Francuska će poreziti Bitcoinovu zaradu, ali pravila se ne odnose na sve | Croatian.lamareschale.org

Francuska će poreziti Bitcoinovu zaradu, ali pravila se ne odnose na sve

Francuska će poreziti Bitcoinovu zaradu, ali pravila se ne odnose na sve

Francuska ne bi mogli biti spremni prepoznati Bitcoin kao oblik valute, ali zemlja je očito spremna oporezivati ​​prihod od cryptocurrency transakcija. Informacije nedavno je otkriveno od strane francuskog Ministarstva gospodarstva i financija. 

Međutim, prema zakonu zemlje, pravila nisu crno-bijele. Porez će se primjenjivati ​​samo toindividuals koji su u mogućnosti da se konstantan protok Bitcoin trgovanja u redovitim primanjima. „Za sada ne postoji deklarativna obveza u onome što se tiče Bitcoin”, glasnogovornik ministarstva rekao je za novine Le Monde.

Svi porezni obveznici su dužni prijaviti sve svoje prihode, uključujući i one koji potječu iz inozemstva. To je rekao, postoji određena tolerancija [od državnih organa] u vezi manjih i neredovitim prihodima, primjerice od povremene prodaje.

Vijest je objavila mjeseci nakon što je Bank of France izdao upozorenje o rizicima koji se odnose na donošenje cryptocurrency. „Čak i ako Bitcoin trenutno nije vjerodostojan investicija vehicleand stoga ne predstavljaju značajan rizik za financijsku stabilnost, oni predstavljaju financijski rizik za one koji ih drže”, središnja banka je objasnio u izjavi, koju je prenio PFHub.

Za sada, novine Le Monde izjavio da će francuski Bitcoiners moraju se identificiraju kao profesionalni tradersin slučaju da su uključeni u redovito poslovanje. Banke će očito „pozvati” klijenti koji posjeduju Bitcoins objasniti porijeklo svoje digitalne bogatstva.

„Nakon što je obogaćivanje, morate obavijestiti IRS”, kaže Daniel Gutmann, odvjetnik u CMS Bureau Francis Lefebvre.

Slike iz WikimediaSlobodanje petak na Trgu Satoshi u AustinuČitatelji u Austinu trebali biti uzbuđeni da čuju da je novi Bitcoin exchangeand društveni klub pokreće u Austinu.

Satoshi Trg je potpuno novi Bitcoin Razmjena i Social Cluba, u središtu istočne strane Austinu. Satoshi Trg pruža Austin zajednicu sa sigurnim, profesionalnom okruženju za trgovinu Bitcoin, raspravljati o idejama, i otkriti nove načine kako izgraditi robustan Bitcoin zajednica u Austinu.

4. Srpnja oni će imati masivan pokretanje stranke koja je podesno zove Freedom petak.

Posjetitelji događaja moći će provjeriti najtoplijeg nove startupima u Austinu, dobiti besplatno pivo s Bitcoin novčanik i mreža s drugim članovima Bitcoin zajednice.

Satoshi Square je Austin prvi posvećen Bitcoin Exchange. To je cilj Satoshi Trga imati razmjene koje su brzo, profesionalno i jednostavan.


Francuski autoritet prisiljava Bitcoin da se registriraSvaki Bitcoin razmjena trenutno operatingin Francuska sada mora biti registriran s lokalnim vlastima i tražiti licensein kako bi se legalno funkcionirati u zemlji. Vijest je objavila francuska Prudential nadzornog tijela (ACPR).

Institucija, koja je odgovorna za regulaciju francuskih banaka, izdala je statementclarifying status Bitcoin i srodnih razmjene u zemlji. Osim otkriva nekoliko pitanja i ostavljajući upozorenja za korisnike je ACPR također navodi da svatko djeluje razmjenu u Francuskoj moraju obavezno imati licencu.

Potez znači da je svaka razmjena će morati postati pružatelj plaćanja servicesunder nadzora autoritet je. Dakle, sve cryptocurrency transakcije koje uključuju razmjene moraju proći kroz registrirane usluga, bilo da se radi o kreditnoj instituciji, instituciji za platni promet ili institucija za elektronički novac, Coindesk izvješća.

ACPR koristi istu izjavu podsjetiti javnost da je Bitcoin ima svoje opasnosti. „Opasnost od prijevare i pranja novca i financiranja terorizma”, samo su neke od opasnosti utvrđenih od strane francuske vlasti, koja je također podsjetio da je Europska bankovna Authority (EBA) već je izdala druga javna upozorenja o digitalnim valutama.

Bez obzira na posljedice za razmjenu, izjava ne prisiljava pojedini korisnici koji žive u Francuskoj se prilagoditi svim promjenama.


Novi šareni Bitcoin rudari s nevjerojatnom brzinom od 330 MH sOni su mali, stilski i dolaze u četiri različite boje. Mi ne govorimo o cipelama ili bilo što slično, nego o super cool USB rudara. Friedcast nedavno je najavio proizvodnju tih uređaja u velikim količinama.

Proizvođač tvrdi da je riješio prijašnje probleme snage koje smo utječu rudare. Osim toga, uređaji su stabilniji i brži, jer su unaprijeđeni od 300 do 330 MH / s. Nevjerojatno!

Procjenjuje se da su 10.000 jedinica će biti proizvedena, što bi trebalo značiti značajan prihod za ASICMiner. Jedinice će se prodavati u serijama od 300, a svaki će koštati 1,99 BTC.

Ti rudari su opremljeni sa istim ASIC čipova koji su se koristili na brodu u ASICMiner je $ 1.000.000 aukciji. Unatoč vrijednost ASICMiner dionice ide dolje, ljudi drže hvaleći tvrtke rad, osjećaj da se ne radi o nestati tako brzo.

Preko thegenesisblock.com

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin marketing za startup - 9 praktičnih koraka koje treba poduzeti

Post ICO

BitGive prima 503 (c) (3) status iz IRS-a

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu

Post ICO

Novi europski projekt obećava borbu protiv ilegalnih online tržišta gdje je Bitcoin omiljena

Post ICO

BitGold pokreće novu platformu za trgovanje zlatom inspiriranom Bitcoinom

Post ICO

Coinbase odbija obraditi Bitcoinove isplate ambulanta u marihuani u Washingtonu

Post ICO

Udruga britanskih banaka pokušava se boriti protiv Bitcoinovog rasta u Velikoj Britaniji

Post ICO

Cloudminr.io se srušio: izgubio BTC, podatke o klijentima za prodaju i glasine o prijevari

Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Bitmain uvodi DDoS ublažavanje AntMiner S4 i S5

Post ICO

Bitcoin rudari i investitori nisu prenositelji novca, kaže FinCEN

Post ICO

U tijeku su Federalne istrage Cryptsy