Svježi Bitcoins su bolji: BlockTrail Mint prodaje svježe minirane BTC | Croatian.lamareschale.org

Svježi Bitcoins su bolji: BlockTrail Mint prodaje svježe minirane BTC

Svježi Bitcoins su bolji: BlockTrail Mint prodaje svježe minirane BTC

Bitcoin tvrtka BlockTrail je razvio novu platformu pod nazivom Mint, uslugu potrošača-usmjerena koji omogućava bilo tko kupiti BTC izvor izravno iz Bitcoin rudara.

Prema Blocktrail, Amsterdam-temeljen tvrtka koja pruža sigurnu Bitcoin infrastrukture za programere i tvrtke, ovo je prvi put da novi digitalni novca će biti izravno dostupni potrošaču. Pokretanje naziva „najkraći mogući povijest transakcija” u Bitcoin svemiru. BTC generira rudara, kupljen od metvice i izravno prodane na kupca.

„Mint ima veze s rudarima u svijetu i kupuje kovanice izravno od njih. Ti rudari su naši partneri u Mint uslugu.”

Ali zašto bi bilo Bitcoiner biti zainteresirani posebno kupnju BTC izravno iz izvora? „Vjerujemo da će novi kovanice su vredniji todayand imaju eksponencijalni potencijal u budućnosti Bitcoin tržištu”, kaže Mint.

Jedna od glavnih prednosti je privatnost i povjerenje. „Postoji samo mala količina novih kovanica proizvedenih svakodnevno rudari. Ove kovanice su novi i nemaju povijest transakcija. Vjerujemo da će novi kovanica vrijedi više od korištenih kovanica s više i nepoznatim povijesti.”

Prema Mint, kupuju BTC od platforme povećava povjerenje oko svoje kripto uštede. To znači da znate gdje se kovanice došli, bez neželjenih povijesti transakcija. Vi „rješava Blockchain cluster analizom.”

Zatim tu je i pitanje dokaziva izvora. Porijeklo tih svježe miniranih novca može dokazivo pratiti samo natrag minersand metvice.

Za sada je jedino moguće kupiti svježe minirana Bitcoins pomoću BTC, ali je nedavno pokrenula odlicno planira dodati opciju plaćanja fiat valute u bliskoj budućnosti.

Možete kupiti nove Bitcoins na Mint web stranici. Minimalna kupnja je 0,1 BTC i nema ograničenja na iznos od novih kovanica možete kupiti. Metvica naplaćuje naknadu za svoje usluge, što je „dinamična i određuje na temelju dostupnosti zaliha i potražnje na tržištu.”

Nakon toga, možete provesti svoj svježe minirano BTC kao i bilo koji drugi digitalni novčić ili ih spremiti. „Savjetujemo drži nove kovanice jer oni su vrijedan ograničen resurs. Ako se štedi Bitcoin, ove nove kovanice bi bila velika one za spremanje.”

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoinov ticker već je dostupan na Bloomberg terminalu, ali samo zaposlenicima

Post ICO

Kina smatra Bitcoin virtualnim dobrom i zabranjuje bankama da se bave kriptekonomijom

Post ICO

Bitcoin u Buenos Airesu - Argentinski kripto revolucija

Post ICO

Tehnologija Blockchain - kako izgleda budućnost?

Post ICO

Prvi Bitcoin ATM započinje s radom u utorak

Post ICO

Coinbase je drugi najuzbudljiviji start u 2013. godini: još uzbudljiviji nakon ulaganja od 25 milijuna dolara

Post ICO

U tijeku su Federalne istrage Cryptsy

Post ICO

Pet RoboCoin kioska dolaze u Kanadu do kraja godine

Post ICO

Nova usluga digitalne valute koju pokreće Expresscoin olakšava kupnju Bitcoina u Kanadi

Post ICO

Najveći europski platni procesor Ingenico dodaje Bitcoin na POS terminale

Post ICO

Kanađani koji pokušavaju profitirati od zaštitnog znaka Bitcoina, još jedan veliki trgovac ulazi u klub i još mnogo toga

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne