Nijemci drugi Bitcoin Boulevard rođeni su u Hannoveru | Croatian.lamareschale.org

Nijemci drugi Bitcoin Boulevard rođeni su u Hannoveru

Nijemci drugi Bitcoin Boulevard rođeni su u Hannoveru

Nakon Bitcoinkiez (koji se može prevesti u „Bitcoin susjedstvu”) u Berlinu, Njemačka dobiva svoju drugu lokaciju posvećenu svjetski najpoznatijih cryptocurrency. I ovaj put Hannover je mjesto izbora.

Bitcoin Bulevar Hannover već ima desetak trgovaca koji su zainteresirani za prihvaćanje BTCas opciju plaćanja. Na popisu se nalaze restorani, barovi trgovini elektroničke opreme, pa čak i vjenčanja dućan.

Čovjek iza ove inicijative, Ricardo Ferrer, odlučio je potaknuti stvaranje Bitcoin Bulevaru Hannover, jer je želio biti u mogućnosti provesti svoje BTC u stvarnom svijetu, Bitcoinist.net izvješća. „Općenito, ljudi su bili otvoreni prema ideji korištenja Bitcoin - pa sve dok su shvatili poseban hardver će biti potrebna kako bi se proces transakcije. Takva ulaganja se okrene mnogo trgovaca, što je vrlo nesretan”, rekao je predsjednik Uprave Edelstall.

Kako bi se smanjio troškove ulaganja za maloprodaju Ferrer stvorio novo rješenje hardvera koji čini platni promet lakše. Radi se o novom cryptocurrency terminala sastoji se od Nexus S smartphone s poboljšanim NFC antena koja pokreće BitPay prijavu.

Franscesca Elveren Pagano, vlasnik Hannover-based i sada Bitcoin-friendly hamburger bar Ohnesorg, voli činjenicu "Bitcoin dolazi bez papira stazi".

Međutim, nisam previše ljut na digitalnim plaćanja bilo kao primamo samo gotovinske isplate u našem Burger bar. Ali ja vidim prednosti primitka obavijesti na mom pametnom telefonu jednom kupac platio za svoj red.

Poduzetnik također planira instalirati Lamassu Bitcoin bankomat, ali on još uvijek nema konačan položaj. Međutim, Ferrer je u razgovoru s Hannover gradskog vijeća i BaFin - Federalne uprava za financijski nadzor - kako bi dobili svu potrebnu dokumentaciju.

Za sada, većina trgovaca koji se nalaze u novoj Bitcoin Boulevard u Hannoveru su vjerojatno da razmjenjuju svoje BTC za fiat valutu, ali to se može promijeniti u budućnosti. „Mi ne očekujemo da vidi Bitcoin postane veliki komad kolača prihoda. Naš plan je da se vozimo val, steći više iskustva i gledati na stvari s pozitivnim stavom”, kaže Jörg Remmers, iz njemačke turističke agencije TUI.

Ipak, Ferrer je uvjeren u uspjeh gradske novi Bitcoin Boulevard. On će pokušavati uvjeriti novih trgovaca da se pridruže inicijativi, a poboljšanje terminal za plaćanje.

Izvor slike: Wikimedia

Povezane vijesti


Post ICO

BitInstant se isključuje dok se ažurira

Post ICO

Gavin Andresen govori o izdanju 0.9: što je gotov i što još treba učiniti

Post ICO

Platforma predviđanja Bitcoina predviđanja sada nudi ugovore o širenju

Post ICO

Deutsche Bank vjeruje u potencijal bitcoin tehnologije

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

EBay povlači popis trgovca za prihvaćanje Bitcoina

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

Katolička crkva u New Yorku prihvaća kriptosurvalne donacije

Post ICO

Coinsetter proširuje usluge nakon stjecanja kanadske razmjene Bitcoin CAVIRTEX

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Bitcoin v0.9 izdanje donosi nove značajke za trgovce

Post ICO

Bitcoin trgovci dobivaju Instant odobrenje