Zaklada za ekonomski odgoj sada prihvaća donacije u Bitcoinsu | Croatian.lamareschale.org

Zaklada za ekonomski odgoj sada prihvaća donacije u Bitcoinsu

Zaklada za ekonomski odgoj sada prihvaća donacije u Bitcoinsu

Kada čak i Zaklada za ekonomska obrazovanje prihvaća Bitcoin donacije, nešto mora biti na čelu pravi način. „Jedan od najstarijih slobodnog tržišta organizacije u SAD-u”, kao institucija sama opisuje, predao ovlasti ove nove valute.

Temelj je objavila vijest u zadnje vrijeme. „To je službeni:. NAKNADA prihvaća donacije u Bitcoin Donirajte nekoliko Bitcoins danas da nam pomogne ispuniti našu misiju potaknuti, educirati i povezivanje budućih lidera s ekonomskim, etičkim i pravnim načelima slobodnog društva”, bilo je moguće čitati na njihovom web stranica.

Na taj način, Zaklada za ekonomska obrazovanje pridružuje skupini institucija i web stranice koje su već prihvaćaju Bitcoins kao oblik donacije. Na primjer, u svibnju, Daily Caller Vijesti Zaklada je rekao da 2016 Libertarian stranka predsjednički kandidat Darryl Perry će prihvatiti Bitcoins financirati njegovu kampanju.

„The Darryl W. Perry za kampanju predsjednika (2016) neće biti prihvaćanje donacija u valutama koje priznaju saveznih zakona u optjecaju zakone”, najava navedeno. To je gotovo čini Bitcoin pravna... Gotovo!

Preko redalertpolitics.comČetiri holandskog čovjeka kreiraju Bitcoinovu zamjenu za pranje ukradenog novcaNizozemski vlasti uhitile četvoricu u Nizozemskoj tijekom prošlog tjedna, nakon tehnološkog veselje zločina. Osumnjičeni širiti vrste zlonamjernih programa koji im je omogućilo da dobiju informacije od oko 150 nizozemskih bankovnih računa, a zatim se koristi za Bitcoin exchangeto oprati dio 1.4 $ millionthat je ukraden.

Virus je poznat kao TorRAT i posluje putem mreže Tor, ciljanje samo nizozemske zvučnike, prema Coindesk. Osim pomoću malware, ljudi koji se prenose putem tormail.org, očito također plaćeni za turske crypting usluga za zaobilaženje antivirusni softver.

Nakon pokretanja zlonamjernih i dobivanje željene financijske informacije, osumnjičenici ukrao novac žrtve. Nakon toga, oni su koristili Bitcoin razmjene zove FBTC razmjene, koji je bio postavljen po njima, oprati neke od novca u eurima.

Platforma, koji je pokrenut u lipnju ove godine, više nije u funkciji i svi poslovi su prekinuti jer 21. Listopada uhićenja četvorice muškaraca je od strane nizozemski National High Tech Crime Unit, koja je navodno zaplijenila 56 BTC od osumnjičeni.


Četiri godine kasnije, još uvijek ne znamo tko je stvorio BitcoinMi smo poznati Bitcoin od 2009. Godine, a godinu njezina stvaranja. A, ipak, četiri godine kasnije, a nakon 100 milijuna $, mi još uvijek ne znamo ime ili lice geniuswho ga je stvorio i napravio digitalna valuta moguće.

Danas Bitcoin ovlasti gospodarstva koje vrijedi više od milijardu dolara, a iznimno cijenjen u cijelom svijetu, zbog svoje tehničke sofisticiranosti. To je prvi decentralizirani novac, onaj koji ne mora poštivati ​​bilo kakve regulatora. Zahvaljujući tome (i njegova nadahnutog stvaraoca), nova legija startups su rođeni, a neki od njih su generirani prve Bitcoin milijunašica.

I nakon svega toga, sumnja se čuva postojeća: gdje je Bitcoin otac ili majka? Jedino što znamo je da je ova digitalna valuta je prvi uveo u svijet u 2009, od strane nekoga s pseudonimom Satoshi Nakamoto. On ili ona poslala poruku na službene Bitcoin forum i zatim nestao.

A mi stalno u potrazi za njega ili nju ili njih. Da, ima ih. Od ranih e-mailove i poruke o Bitcoin tekstu a „mi”. Satoshi može biti samo jedna osoba, ali to također može biti grupa, za ono što znamo.

Hajde, Satoshi! Mi samo želimo Vam zahvaliti za Bitcoin.

Preko t-leafd.com


Francuska planira regulirati Bitcoin i stvoriti europsku zakladuMjesec dana nakon što je upozorenje investitorima, trgovce i male korisnike od Bitcoin i njegovim rizicima, Francuska čini se da je stvaranje polukružno u smislu prihvaćanja cryptocurrency-a. Ročište održano je ovog tjedna pokazao je vlada te zemlje je otvoren kako bi saznali više o digitalnoj medalje te raspraviti svoje prednosti i mane.

Tijekom rasprave, Redditor „mmitech” objavio neke informacije što se događa u Parizu. Glavni fokus sastanka bio je da Bitcoin još uvijek nije jasno da francuske vlasti, tako da oni žele nadoknaditi odlučiti što i kako dalje i kako regulirati digitalnu valutu. Ipak, što je protuzakonito definitivno nije opcija.

Što god Francuska odluči učiniti u vezi cryptocurrency će morati biti učinjeno što je brže moguće, jer zemlja je sada shvatio što je pravi inovacija Bitcoin je i kako „Francuska je već nedostaje vlak”.

Gonzague Grandval, predsjednik Paymium, izjavio je da „Francuska zaostaje SAD-u, Aziji, Izrael. U Europi, francuski Bitcoin tržište je jedan od manje razvijena. Ja sam i sretan i zabrinut zbog činjenice da je moj pokretanje je samo francuska tvrtka specijalizirana za Bitcoin”, navodi se u članku objavljenom u La Tribune.

Faktor koji može promijeniti sve ovo možda će biti formirana je Europska Bitcoin temelj, jedan od posljednjih pitanja o kojima se raspravljalo tijekom sastanka. Ipak, detalji o ovom projektu su još uvijek rijetki. S druge strane, i kao što se očekuje, negativne stvari kao što su ilegalne aktivnosti vezane uz cryptocurrency, volatilnosti i sigurnost također su se približili, ali na nepristran način.

Međutim, ako se čini Francuska se otvara svoje ruke na Bitcoin, ista se ne događa u Rusiji, gdje je prijedlog za zabranu Bitcoinwas očito otkriveni. Podaci nisu službeni i neki ruski Redditors tvrde da neće biti opipljiv posljedice za korištenje cryptocurrency u zemlji.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin osvaja dva nova velika navijača: Peter Pacific i Julian Assange

Post ICO

Coinbase pokreće Multisig Vault i sada omogućuje klijentima upravljanje privatnim ključevima

Post ICO

Egipatski Bitcoineri sada mogu kupiti BTC zahvaljujući novoj kupoprodajnoj službi koju je pokrenula YellowPay

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5

Post ICO

Razmjena e-pošte sugerira da bi Google u bliskoj budućnosti mogao reći da Bitcoinu

Post ICO

Predviđanja cijena bitcoina za 2018. godinu: stručni pregled

Post ICO

Bitcoin uslugu HashingSpace otvara podatkovni centar u Washingtonu

Post ICO

Bitcoin i ulogu koju bi mogla igrati u B2B zajednici

Post ICO

Coin-Swap ide izvan mreže zbog tehničkih problema

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

Black Market Reloaded zatvara se i ponovno otvara jedan dan nakon propuštanja koda