Expedia prihvaća Bitcoin, cijene padaju jer FBI objavljuje prodaju bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Expedia prihvaća Bitcoin, cijene padaju jer FBI objavljuje prodaju bitcoina

Expedia prihvaća Bitcoin, cijene padaju jer FBI objavljuje prodaju bitcoina

Expedia, jedna od najvećih svjetskih online rezervacija mjesta, sada prihvaća Bitcoin. Na web stranici trupci milijarde dolara vrijedan rezervacije godišnje, tako da je potencijal je ogroman. Za sada, Expedia će prihvatiti samo Bitcoin rezervacija hotela, dok je tvrtka testira sustav plaćanja. Tvrtka tvrdi da je unapređivanje Bitcoin plaćanja je trošak tvrtke u bescjenje i uzeo samo nekoliko mjeseci izvršiti. S obzirom na to pozitivno iskustvo, druge tvrtke svibanj uskoro biti u iskušenju da se prijavite. Bitcoin plaćanja procesor Coinbase će biti rukovanje proces plaćanja za Expedia.Ekspedicija želi uzeti Bitcoin na vrh HimalajePoseban ekspedicija koja je u potrazi za potporu Bitcoin zajednice će podići svijest o cryptocurrency strane „uzimanje” Bitcoin na Himalaji. Međutim, ovo nije vaš tipični penjanje misija: ovo je prvi zmajem ekspedicija ikad letjeti iznad najviše planine na svijetu.

Sebastian Kawa je čovjek iza projekta. On je svjetski poznati jedrilica pilot, s nekoliko zapisa, a također i olimpijski mornara. Kao profesionalni jedrilica pilot, Kawa je osvojio naslov svjetskog prvaka devet puta, ali sada želi učiniti nešto što nitko nije učinio prije: kliziti preko Himalaja. Ekspedicija bi se trebalo dogoditi u studenom.

I podržati projekt Everest zmajem, poljski Bitcoin forum organizira kripto-prikupljanje sredstava. Prema web BitcoinNet Sebastian Kawa reagirala s oduševljenjem na dobre vijesti i da će službeno prihvaćaju Bitcoins donirao prema projektu.

On je napisao ovu poruku na Facebooku: „morate biti drugačiji, trebate imati malo buntovnika unutar vas, morate vjerovati da će off utabana staza je način da se uspješno letjeti jedrilica Očigledno Bitcoin ljudi smatraju da je privlačan.. Mi smo sretni da dobiju potporu. The 'Bitcoin ovdje prihvatili znak visi na vratima od danas”.

Ako ste zavoljeli ideju viđenje Bitcoin letjeti visoko, možete poslati svoj doprinos na ovu adresu: 181qBDLagJWDfvfz7v7f3c7vgw4vk8areK.


Izgubljena Bitcoinova razmjena Mt. Gox je pokrenuo dokumentaciju za likvidaciju umjesto bankrotaPosrnulo Japanski Bitcoin razmjena Mt. Gox je najavio da je sada za podnošenje liquidationinstead pokušava obnoviti tvrtku pod stečajnom zaštitom.

Razmjena objavio izjavu u srijedu (16) objašnjavajući odluku: „Okružni sud Tokio priznat da bi bilo teško za tvrtke za obavljanje postupka civilnog rehabilitacije i odbio je zahtjev za početak postupka civilnih rehabilitacije, a na U isto vrijeme, izdao naredbu za privremene uprave”, Mt. Gox najavio.

Odvjetnik-at-law Nobuaki Kobayashi je bio nominiran privremeni administratorand će biti zamjena CEO kompanije, Mark Karpelès. Odvjetnik će upravljati imovinom tvrtke pod nadzorom Okružnog suda u Tokyo.

„Ja ću nastojati pošteno i pravedno upravljati imovinom Društva, kako u zemlji i inozemstvu, pokušavajući iskoristiti određene stranih postupaka, uključujući i poglavlje 15 filing u Sjedinjenim Američkim Državama”, rekao je Kobayashi.

Iako je mogućnost Mt. Gox se kupiti nije potpuno izvan stola, idući od stečaja zaštite likvidacije u ovoj fazi znači da će se vjerovnici oporaviti manje od svojih ulaganja u početku, prema The Wall Street Journal.

U međuvremenu, Mark Karpelès dalje odbija kročiti u američkom tlu. Mt. Gox odvjetnici rekli američki savezni sudac koji je gospodin Karpelès neće pojaviti na sudu ovog četvrtka (17) odgovoriti na pitanja o tvrtki američke stečajnom predmetu.


Obitelj od četvorke ide na neuobičajeno putovanje diljem SAD-a koristeći samo BitcoinNekoliko tjedana proveo putujući diljem Sjedinjenih Država korištenjem samo Bitcoin platiti za svaki račun: ovo je kako Catherine Bleish i John Bush proveo posljednjih sedam dana, u pratnji svojih dvoje djece. Par, oboje poznati Bitcoin aktivista, uzeo svoju obitelj od četiri na „Uncoinventional” Living Tour iz San Marcos, u Teksasu, u Washingtonu, kako bi prisustvovali konferenciji Bitcoin na obilaznice.

Obitelji sljedeće odredište je New York. Evo, oni će ostati u hotelu Holiday Inn u Brooklynu, centra za Bitcoin pilot programu.

„Ovo je prvi put da je obitelj s djecom učinila ni blizu toga. Ono što je počelo kao mali kose brained ideja dignut u zrak u nešto stvarno uzbudljivo za našu obitelj i zajednicu Bitcoin. Oduševljeni smo pokazati praktičnu stranu digitalne valute i potaknuti druge da koriste Bitcoinin njihov život”, izjavila je Catherine Bleish, citiran u The Bitcoin Magazine.

Do sada je obitelj koristila različite Bitcoin-friendly usluge za plaćanje expenseslike plin, smještaj i hranu. Gyft, jedan od najvećih Bitcoin poklon kartica usluga, je jedan od „alata” koji se koriste češće. Bleish i Bush su koristili uslugu za kupnju poklon kartica za razne trgovine i restorana, na primjer. Expedia, koja je nedavno započela prihvaćanjem Bitcoin, je korišten rezervirati hotelske sobe na putu.

Nakon NYC, obitelj će nastaviti svoje putovanje u smjeru u New Hampshireu, gdje će prisustvovati Porcfest, jedan od najvećih održanih događanja za ljude zainteresirane za pokret slobode.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinove mikro transakcije bez ikakvih naknada? Da, to je nova značajka Coinbase

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Korisnicima Wallet korisničkog sandučića Blockchain.info ukradeno - usluga je zakrpao bug i osigurava da će vratiti sve korisnike

Post ICO

Katolička crkva u New Yorku prihvaća kriptosurvalne donacije

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

BitOasis pokreće prvu Bitkoinovu platformu za kupnju Bliskog Istoka

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Kanada spremna biti središte kripto-svijeta: Bitcoin Expo 2014 se događa u travnju

Post ICO

Dragons Tale: igrajte igru sa svojim Bitcoins

Post ICO

Dizajner Lamassuovog bankomata: ovaj projekt će revolucionirati proces stjecanja bitcoina

Post ICO

Bitcoin raste jer se Grexit boji planine

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice