicima.

američke Bitcoin zamjenu izabrali su japanske vlasti zbog svoje impecable operativni povijesti i jer njegov sustav nikada nije provalio.

Kraken se složili topay 30 milijuna jena za ulazak u ovo partnerstvo. Novac će se dati na Mt. Gox vjerovnici na kraju postupka likvidacije.

Međutim, i unatoč činjenici da je Kraken je osiguranje sredstava za podršku Mt. Gox je likvidacija, tvrtka je već zasigurno neće obnoviti japansku razmjenu ili kupiti bilo koji od svoje imovine, kao što su duga ili velike korisničke baze podataka.

Kraken izvršni Jesse Powell je rekao da je”ishod Mt. Gox stečajni postupak duboko će utjecati na Bitcoin zajednice kao cjeline. Odlučili smo da volontiraju svoje resurse i stručnost u pokušaju da minimizira štetu vjerovnicima, vratiti vjeru u Bitcoin zajednice i pokazati pouzdano vodstvo u industriji”.

Povezane vijesti


Post ICO

Bill Gates - Ne koristimo bitcoin na zakladi Gates

Post ICO

5 načina iskorištavanja Bitcoinove niske cijene u vašu korist

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini

Post ICO

Je li središnja banka Kolumbije razmišljala o protjerivanju Bitcoina?

Post ICO

Bounties za promicanje kripta

Post ICO

Kripto-prijevare u porastu: Bitcoineri su prevareni krivotvorenim web stranicama Bitcoin zaklade

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

BitPOS i International Anti Klanca temelje tim za spašavanje Afrikanih životinja

Post ICO

DATA i BitGive: dvije nove skupine koje će nadopuniti Bitcoin ekosustav

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate