Razmjena OKCoina optužila se za lažiranje podataka, dok Huobi zaobilazi kinesku zabranu | Croatian.lamareschale.org

Razmjena OKCoina optužila se za lažiranje podataka, dok Huobi zaobilazi kinesku zabranu

Razmjena OKCoina optužila se za lažiranje podataka, dok Huobi zaobilazi kinesku zabranu

Bitcoin Razmjena OKCoin, smatra drugi najveći kineski kripto-platforma volumena nakon BtcChina, je optužen da zavaravanje svoje podatke obujam trgovanja. Sumnja dolazi nakon Narodna banka Kine nedavno je odlučila zabraniti sve connectionsbetween cryptocurrency i banaka u zemlji, kao i usluga platnog prometa trećih strana.

Unatoč činjenici da OKCoin morao obustaviti svoju djelatnost, volumen razmjena trgovanje ostao neobično visok, čak i dok Bitcoiners prodali sadržaj svoje novčanike i kupci nisu mogli napraviti naslage na svojim računima, Coindesk izvješća.

Iako je razmjena nije radilo, njegovi brojevi su stabilni, postizanje iste razine kao Huobi.com, kineske razmjene koji zaobiđe zabranu. U tom slučaju, direktor Burze dopušteno trgovci za prijenos novca u svoj osobni bankovni račun.

Prva osoba koja je primijetiti čudne brojeve bio Bitcoiner, poznat kao Shi Diaomao, koji čini profit trgujući cryptocurrency i upoznavanje stope u različitim platformama. Našao brojeve otkriva OKCoin prilično čudno i objavio podatke na društvenoj mreži za investitore.

U razdoblju od dva sata na 19. Prosinca, OKCoin Podaci pokazuju da više od 30.000 BTC se trgovalo, ali Shi zaključio da je pravi volumen može imati samo jednu desetinu toga. Trgovac je pokušao kontaktirati razmjenu, ali je ostao bez objašnjenja. Jedina reakcija dobio je iznenadni volumen poniranje u OKCoin, gotovo kao tvrtka znao da je bio uhvaćen.

U međuvremenu, predsjednik OKCoin je Xu Mingxing, objavio izjavu, objašnjavajući situaciju. Prema zastupniku, odstupanje može opravdati, jer je tvrtka dozvoljeno velikih trgovaca na trgovinu preko svoje APIand ne putem svoje web-stranice sučelja. Međutim, puno velikih Bitcoiners u Kini još uvijek ne kupuju CEO objašnjenje.Razmjena svoda zatvaranja SatoshaGlobalna CryptoCurrency Solutions Inc je najavio da će se oplate vrata razmjene cryptocurrency svodom Satoshi. Kanadski Burze bio je potpuno licencirana MSB u Kanadi i objavio sljedeću poruku na početnu stranicu web stranici:

Svod Satoshi se zatvara 5. Veljače 2015. Iako je novi depoziti više neće biti prihvaćena, budite uvjereni, da ćete imati dovoljno vremena da se okončaju sve obrta i povući bilo otvorenih fondova sa svim praktičnost i expeditiousness da ste naviknut. Provjerite da su sve Vaše zahtjeve za povlačenje podnosi 5. Veljače.

Očekujemo da će biti nekih nagađanja o tome zašto Vault će biti zatvorena zauvijek, a mi smo htjeli uvjeriti zajednicu da nema apsolutno nikakve veze s nesolventnosti, ukradenih sredstava, ili bilo koji drugi nesretni scenarij. Do današnjeg dana smo ponosni da su pokrenuti prvi puni dokaz-of-rezerve razmjenu u industriji, uz strogo poštivanje i sigurnosnim režimima. Naša odluka proizlazi iz mogućnosti predstavio novi posao koji nas je natjerao da preispita svoje prioritete.

Naši osnivači i tim programera počeo raditi na novom, a ne cryptocurrency projekta prije oko 6 mjeseci, koja je postala vrlo uspješna. Mi smo prisiljeni napraviti izbor o tome gdje potrošiti naše napore, kao što mi jednostavno nemamo vremena za nastavak s radom obje tvrtke. Mi osjećamo jak naš fokus će biti loša za kupce Vault, pa iako su naši natjecatelji mogu nedostajati neke od značajki, valuta, i inovacije koje Vault doveo do kanadskom tržištu, oni će vam dobro poslužiti za svoje osnovne razmjene potrebama.

Mi smo još uvijek pravi nevjernici, a mislim Satoshi Nakamoto je postavljen u tijeku nešto što će promijeniti svijet na bolje. Hvala vam vjernih svodom kupcima nam se pridružio na jednom od najuzbudljivijih pustolovina našeg vremena! Nema sumnje da je ovo tek početak, a mi ćemo i dalje gledati sa strane kako povijest otkriva, s Bitcoin sve više razumjeti, prihvatiti i poštovati svaki dan.

S poštovanjem,
svodu Satoshi tima

Ovo je još jedan udarac za mnoge u zajednici danas poslijepodne, nakon potvrde počela zalivši u vezi Bitstamp i kompromis vruće novčanik koristi razmjene.


Ekskluzivno: Alex Jones će objaviti Tonight će početi prihvatiti BitcoinObjava se očekuje da će doći na početku 3. Sat Alex Jones Show (večeras u ponoć Istočne) večeras nakon neke rasprave u vezi Bitcoin blizu kraja 2. Sat Alex Jones Show, gdje je raspravljalo Bitcoin s Shooter Jennings, sin country glazbe legenda Waylon Jennings, koji je izdati novi album i došao na programu govoriti o tome s Jonesom.

Alex Jones kaže: „Ja sam bio u mogućnosti završiti glavu oko nje [...] to cryptocurrency - ideja je lijepo”.

Alex Jones koji je bio naprijed i natrag čak i nakon što se gost u jednoj točki, koji je izjavio da je „nadolazeći Bitcoin kolapsa dolazi” o bitcoin i imao razgovore s Max Keiseron prigodom o bitcoin, ali nikad nije službeno izjavio je da će početi uzimati Bitcoin ili prihvatiti Bitcoin do sada.

Alex Jones je mnogi vide kao glavni lik spora, ali njegov slaganje bitcoin preko način ga prihvaća za svoje proizvode će dodati još jedan mjesto za one koji žele provesti Bitcoin drugu utičnicu za to.

Povezane vijesti


Post ICO

Coinapult kompromisa vremenske linije

Post ICO

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti

Post ICO

Počnite s Bitseed v2 Hardware Node Preorders

Post ICO

BitGive prima 503 (c) (3) status iz IRS-a

Post ICO

Nizozemska dobavljač energije BAS Nederland najavljuje Bitcoin kao najnoviju mogućnost plaćanja

Post ICO

Dish Network pokreće IPTV uslugu s bitcoinom

Post ICO

Radio na lancu čini dobro na obećanju

Post ICO

Coinbase Hacking Tale

Post ICO

Bitcoin je glavni konkurent, kaže novo izvješće koje je objavio MasterCard

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Bitstamp klijenti koji ne uspijevaju provjeriti identitet pri riziku gubitka svih BTC-a

Post ICO

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje