Federalni agent optužen za krađu bitcoina u poprsji na Silk Roadu priznaje | Croatian.lamareschale.org

Federalni agent optužen za krađu bitcoina u poprsji na Silk Roadu priznaje

Federalni agent optužen za krađu bitcoina u poprsji na Silk Roadu priznaje

Put svile bista je bio jedan od najvećih poprsja kriminal svih vremena. Sramotno tamno web stranica, koji je vodio pomoću Bitcoin za plaćanje, pomagao olakšati kriminalne aktivnosti širom svijeta, omogućujući korisnicima da pronađu drogu, pa čak i staviti udari na svoje neprijatelje. Ispada, policijski napori kako bi se srušiti svile su protkana kriminala previše.

Ovaj prošlosti ožujka dvije savezni agenti navodno ukrao tisuće od bitcoins koje su oduzete tijekom pretresa svile. Shaun Mostovi na suzbijanje droga i Carl Silom tajne službe su optuženi za žice prijevaru, pranje novca i druga kaznena djela.

Sada, barem jedan od agenata je fessing do svoje zločine, nakon što je došlo do nagodbe s tužiteljima. Gospodin Bridges je dio Baltimore radne skupine koja je pomogla sastaviti dokaze da je Ross Ulbricht je unajmio ubojice da ubiju one koji su prijetili svoje web stranice svile.

Prema podnesku u San Franciscu, Mostovi priznao kako za krađu bitcoins, te pranja novca i ometanje pravde. S obzirom na ozbiljnost tih optužbi, Mostovi čini se suočavaju poduži zatvorsku kaznu.

Mostovi bio u mogućnosti osigurati lozinke za korisnike svile, očito preko web stranice predstavnik kupca usluga, a zatim koristiti lozinke za pristup korisnička računa. Nakon što su računi pristupiti, Mostovi prebacio bitcoins za sebe, a zatim koristiti Mt. Gox pretvoriti kovanice u dolarima, prije nego što konačno kreće novac u bankovni račun pod tvrtke u njegovom vlasništvu.

Smatra se da je gospodin Bridges ukrao $ 820.000 dolara vrijedan bitcoins, iako je točna vrijednost i broj kovanica je teško odrediti zbog promjenjive cijene.

Mostovi je računalo forenzičar u Baltimore radne skupine, gdje je drugi optuženi agent Carl snaga, također je radio.

Carl Sila još nije priznao krivnju, a ne zbog na sudu do kolovoza. S Mostovi što je priznao, snaga može biti primoran da postignu sporazum o priznanju krivnje svoje.

Očigledno, snaga zapravo je pokušao iznuditi novac od Dread Pirate Roberts (Ross Ulbricht) sam, prijeteći da će okrenuti Ulbricht u policiji, kao što je i sam bio federalni agent za provedbu zakona.

U dozu ironije, Vlada provodi optužbe iznude protiv snaga za pokušava iznuditi novac iz Dread Pirate Roberts.

Sila je pitao Ulbricht kako pretvoriti bitcoins u dolarima, navodno na zahtjev Bridges.

U razdoblju od siječnja 2011. Do listopada 2013. Godine, procjenjuje se da je Put svile olakšan oko 215 milijuna dolara dolara vrijedan ponude droga i drugih nezakonitih aktivnosti.

Ovaj prošlosti studenog, SAD savezna vlada zaplijenila takozvani Put svile 2,0 i njegov navodni osnivač Blake Benthall, 26, koji je živio u San Franciscu. Smatra se da je Put svile 2 je olakšavanje do 8 milijuna dolara dolara u trgovini mjesečno.

Vlada je očito infiltrirali drugog svile osoblju, te je također u mogućnosti da biste dobili pristup informacijama poslužitelja za web stranice, dopuštajući im da pronađu Benthall je informacija.

Povezane vijesti


Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Predviđanje cijene Bitcoina za 2017. godinu

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad

Post ICO

Bounties za promicanje kripta

Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Bitcoin tehnologija otkriva tajne Wall Streeta

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Bitcoin i doznaka: Može li to funkcionirati?

Post ICO

Kupujete auto s Bitcoinom? Ček